Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

به نوشته روزنامه دیلی میل، دولت باراک اوباما رئیس‌جمهور پیشین آمریکا ظاهرا درباره رئیس‌جمهور سابق سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) و آژانس امنیت ملی تحقیقاتی را انجام داده بود. مایکل هایدن متهم است که در سال 2012 ا طلاعات طبقه‌بندی شده (محرمانه) را در اختیار رسانه‌ها قرار داده بود.

یک پرونده دادگاهی که به تازگی منتشر شده و در اختیار پایگاه خبری دیلی بیست قرار گرفته است، نشان می دهد که پلیس فدرال آمریکا (FBI) خواهان حکم بازرسی از حساب ایمیل  AOLهایدن شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پرونده همچنین نشان می دهد که پلیس فدرال هایدن را به افشای اطلاعات برای روزنامه نیویورک تایمز متهم کرده است. اطلاعات فاش شده در ژوئن  2012در یک مقاله منتشر شده بود.

در این مقاله آمده است که رئیس‌جمهور اوباما به طور محرمانه فرمان حمله سایبری به سیستم‌های کامپیوتری که به تاسیسات غنی‌سازی کلیدی ایران مرتبط بودند، صادر کرد. این حملات که در دوران ریاست جمهوری جورج بوش با همکاری اسرائیل آغاز شد با کد نامگذاری شده «بازی‌های المپیک» خوانده می شد.

ویروس کامپیوتری استاکس نت به طور اتفاقی در سال 2010 در نتیجه یک خطای برنامه نویسی علنی شد و اجازه داد تا نیروگاه نطنز در ایران جان سالم به در ببرد و در سراسر جهان در اینترنت منتشر شد.

گزارشات نشان می دهد که این مقاله سوءظن‌ها مبنی بر اینکه آمریکا مسئول این حملات بوده است، ثابت می کند. حکم بازرسی مذکور نیز در نوامبر 2012 ثبت شده بود و روز دوشنبه (27 فروردین‌ماه) علنی شد.

هایدن در پاسخ به این سوال که آیا وی از موضوع حکم بازرسی حساب ایمیلش اطلاع داشته یا نه، به دیلی بیست گفت: فکر نمی کنم که آنها اطلاع داده باشند.

بنابراین گزارش، اگرچه نام هایدن در مقاله نیویورک تایمز به عنوان منبع افشاگری درباره عملیات «بازی‌های المپیک» درج شده بود، وی در آن زمان گفته بود: این اولین باری است که یک حمله سایبری برای یک تخریب فیزیکی مورد استفاده قرار می گیرد.

دیلی بیست گزارش داد که پلیس فدرال سوابق ایمیل هایدن را به دست آورد که نشان میداد وی 10 بار قبل و بعد از انتشار مقاله نیویورک تایمز با دیوید سنجر نویسنده مقاله مکاتبه کرده بود.

مایکل هایدن در سال‌های 1999 تا 2005 رئیس آژانس امنیت ملی و پس از آن تا سال 2009 رئیس سازمان سیا بوده است.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۸۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارین پالیسی: ۷۴ درصد اسرائیلی‌ها با واکنش به حمله موشکی ایران مخالفند

نشریه فارین پالیسی درباره پاسخ موشکی ایران به تجاوزات رژیم صهیونیستی نوشت: وقایع حکایت از آن دارد که جنگ بین ایران و اسرائیل تازه شروع شده است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: نشریه آمریکایی می‌نویسد: در پی حمله ایران، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به بنیامین نتانیاهو گفت که در این حمله شما برنده شدید و از او خواست که نسبت به واکنش احتمالی خویشتنداری کند. اما اسرائیل علاقه چندانی به پذیرش این توصیه نشان نداده و گزارش شده بسیاری از مقامات ارشد اسرائیل از جمله یوآو گالانت وزیر جنگ، هرزی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش‌، بنی گانتز عضو کابینه جنگ، و خود نتانیاهو همگی وعده دادند که در مقابل حملات ایران واکنش نشان خواهند داد. روز جمعه، اسرائیل یک حمله به یک سیستم دفاع هوائی در پایگاه هوائی اصفهان انجام داد. اگرچه به نظر می‌رسد این حمله تا حد زیادی نمادین بوده با این وجود این سؤال را ایجاد می‌کند که چرا اسرائیل دوباره به آمریکا و متحدانش ضربه می‌زند در حالی که آنها به کمک اسرائیل آمده بودند. به اعتقاد تحلیلگران این ماجرا هنوز ابتدای جنگ ایران و اسرائیل است و تنش‌ها از ماجراهای چند روز گذشته فراتر خواهد رفت. واقعیت این است که اسرائیل و ایران درگیر جنگی هستند که فراتر از امروز نیز ادامه خواهد داشت. تا زمانی که این درگیری ادامه داشته باشد، منطق عملیاتی آن درگیری به سمت تشدید پیش خواهد رفت.

نتانیاهو عمیقاً در داخل اسرائیل منفور است. او تنها ۱۵درصد محبوبیت دارد. منبع اصلی مشروعیت سیاسی او ادعای او برای تضمین امنیت اسرائیل است که در حمله ۷ اکتبر حماس به شدت آسیب دیده است. نتانیاهو ممکن است مردی ناامید باشد، اما فشار برای تلافی تنها از جانب او نیست. در واقع، برخی از صداهای بلندتر در داخل اسرائیل که خواستار ضدحمله می‌شوند، از سوی رقبای سیاسی نتانیاهو، مانند گانتز، گالانت، و دیگران که بیشترین سود را از نظر سیاسی از نابودی نتانیاهو دارند، شنیده می‌شود.

بر اساس نظرسنجی‌ها، اگر انتخابات امروز برگزار شود، احتمالاً گانتس نخست‌وزیر خواهد بود. به نظر می‌رسد پاسخ روز جمعه اسرائیل، یک حرکت سیاسی برای نتانیاهو باشد. طبق یک نظرسنجی دانشگاه عبری، حدود ۷۴ درصد از ساکنان اسرائیل با واکنش به حملات موشکی ایران مخالف هستند. همین نظرسنجی نشان داد که ۵۶ درصد از اسرائیلی‌ها گفته‌اند که اسرائیل باید به خواسته‌های سیاسی و نظامی متحدانش پاسخ مثبت دهد تا سیستم دفاعی پایدار را در طول زمان تضمین کند.

البته انگیزه اساسی‌تری باعث می‌شود که اسرائیل بخواهد به ایران ضربه بزند و آن هم قدرت‌نمایی است. ایران حدود ۶۰ تن مواد منفجره را مستقیماً به سوی اسرائیل پرتاب کرد و قوانین نانوشته جنگ در سایه اسرائیل و ایران را در هم شکست و کل ساکنان سرزمین‌های اشغالی را یک شبانه‌روز در هراس کامل نگه‌ داشت.

دیگر خبرها

  • حمله به اسرائیل عظمت ایران را نشان داد
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه
  • هشدار روسیه در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • هشدار روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • حمله پهپاد های اوکراین به ۲ انبار نفت روسیه
  • فریز شدن رژیم صهیونیستی پس از عملیات موشکی وعده صادق
  • (ویدئو) حمله پهپادهای اوکراینی به تاسیسات نفتی روسیه
  • دیلی‌تلگراف: اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد
  • بازرگان: بمب اتم برای نزدن است/ کریمی: قدرت الزاماً تابعی از سلاح نیست +فیلم
  • فارین پالیسی: ۷۴ درصد اسرائیلی‌ها با واکنش به حمله موشکی ایران مخالفند