Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس توسعه انجمن‌های مدارس وزارت آموزش‌وپرورش گفت: در مشارکت والدین استفاده از ظرفیت‌های ارزشمند مهارت‌ها و توانمندی‌های آن‌ها موردنظر است و در پیشبرد برنامه‌ها و فعالیت مدارس نباید صرفاً به دریافت مشارکت‌های مالی معطوف شود. ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، همایش "تجلیل از آثار دهمین جشنواره تجارب و نوآوری" انجمن‌های اولیا و مربیان آموزش‌وپرورش استان قم با حضور مسئولان دفتر مرکزی انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش‌وپرورش و بیش از 200 نفر از مدیران مدارس و اعضای انجمن در تالار آموزش خانه معلم استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقق رسالت تعلیم و تربیت با اعتماد بین والدین و مدرسه

 در همایش تجلیل از آثار دهمین جشنواره "تجارب و نوآوری" انجمن‌های اولیا و مربیان آموزش‌وپرورش استان قم تحقق رسالت تعلیم و تربیت با اعتماد بین والدین و مدرسه و اتصال این پل ارتباطی شناخته شد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم، با تأکید بر نگاه کلان وزارت آموزش‌وپرورش رشد، توسعه و بالندگی را در مسیر آموزش و پروراندن درگرو تقویت سه ضلع مثلث دانش‌آموز، خانواده و مدرسه دانست و اظهار داشت: خانواده در انجام بهتر و مطلوب‌تر برنامه‌ها و فعالیت‌های مدارس در ابعاد مختلف نقش بسزایی را ایفا می‌کند. درواقع رسالت تعلیم و تربیت با اعتماد بین والدین و مدرسه و اتصال این پل ارتباطی محقق خواهد شد.

حمیدرضا شیخ‌الاسلام استفاده از تمامی ظرفیت‌های آموزش‌وپرورش را در ابعاد مختلف لازم و ضروری دانست و تصریح کرد: ظرفیت ارزشمند توانمندی‌های والدین در پیشبرد فعالیت‌ها و برنامه‌های مدارس مهم و تأثیرگذار است چراکه حضور اولیا در مدرسه با عنوان خانه دوم و استفاده از مهارت‌ها و توانمندی‌های آن‌ها برکات بسیاری خواهد داشت.

رئیس توسعه انجمن‌های مدارس وزارت آموزش‌وپرورش نیز با تأکید بر استفاده از ظرفیت ارزشمند توانمندی‌های والدین عنوان کرد: در بحث مشارکت والدین استفاده از ظرفیت‌های ارزشمند مهارت‌ها و توانمندی‌های آن‌ها موردنظر است و در پیشبرد برنامه‌ها و فعالیت مدارس نباید صرفاً به دریافت مشارکت‌های مالی معطوف شود.

تعلیم و تربیت موفق درگرو تعامل اصولی مدیران با والدین

محمدرضا ولی زاده با اشاره به سهیم بودن والدین در امر تعلیم و تربیت افزود: مشارکت والدین در فعالیت مدارس تعدیل گر تصمیم‌گیری‌های متمرکز و حاکمیتی آموزش‌وپرورش خواهد بود به‌گونه‌ای که با سهیم دانستن آن‌ها در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها درواقع به کیفیت‌بخشی فعالیت مدارس با حضور مؤثر و پرشور والدین دست خواهیم یافت.

وی خاطرنشان کرد: نزدیک کردن انجمن‌ها با مراجع سیاست‌گذاری و ایفای نقش تسهیل گری در ارتباط با ساختارهای اداری به‌گونه‌ای که اولیا انتظارات و توقعات خود را به‌راحتی بتوانند درزمینهٔ های مختلفی چون کارایی سرویس مدارس، انتخاب پوشاک مدرسه و تصمیمات کلان‌تری مطرح کنند ازجمله شرایط ایجادشده برای تعامل با اولیا دانش آموزان است.

ولی زاده معادل ریالی مشارکت‌های تخصصی مهارتی والدین به مدارس را بسیار بیشتر از رقم مشارکت مالی آن‌ها دانست و بیان کرد: استفاده از ظرفیت ارزشمند خدمات مهارتی و توانمندی والدین به‌منظور کیفیت‌بخشی به برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت مدارس بسیار راهگشاست و همین امر منجر به کاهش بسیاری از مشکلات آموزش‌وپرورش خواهد بود.

رئیس توسعه انجمن‌های مدارس وزارت آموزش‌وپرورش مدیران را نقطه قوت آموزش‌وپرورش معرفی کرد و گفت: تا زمانی که مدیران تعامل مناسبی با والدین دانش آموزان نداشته باشند نمی‌توان راه به‌جایی برد و هر چه رشته‌ایم پنبه خواهد شد، درواقع موفقیت امر تعلیم و تربیت درگرو تعامل با والدین دانش آموزان آن‌هم بر اساس قوانین و مقررات مصوب خواهد بود.

تربیت صحیح و اصولی فرزندان با همسو شدن فعالیت‌های تربیتی

 مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش‌وپرورش با تأکید بر همسو بودن فعالیت‌های تربیتی مدارس و والدین گفت: ازآنجایی‌که تربیت آموزش صرف نیست و این مفهوم باید در خانه و مدرسه به‌صورت هماهنگ عملی شود بنابراین اولیا به‌منظور تربیت صحیح و اصولی فرزندان خود مستلزم تعامل و هماهنگی با انجمن اولیا و مربیان و همسو شدن با فعالیت‌های تربیتی آن‌ها هستند.

نورعلی عباسپور با تأکید بر اهمیت مشارکت همه‌جانبه والدین و تبادل اطلاعات و استفاده از ظرفیت توانمندی اولیا خاطرنشان کرد: با شناسایی موانع و مشکلات پیش رو، سپس اقدام در راستای کاهش و رفع آن‌ها همچنین پشتیبانی و تعیین و تعریف مسئولیت برای تک‌تک افراد می‌توان با موفقیت مشکلات را هموار ساخت.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش‌وپرورش استان قم نیز هدف از برگزاری این جشنواره را تقویت روحیه مشارکت و همکاری اولیا و مربیان و ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیت‌ها در پیشرفت دانش آموزان، عینی و ملموس شدن کارایی و اثربخشی فعالیت‌های انجمن و درنهایت بهره‌گیری مدارس از تجربیات و مهارت‌های یکدیگر دانست.

علی یوسفی با اشاره به مراحل اجرای این جشنواره یادآور شد: در سال گذشته 136 طرح اجرایی، پیشنهادی و مطالعاتی در دو بخش ارائه شد که ازاین‌بین یک طرح رتبه وزارتی، دو طرح استانی و 7 طرح نیز در سطح ناحیه انتخاب و درمجموع 10 طرح به‌صورت ملی برگزیده شدند. در پایان این همایش با معرفی آثار برگزیده، از 31 اثر در زمینه‌های گوناگون تربیتی و پرورشی تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/ ع

R7854/P1494/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۸۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند

ایسنا/گلستان مدیر انجمن ناشنوایان ایران گفت: ناشنوایان در آموزش مهارت نباید از دیگر گروه‌های جهادی عقب بمانند و با شناخت صحنه وارد میدان شوند.

حسین گلعذار مدیر انجمن ناشنوایان ایران  امروز جمعه چهاردهم اردیبهشت در اردوی آموزشی تربیتی ویژه ناشنوایان استان گلستان که در شهرستان بهشهر برکژار شد، اظهار کرد: یکی از کمبودهایی که در حوزه ناشنوایان وجود دارد عدم آموزش آنان در حوزه فعالیت های  اجتماعی و جهادی است.

وی بیان کرد: جامعه ناشنوایان باید بدانند که اگر دنبال کار جهادی و اجتماعی هستند باید در بحث آموزش از دیگر گروه های جهادی عقب نمانند و با آموزش صحیح شناخت از صحنه وارد میدان شوند.

گلعذار ادامه داد: چنانچه  ناشنوایان شناخت صحیح و دقیقی از صحنه نداشته باشند، بی شک کار جهادی معنایی ندارد و بعضاً خودزنی فرهنگی و عقب افتادگی را در پی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: فعالیت‌های اجتماعی، جهادی ناشنوایان با هدف خدمت به جامعه ناشنوایان در سطح کشور در حال رشد و تکثیر است.

گلعذار افزود: این اردو با هدف توانمندسازی ناشنوایان و شبکه سازی مردمی و تشکیل کارگروه تخصصی ناشنوایان با حضور ۶۰ فرد ناشنوای کنش‌گر اجتماعی از طرف انجمن اسلامی ناشنوایان ایران با حمایت قرارگاه مردمی تحول اجتماعی استان گلستان برگزار شد.

در این اردو، دکتر لعل آزاد رییس فدراسیون ورزشی ناشنوایان ایران بیان کرد: استان گلستان در حوزه ورزش و فرهنگ جز پیشتازان در این عرصه بوده که شعار سازمان‌های ورزشی ، فرهنگی، اجتماعی  را جامعه عمل پوشانده و بی شک به الگویی برای تمام کشور تبدیل خواهد شد.

وی ادامه داد: قدر این اردو ها و آموزش ها را باید دانست و مسئولین باید از این اقدامات حمایت کنند.

مسئول قرارگاه مردمی تحول اجتماعی استان گلستان نیز در این مراسم گفت: در جمهوری اسلامی همه مسئولیم از عموم مردم تا دولت مردان باید درجهت رفع نیاز ناشنوایان تلاش کنیم.

به گزارش ایسنا، این اردو با حضور دکتر لعل آزاد ریاست فدارسیون ورزشی ناشنوایان ایران و رییس کنفدراسیون ورزش های ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه ،دکتر محمد پرزگر، محمد علی معروفی مسئول قرارگاه تحول اجتماعی استان گلستان در مجتمع شهید هاشمی‌نژاد شهرستان بهشهر در منطقه گردشگری عباس آباد برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • تجلیل از چهره‌های ماندگار تعلیم و تربیت استان
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند