Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@04:07:08 GMT

1200عنوان کتاب مرتبط با دفاع مقدس منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۱۸۵۵۶

1200عنوان کتاب مرتبط با دفاع مقدس منتشر شد

بوشهر- ایرنا- جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: در سال گذشته یکهزار و 200 عنوان کتاب مرتبط با دفاع مقدس برای رده های سنی مختلف در کشور چاپ و منتشر شد.

به گزارش ایرنا، امیر سرتیپ دوم ستاد محمد فهمیده قاسم‌زاده روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود:
در استان بوشهر نیز در 2 سال گذشته 20 عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس رونمایی شده که نشان از رونق فعالیت های فرهنگی اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در این استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: ترویج فرهنگ دفاع مقدس زمینه ساز کاهش آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌ها در جامعه است که
در این زمینه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بر مبنای سند راهبردی تدوین شده برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس برنامه‌های متنوعی در حوزه های مختلف ترسیم کرده است.
قاسم زاده بیان کرد: محورهای مهم بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس بر مشارکت روحانیون، زنان و پیشکسوتان، تدوین دایره‌المعارف، جغرافیا و تاریخ دفاع مقدس و راهبرد اصلی اقتدار، پایداری و عزت برای نظام مقدس جمهوری اسلامی متمرکز است.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ادامه داد: حماسه هشت سال دفاع، نشان از اقتدار و صلابت ایران اسلامی است که باید همواره در مسیر حفظ ارزش های آن تلاش شود.
وی تاکید کرد: کلید وحدت و پیروزی در نظام اسلامی ایران، دفاع مقدس است و هیچ کس نمی‌تواند از فرهنگ دفاع مقدس فاصله بگیرد.
7212/6043**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي چاپ كتاب دفاع مقدس بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۸۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت هنرمندان ایرانی با پشیمانی؟

مهاجرت هنرمندان هرچند در سال‌های اخیر روند صعودی داشته، اما تصاویر منتشرشده از برخی از آن‌ها نشان می‌دهد که حال و روز چندان خوبی در غربت ندارند.

به گزارش روزیاتو، به این بهانه سراغ چند چهره می‌رویم که این روز‌ها شاید حال و روز چندان خوبی نداشته باشند.

لیلی رشیدی

تاروپود لیلی رشیدی با هنر آمیخته شده چرا که از یک خانواده کاملا هنری متولد شده وحداقل یکی از فرزندان داوود و احترام باید این مسیر را طی می‌کرد. او با «قصه‌های تا به تا» در دهه هفتاد خورشیدی شناخته شد و غالب آثارش هم به همکاری با خاله‌اش یعنی مرضیه برومند برمی‌گردد و مثل او دل در آثار کودک دارد. حالا، اما مدتی‌ست که تصاویری از او در کارگاه نمایشی که برای کودکان در دبی برگزار کرده منتشر می‌شود. به هر حال هنرمند می‌تواند در هر جایی که بخواهد کلا‌س‌های خود را برگزار کند، اما خب لیلی رشیدی شاید می‌توانست تکرار مرضیه برومند در سرزمین خودمان باشد. اما انگار نمی‌شود.

ارژنگ امیرفضلی

آخرین تصویر دیده‌شده از ارژنگ همان ویدئویی‌ست که به تازگی از تورنتو منتشر کرده و با لحن شیرین خود از هزینه‌های سرسام‌آور کانادا تعریف می‌کند. او اکنون در تورنتو راننده تاکسی‌های اینترنتی‌ست و اینطور که می‌گوید به لحاظ درآمد رویه ایده‌آلی را طی نمی‌کند و به مشکلات عدیده‌ای برخورد کرده است. ارژنگ امیرفضلی کار خود را در تلویزیون با برنامه «نوروز ۷۲» به کارگردانی داریوش کاردان، همراه با مهران مدیری و حمید لولایی آغاز کرد و اکنون بیش از سه دهه است که در جامعه هنر شناخته می‌شود، اما شاید روا نباشد که هنرمند پس از سی سال در این وضعیت به سر ببرد.

شبنم فرشادجو

شبنم فرشادجو هم مثل ارژنگ امیرفضلی این روز‌ها در کاناداست. تورنتو یکی از مقاصد مهم ایرانی‌ها برای مهاجرت است و حالا شبنم هم تصمیم گرفته برای گذران زندگی روی به برگزاری کلاس‌های آموزش بازیگری در این شهر بیاورد. فرشادجو در ایران از آن دسته بازیگرانی بود که همواره به تئاتر وفادار بود و تا آخرین روز‌های حضورش هم دست از اجرا نکشید و حالا هم در آن سوی دنیا علاقه‌اش را دنبال می‌کند هر چند که با استعدادی که داشت می‌توانست آثار بیشتری را در ذهن مخاطب ایرانی به یادگار بگذارد.

فریبرز عرب‌نیا

عرب‌نیا نسبت به سایر اسامی کمی زودتر به کانادا هجرت کرد و طبق گفته خودش در آن جا راننده بیمار است. جوان‌اول سینمای ایران در دهه هفتاد پس از همکاری با بزرگترین کارگردانان ایرانی به سمت تلویزیون رفت و با ایفای نقش «مختار ثقفی» تبدیل به یکی از ماندگارترین شخصیت‌های تلویزیونی پس از انقلاب شد. اما چه کسی فکر می‌کرد روزگار و عرب‌نیا اینقدر با هم نسازند؟ او که با موضع‌گیری‌های خاصش همیشه شکل دیگری از هنر را بازتاب می‌داد حالا قرار نیست از قاب هیچ دوربینی دیده شود و احتمالا تنها همان ویدئو‌های منتشر شده در صفحه‌اش تنها ارتباطش با مردم باشد.

ویشکا آسایش

ویشکا آسایش همواره یکی از متفاوت‌ترین هنرمندان ایرانی بوده و از شکل بازی‌اش در آثار سینمایی و تلویزیونی به خوبی می‌توان این نکته را دریافت. او که خواهرزاده مازیار پرتو، کارگردان و فیلمبردار مطرح سینمای ایران است در اواسط دهه هفتاد با بازی در سینمایی ساحره و مجموعه تلویزیونی امام علی (ع) وارد عرصه تصویر شد، اما کارنامه هنری‌اش نشان داد که گزیده‌کاری را ترجیح می‌دهد و احتمالا با کاراکتر «خانم دارابی» در «ورود آقایان ممنوع» در یاد‌ها خواهد ماند. او حالا این روز‌ها را در پاریس می‌گذراند، ورزش می‌کند و شواهد نشان می‌دهد که آرامش را در جای دیگری از کره خاکی برگزیده و علاقه چندانی به حضور جلوی دوربین ندارد.

دیگر خبرها

  • مجموعه‌ای فرهنگی با رنگ و بوی دفاع مقدس در یزد
  • انتشار صد عنوان کتاب در مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس
  • «تاریخ سازی» با «تاریخ شفاهی»
  • تولیدات فرهنگی مرتبط با شهدا و ایثارگران حمایت می‌شود
  • کتاب آبی آتشین منتشر شد
  • مهاجرت هنرمندان ایرانی با پشیمانی؟
  • فراخوان ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی 
  • شهید آوینی با زبان هنر به نسل‌ آتی جامعه معرفی شود
  • حمایت از تولید آثار فاخر انقلاب اسلامی در مرکزی
  • کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس به روایت عبدالله حاجی صادقی منتشر شد