Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@04:25:32 GMT

۶ میلیارد دلار پروژه معدنی در سال جدید افتتاح می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۲۱۹۵۲

مهدی کرباسیان با اشاره به اینکه  تولید و صادرات بخش معدن و صنایع معدنی در سال گذشته با موفقیت هایی همراه بود، اظهارداشت: در بخش کنسانتره 18 درصد، گندله 22 درصد، آهن اسفنجی 14 درصد، شمش فولاد 20 درصد، کنسانتره مس 6 درصد و پودر آلومینا 2 درصد افزایش تولید داشتیم. در بخش آند و کاتد نیز به دلیل انفجار کارخانه مس سرچشمه طی ماه های پایانی سال، با کاهش مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حوزه فولاد، حدود 9.5 میلیون تن محصول به باراز های کانادا، مکزیک، اروپا و شرق آسیا صادر شد. افزون بر این، 740 هزار تن آهن اسفنجی و 18 میلیون تن کنسانتره سنگ آهن صادر شد که امیدواریم در سال جاری با تکمیل زنجیره تولید، این محصولات نیز در داخل مصرف شود.

افتتاح 6 میلیارد دلار پروژه در سال جاری

کرباسیان با بیان اینکه این سازمان و شرکت های تابعه طی سال 96 به رغم همه محدودیت ها حدود 2 میلیارد دلار پروژه افتتاح کرد، گفت: پیش بینی می شود طی سال جاری، 6 میلیارد دلار پروژه جدید اعم از 3 طرح آهن اسفنجی (سبزوار، بافت و قائنات)، گندله و کنسانتره فولاد مبارکه در سنگان و کارخانه صبا فولاد افتتاح شود.

وی ادامه داد: همچنین کارخانه 300 هزار تنی شمش آلومینیوم جنوب، 36 هزار تنی شمش آلومینیوم جاجرم، کارخانه های حوزه مس نظیر اسید کرمان و نیز پروژه های شرکت میدکو قابل افتتاح خواهد بود.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه اکتشافات معدن طی سال 96 با قوت ادامه یافت، گفت: از برنامه 250 هزار کیلومتر مربع اکتشاف معادن، شناسایی و پی جویی 180 هزار کیلومتر مربع انجام شد و آماده واگذار به بخش خصوصی برای تکمیل شده است. طی این مدت ذخایر جدیدی در حوزه سنگ آهن، طلا، بوکسیت و غیره اکتشاف شد. به عنوان مثال، با افزایش 2 برابری بوکسیت، شرکت آلومینای جارجرم آرامش بیشتری یافت.

وی ادامه داد: در حوزه اکتشاف ایمیدرو طی سال گذشته 119 هزار متر حفاری با سرمایه گذاری 115 میلیارد تومان انجام شد.

تشکیل کنسرسیومی برای انجام اکتشاف

کرباسیان با اشاره به سیاست های ایمیدرو در بخش اکتشاف طی سال 97، تصریح کرد: اواخر سال گذشته برنامه مقدماتی تاسیس کنسرسیومی با تجمیع شرکت های معدنی و فولادی با شرکت معادن و فلزات صورت گرفت تا کار اکتشاف را انجام دهند و امسال به طور جدی پیگیری خواهد شد. همچنین، انجام اکتشافات عمیق از دیگر برنامه های سال جاری است.

وی ادامه داد: طی سال گذشته، نقشه راه معدن و صنایع معدنی به توصیه آقای شریعتمداری تهیه شد و خوشبختانه 88 مورد آن تکمیل شده است. این نقشه راه 4 ساله است. همچنین، تشکیل ستاد زنجیره فولاد کار ارزنده ای بود تا بتوانیم با مدیریت وزیر صنعت، معدن و تجارت و دبیرخانه ستاد هماهنگی ها را بیشتر کنیم.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه پژوهش طی سال 96، گفت: طی این مدت، موسسه پژوهشی یونیدرو با سرمایه گذاری 5 میلیارد تومان ایجاد و فعال شد. همچنین، پروژه های متعددی در حوزه معدن و صنایع معدنی با دانشگاه های مختلف دولتی و آزاد شروع کردیم.

ضرورت توسعه تولید داخلی

کرباسیان به موضوع سیاست رهبری مبنی بر حمایت از کالای ایرانی اشاره کرد و گفت: در این حوزه باید کار کنیم و در مجموعه وزارتخانه، تولید داخلی را توسعه دهیم و محصول ایرانی را با کیفیت بالا به بازارهای بین المللی صادر کنیم.

وی ادامه داد: یکی از چالش های جدی در حوزه صنایع معدنی، مساله آب است که اکنون استان های اصفهان، یزد، کرمان و خوزستان با کمبود آب مواجه هستند. بحث صرفه جویی و مدیریت آب مهم است و باید با نظارت، دقت و مدیریت، وضعیت بهتری ایجاد کنیم.

رئیس هیات عامل ایمیدرو خاطرنشان کرد: اعمال تعرفه آلومینیوم و فولاد از سوی آمریکا برای چین، موجب می شود تا رقیب سختی برای بازار فولاد ما ایجاد شود. تحریم روسیه نیز موجب می شود تا بتوانیم با شرکت های بخش معدنی این کشور همکاری همای دوجانبه داشته باشیم.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۱۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار در بازدید هفتگی خود از پروژه‌های ورزشی شهر که به همراه پرویز هادی، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری و در قالب شعار " جمعه‌های بدون تعطیل " انجام می‌گیرد، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و افزایش اماکن و سرانه ورزشی در شهر تبریز یکی از نیازهای اساسی و مطالبات مهم شهروندان این شهر به شمار می‌رود که به صورت جدی مورد توجه شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز قرار دارد.

وی با اشاره به آماده‌سازی پروژه شاخص مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز برای افتتاح در روزهای آتی افزود: این پروژه یکی از مهمترین پروژه‌های رفاهی ورزشی تبریز است که با نظارت و پیگیری‌های مستمر و با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر، روزهای پایانی را جهت بهره برداری طی می‌کند.

شهردار تبریز با اشاره به پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته عنوان کرد: پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته، از جمله استادیوم ورزشی قویدل، زورخانه و برخی سالن‌های ورزشی، در حال حاضر نیز قابل بهره برداری هستند.

وی خطاب به مدیران شهرداری تبریز تاکید کرد: انشعابات آب، برق، گاز، فاضلاب سالن‌های ورزشی افتتاح شده و همچنینی مسیر دسترسی آنها باید تأمین شود تا علاوه بر افتتاح قابل بهره بردای نیز باشد.

هوشیار همچنینی از مدیرعامل شرکت باشگاه ورزشی شهرداری تبریز خواست تا برنامه چگونگی بهره برداری از پروژه‌های جدید را ارائه کند.

هوشیار با اشاره به مشخصات پروژه فنی مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: این پروژه با زیربنای سه هزار مترمربع و در هفت طبقه سازه‌ای با هزینه‌کرد ۴۲۰ میلیارد ریال در خیابان ورزش در دست احداث است که آخرین مراحل اجرایی را پشت سر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: همزمان با این پروژه ۱۲ پروژه ورزشی دیگر همچون چمن‌های مصنوعی، سالن‌های ورزشی چندمنظوره و رینک دوچرخه‌سواری خاوران نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار تبریز با اشاره به بودجه هزار میلیارد تومانی برای احداث پروژه‌های ورزشی یادآور شد: هزار میلیارد تومان برای اجرای ۵۵ پروژه ورزشی اختصاص یافته است که برخی از آن پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و برخی دیگر امسال افتتاح می‌شوند.

هوشیار ورزش و سلامت جامعه را اولویت دوره فعلی مدیریت شهری دانسته و ابراز کرد: مطابق وعده خود در روزهای آغازین دوره فعلی مدیریت شهری مبنی بر شروع روزهای خوب ورزش تبریز، امسال پروژه‌های مختلف ورزشی میزبان ورزشکاران تبریزی در رشته‌های مختلف فوتسال، فوتبال، والیبال، گلف، اسکواش، شنا دوچرخه سواری، ورزش همگانی و سایر ورزش‌ها خواهند بود.

وی ادامه داد: تلاش کردیم اولویت اجرای پروژه‌های ورزشی مناطق کم‌برخوردار شهر و به خصوص محلات فاقد امکانات ورزشی باشد.

گفتنی است ۱۳ پروژه ساختمان رفاهی، اداری، تجاری و ورزشی، زمین ورزشی ستارخان، استادیوم ورزشی بهشتی، زمین ورزشی تلاش، سالن چندمنظوره چاوان با پروژه‌های جانبی، سالن فضیلت، سالن شمس، سالن ورزشی خاوران، زمین ورزشی پارک مشروطه، زمین ورزشی کوی پلیس و رینک دوچرخه خاوران تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 6096084

دیگر خبرها

  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • افتتاح پروژه مجتمع آبرسانی شهرآباد شهرستان بردسکن
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف