Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-06@22:51:55 GMT

پایگاه نوآوری پروژه ایران ایکاردا در شهرستان کوهدشت

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۲۲۶۶۴

پایگاه نوآوری پروژه ایران ایکاردا در شهرستان کوهدشت

استان‌ها > لرستان - دکتر حمیدیان مدیر استانی پروژه امنیت غذایی ایران_ایکاردا ، مهندس حسین پور محقق مرکز تحقیقات کشاورزی لرستان و دکتر امیری مدیر جهاد کشاورزی کوهدشت و علی میناپور کارشناس مسئول شهرستانی پروژه و تعدادی از کارشناسان ناظر ایکاردا از پایگاه نو آوری پروژه ایران ایکاردا در شهرستان کوهدشت بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرآنلاین لرستان، دکتر عزیز مدیر بین المللی پروژه ایران ایکاردا و دکتر صادقیان مدیر دفتر ایکاردا در ایران، دکتر حمیدیان مدیر استانی پروژه امنیت غذایی ایران_ایکاردا.مهندس حسین پور محقق مرکز تحقیقات کشاورزی لرستان و دکتر امیری مدیر جهاد کشاورزی کوهدشت و علی میناپور کارشناس مسئول شهرستانی پروژه و تعدادی از کارشناسان ناظر ایکاردا از پایگاه نو آوری پروژه ایران ایکاردا در شهرستان کوهدشت بازدید نموده و از نزدیک با اقدامات انجام شده در سایت مذکور بازدید کردند.

 دکتر عزیز ضمن اعلام رضایت از عملکرد مدیریت جهاد کشاورزی کوهدشت از اجرای بهینه و کاشت و مدیریت ارقام مختلف غلات و حبوبات در سناریوهای مختلف کشت رایج، کشت حفاظتی و نیمه حفاظتی از ارتباط با بخش خصوصی و همچنین ارائه نتایج خوب به کشاورزان مزارع نمایشی و تحت پوشش کارشناسان دمو ایکاردا مطالبی عنوان نمودند. همچنین از تمامی ارقام کشت شده در پروژه بازدید بعمل آوردند.

لازم بذکر است که در خلال بازدید ها آقای علی میناپور مسئول شهرستانی پروژه ضمن ارائه گزارشی از اجرای سایت ده هکتاری گزارشی از سطح تعهدات اجرایی کشاورزی شهرستان و مشکلات و کمبودهای موجود ارائه نمودند که از مهمترین آنها نبود ادوات خاص کشت مستقیم در منطقه و لزوم آموزش های ترویجی عنوان کردند.

بنا به گفته دکتر صادقیان مدیر دفتر ایکاردا با توجه به وضعیت مطلوب سایت کوهدشت در آینده نزدیک اجرای کارگاه تخصصی ایکاردا با حضور نمایندگانی از ۲۰ کشور جهان در این شهرستان در دستور کار قرار خواهد گرفت. مذکور بازدید کردند.

دکتر عزیز ضمن اعلام رضایت از عملکرد مدیریت جهاد کشاورزی کوهدشت از اجرای بهینه و کاشت و مدیریت ارقام مختلف غلات و حبوبات در سناریوهای مختلف کشت رایج , کشت حفاظتی و نیمه حفاظتی از ارتباط با بخش خصوصی و همچنین ارائه نتایج خوب به کشاورزان مزارع نمایشی و تحت پوشش کارشناسان دمو ایکاردا مطالبی عنوان کردند.

همچنین از تمامی ارقام کشت شده در پروژه بازدید به عمل آوردند.

 لازم بذکر است: در خلال بازدید ها آقای علی میناپور مسئول شهرستانی پروژه ضمن ارائه گزارشی از اجرای سایت ده هکتاری گزارشی از سطح تعهدات اجرایی کشاورزی شهرستان و مشکلات و کمبودهای موجود ارائه کردند.

بنا به گفته دکتر صادقیان مدیر دفتر ایکاردا با توجه به وضعیت مطلوب سایت کوهدشت در آینده نزدیک اجرای کارگاه تخصصی ایکاردا با حضور نمایندگانی از ۲۰ کشور جهان در این شهرستان کوهدشت در دستور کار قرار خواهد گرفت.

46

کلید واژه‌ها : استان لرستان - وزارت جهاد کشاورزی - زمین -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان لرستان وزارت جهاد کشاورزی زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۲۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • فاز ۳ طرح نهضت ملی مسکن رزن عملیاتی می‌شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • محوطه جهانی نقش‌رستم به‌دلیل فرونشست تعطیل شد | مدیر پایگاه میراث جهانی تخت‌جمشید: فرونشست نقش رستم بحرانی تر از تخت جمشید است
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد