Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا) در نشست خبری امروز خود از آخرین پروژه ها و برنامه های ساتا خبر داد و استراتژی های این سازمان در حوزه بازار سرمایه را برشمرد.

اقتصاد آنلاین-مروارید اسلامی؛ ابراهیم محمودزاده، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا) در نشست خبری امروز خود که در غرفه شرکت سرمایه گذاری مهرگان تامین پارس در یازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه برگزار شد، درمورد پروژه ها و برنامه این سازمان و استراتژی های آن در حوزه بازار سرمایه و اقتصاد صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم محمودزاده، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا) در پاسخ به خبرنگار اقتصاد آنلاین درخصوص برنامه ساتا برای انتشار اوراق بدهی و سایر ابزارهای مالی گفت: سیاست من در سازمان های سرمایه گذاری تحت مدیریت خود، تقسیم سود حداکثری است. برای تقسیم حداکثر سود، سازمان ها نیاز به تامین سرمایه پیدا می‌کنند. من برای تامین سرمایه ابتدا از منابع خارجی تقاضا می‌کنم و بعد نرخ اوراق را با نرخ بانک مقایسه می‌کنم و ثبات تامین را بررسی می‌کنم. اگر هم انتشار اوراق را انتخاب کنم (که یک مورد انتشار اوراق را تجربه کردیم)، نرخ آن را با سایر ابزارهای داخلی مقایسه می‌کنم و سپس تصمیم می‌گیرم. به طور قطع در جایگزین های داخلی، اوراق یکی از انتخاب های ما است اما اولویت و ترجیح من بر تامین سرمایه خارجی است.

او ادامه داد: ساتا برای زیرمجموعه های خود تعهد و تضمین می‌دهد. خط تولیدی ساتا برای صادرات تضمین می‌دهد و خط تولیدی ساتا برای تامین منابع از بیرون تقاضا می‌دهد.

محمودزاده در پاسخ پرسش دوم خبرنگار اقتصاد آنلاین مبنی بر اینکه آیا ساتا مشمول دستور مقام معظم رهبری برای خروج نیروهای مسلح از کارهای اقتصادی غیرمرتبط می‌شود یا خیر، توضیح داد: ساتا در زیرمجموعه خود صندوق بازنشستگی، صندوق بیمه عمر و صندوق بیمه کوثر دارد و سرمایه گذاری که در آنها انجام می‌شود از سوی بازنشستگان یا مردم یا بنگاه هایی است که با علاقه به سرمایه گذاری در این صندوق ها پرداخته اند. به نظر می‌آید که مقام معظم رهبری برای ما استثنا قائل شده باشند و ما در این استثنا باید بتوانیم نظر تامین کنندگان منابع و سرمایه و صاحبان سرمایه را تامین کنیم. به طور قطع، تدابیر مقام معظم رهبری و هر آنچه که درمورد ساتا بفرمایند را اطاعت می‌کنیم اما فکر می‌کنم با ملاحظات و تدابیری برای ما استثنائاتی قائل شده اند که مشمول توسعه بازار هستیم تا بتوانیم بهترین شرایط اقتصادی را به ذینفعان برگردانیم.

او با اشاره به تصمیم به خروج از برخی سرمایه گذاری هایی که بازده مورد انتظار نداشته اند یا پرتفوی بلندمدت نبوده اند و ورود به سرمایه گذاری های دیگر، درباره حوزه های اصلی مورد نظر برای سرمایه گذاری این سازمان گفت: به عنوان مثال به حوزه معدن و فلزات صادراتی و گران وارد خواهیم شد. همچنین حوزه ICT و اپراتوری را توسعه خواهیم داد. در حوزه پتروشمی و پالایش حضور داریم و آن را توسعه خواهیم داد. در حوزه هایی مانند مالی و بورس به عنوان یک بستر سرمایه گذاری پویا شرکت می‌کنیم. مقام معظم رهبری خوشحال خواهند شد که ما بتوانیم از ظرفیت و قابلیت هایی که داریم به بهترین نحو برای بازنشستگان و به ویژه بازنشستگان نیروهای مسلح استفاده کنیم.

مدیرعامل ساتا در این نشست خبری درباره برنامه این سازمان برای ورود شرکت های زیرمجموعه به بورس گفت: مجموعه غدیر و شستان موتور ایجاد سرمایه هستند و سرمایه ها را جذب می‌کنند. چند شرکت از زیرمجموعه های ساتا به بورس وارد خواهند شد  و بورس باید آماده ورود شرکت های پتروشیمی‌ مرجان، مکران، بوشهر و آلومینیوم جنوب باشد که ظرفیت حدود 10 میلیارد دلاری برای بورس ایجاد می‌کند. به علاوه، این شرکت ها که صادراتی هستند، سوددهی خوبی در گروه پتروشیمی‌دارند.

او درخصوص پروژه های ساتا نیز گفت: مجموعه غدیر، شستان و چند شرکت دیگر موجب شده اند تا حوزه گسترده اقتصادی داشته باشیم. بزرگترین پروژه ای که در سال جاری در فاز اول خود به نتیجه می‌رسد، پروژه پتروشیمی‌ بوشهر در عسلویه است که شامل سه فاز می‌شود و یکی از پروژه های بزرگ کشور است. سرمایه گذاری سنگینی روی آن انجام شده و بازار خوبی را در بیرون برای آن دیده ایم. پروژه دیگر، پتروشیمی‌ مرجان است که در شرایط تست و راه اندازی قرار دارد تا سه ماه آینده تست آن به اتمام می‌رسد و فضای آماده تولید محصول فراهم می‌شود. در سه ماهه دوم محصول این شرکت در بازار صادراتی فروخته می‌شود. پروژه های دیگری نیز در دست انجام داریم مانند پالایشگاه تبریز که در حال راه اندازی بخش گازوئیل با استانداردهای یورو هستیم و تا دو ماه آینده راه اندازی می‌شود و ظرفیت سنگینی در کشور ایجاد می‌شود.

محمودزاده ادامه داد: پروژه روغن پایه روغن موتور و روغن صنعتی نیز همزمان با پروژه گازوئیل پالایشگاه تبریز راه اندازی می‌شود که حجم زیادی از روغن پایه کارخانجات روغن سازی را تامین کند که در راستای شعار سال یعنی حمایت از کالای ایرانی است. در این پروژه به صادرات بخشی از محصول نیز فکر می‌کنیم.

او در رابطه با پروژه مکران گفت: کلنگ کارخانه را زده ایم. اگر بتوانیم در این منطقه متانول تولید کنیم که هویتی به مجموعه مکران و منطقه جنوب شرق ایران می‌دهد و ایجاد امنیت، اشتغال و تولید داخلی می‌کند، خواهیم توانست امسال و سال بعد به نتیجه برسیم. همچنین خط لوله گاز ایران شرق به چابهار نیز امسال خانوارهای منطقه را صاحب گاز خانگی می‌کند. از سوی دیگر، فاز نهایی گاز امسال به مکران می‌رسد و برای سرمایه گذاران منطقه ایجاد امید می‌کند. این خط لوله گاز که بیش از 300 کیلومتر است، امسال در چابهار کشیده می‌شود و به نتیجه می‌رسد.

محمودزاده همچنین درمورد پروژه های تکمیلی شیراز گفت: روی بهینه سازی و ارتقای پالایشگاه شیراز در حال کار هستیم تا بنزین را با یورو4 ارائه کنیم و در کنار آن برای بهینه سازی این محصول گوگردزدایی کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی سرمایه گذاری سرمایه اقتصاد تامین اجتماعی نیروهای مسلح بازنشستگان شرایط اقتصادی معدن فلزات پتروشمی پالایش مرجان یورو اشتغال ایران گاز سرمایه گذاران بنزین تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی بورس بازار سهام ابراهیم محمود زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۸۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد علی شاه حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد در جلسه هماهنگی برگزاری مجمع‌عمومی شرکت سرمایه‌گذاری (سهام عدالت) استان گفت: جامعه هدف ما در این انتخابات و مجمع عمومی سهامدارانی هستند که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند. دستگاه‌های اجرایی نیز باید در این زمینه همکاری داشته باشند و سهام عدالت یکی از مهم‌ترین بخش‌های اصل ۴۴ و مردمی‌سازی اقتصاد است که بخش خصوص در دولت سیزدهم مورد حمایت قرار داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان در خبری نوشت: سود سهام عدالتی که بنا بود در دو مرحله پرداخت شود، اما بدعهدی برخی از شرکت‌ها سبب شد تا سود سال مالی ۱۴۰۳ سه مرحله‌ای شود. در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس گفته بود: متاسفانه با وجود پیگیری‌های سازمان بورس، ۸ شرکت سود سهام عدالت خود را به حساب‌های شرکت سپرده گذاری مرکزی واریز نکردند که این سازمان اقدامات قانونی لازم را برای دریافت سود سهامداران انجام خواهد داد تا بعد از تامین وجه از سوی شرکت‌های سرمایه پذیر، مابقی سود به حساب سهامداران واریز شود.

پیش از این هم شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرده بود: شرکت‌های صنایع سیمان دشتستان، گروه مپنا و فجر انرژی خلیج فارس هیچ مبلغی را برای مراحل اول و دوم سود سهام عدالت خود به حساب‌های سمات واریز نکرده اند شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندر عباس و پارس سوئیچ نیز وجوه مرحله دوم خود را پرداخت نکرده اند.

حالا بنابر اعلام رئیس سازمان بورس احتمالا واریز مرحله سوم و تسویه سود سهام عدالت خرداد ماه خواهد بود؛ در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس شب گذشته در رسانه ملی گفت: مجموعه اتفاقاتی رخ داد که سبب شد برخی شرکت‌ها تخلفی داشته باشند و نتوانند سود سهام عدالت را پرداخت کنند.

او افزود: این شرکت‌ها اکثرا با کمبود نقدینگی مواجه هستند ما هم توصیه کردیم که باید سود سهام عدالت پرداخت شود امیدواریم تا خرداد بتوانیم این سودها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.
اما آیا با شرکت‌هایی که سود سهام عدالت خود را واریز نکردند برخوردی خواهد شد؟ در همین راستا هم ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: عدم پرداخت سود سهام که مطابق زمان بندی اعلام شده در کدال نباشد یک تخلف است.

این مقام مسئول اظهار کرد: مورد دیگر این که اگر ۸ ماهی که در قانون تجارت تعیین شده و بر اساس مصوبه سازمان بورس این ۸ ماه به ۴ ماه کاهش یافته و برخی از شرکت‌ها اساسنامه خود را تغییر دادند هم زمان بندی رعایت نشود این نیز یک موضوع قابل پیگیری است. در کل دو موضوع عدم رعایت زمانبندی پرداخت سود که در سامانه کدال منتشر شده و هم عدم رعایت زمانبندی بر اساس اساسنامه ناشران قابل پیگیری است و سازمان بورس پیگیر این موضوع خواهد بود.

نحوه دریافت سود سهام عدالت

ما همین که بحث واریز سود سهام عدالت داغ می‌شود برخی از سود جویان هم فرصت را غنیمت می‌شمارند که در همین راستا هم مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفته بود: هر زمان که موضوعات مربوط به سهام عدالت مطرح می‌شود عده‌ای از این فرصت جهت کلاهبرداری استفاده می‌کنند که لازم است سهامداران عدالت به چند نکته دقت داشته باشند. معمولا کلاهبرداران چند روش دارند؛ آن‌ها یا به افراد پیامک ارسال می‌کنند و می‌گویند برای دریافت سود سهام عدالت با این شماره تماس گرفته یا روی لینک خاصی کلیک کنید که در این خصوص باید گفت برای دریافت سهام عدالت به هیچ فردی پیامک زده نمی‌شود.

او افزود: مورد دیگر این که کلاهبرداران ممکن است در فضای مجازی سایتی را معرفی کنند که قطعا هیچ سایتی برای دریافت سود سهام عدالت وجود ندارد. نکته بعدی این که برخی از کلاهبرداران حرفه‌ای‌تر هستند و حساب کاربری افراد را هک و از طریق آن‌ها برای اطرافیان پیامکی مبنی بر این که "سود سهام عدالت را دریافت کردم به این لینک بروید و شما هم سود دریافت کنید" ارسال می‌کنند. بر همین اساس در این زمینه هوشیاری افراد بسیار مهم خواهد بود.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در ادامه اظهار کرد: در مجموع برای دریافت سود سهام عدالت به هیچ فردی پیامی داده نخواهد شد و از افراد هیچ مدرکی درخواست نمی‌شود و همچنین مراجعه به سایت و لینکی نیاز نیست.

نحوه ورود به سامانه سجام سهام عدالت با اپلیکیشن تاپ

با نصب و اجرای اپلیکیشن تاپ و ورود به صفحه اصلی، کافی است به پایین صفحه مراجعه، و آیکون بازار سرمایه را لمس کنید. بعد از ورود به بخش ثبت‌نام سجام، تایید شماره‌تلفن و واردکردن کد ملی خود، می‌توانید در سامانه توسعه ابزار بازار سرمایه، ثبت‌نام خود را انجام دهید. به خاطر داشته باشید که ورود به این سامانه برای یکپارچگی اطلاعات فعالان بازار سرمایه الزامی است.

با لمس آیکون ثبت‌نام در سجام، به صفحه جدیدی هدایت می‌شوید که باید اطلاعات هویتی خود را در آن وارد کنید. شما در مراحل مختلف، ملزم به وارد کردن بخشی از مشخصات خود برای تایید هویت هستید تا در نهایت، اجازه ورود به سامانه به شما داده شود.

ورود به سامانه سجام برای هرکسی که می‌خواهد در بازار سهام سرمایه‌گذاری کند و دارایی خود را رشد دهد، ضروری خواهد بود. خیلی‌ها دوست دارند سرمایه‌گذاری در بازار سهام را به‌عنوان شغل دوم خود و رسیدن به درآمدهای چند میلیونی انتخاب کنند. آن‌ها باید بدانند که اجرای این تصمیم نیازمند انجام اصول و قوانینی است که حتما باید به آن پایبند باشند.

227217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898760

دیگر خبرها

  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • تامین مالی ساخت بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در لرستان
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • سقف معافیت مالی؛ داغ همیشگی بر پیشانی بورس!
  • مدیر عامل تأمین‌ اجتماعی : اعلام « دستمزد» غیرواقعی است/ اولویت تامین اجتماعی برای کسر حق بیمه بر اساس دستمزد واقعی
  • ورود ۴۲ میلیارد تومانی نقدینگی حقیقی‌ها به بازار سهام در روز سبز شاخص کل بورس
  • تولید مشارکتی خودروی برقی عمومی، اولویت نخست شهرداری پایتخت