Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ‌با اشاره به اینکه نوسانات ارزی روی قیمت داروهای وارداتی تاثیرگذار است گفت:‌ دولت باید ارز مورد نیاز جهت واردات داروهای بیماران خاص را تأمین کند. ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۳ استانها گیلان نظرات

ذبیح‌الله نیکفر در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ نوسانات ارزی اخیر تاثیرات زیادی بر روی قیمت انواع کالاها به‌ویژه داروهای وارداتی ایجاد کرد که انتظار داریم دولت جهت واردات داروهای خاص، ارز مورد نیاز را بر پایه قیمت جدیدی که تعیین کرده تأمین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس عنوان کرد:‌ التهابات شدید ارزی به‌وقوع پیوسته در داخل کشور علاوه بر ایجاد مشکلات عدیده برای آحاد مردم در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف و افزایش قیمت برخی کالاها و محصولات،‌ کاهش ارزش پول ملی کشور را نیز در پی داشته است.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس بیان داشت:‌ افزایش افسارگسیخته و بدون توجیه نرخ ارز، قیمت برخی از داروهایی که مربوط به بیماری‌های صعب‌العلاج نظیر ام اس هستند را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد زیرا مقداری از داروهایی که مربوط به این حوزه است از خارج کشور تأمین می‌شود.

نیکفر با تأکید بر لزوم حمایت جدی از مصرف‌کنندگان داروهای خاص ابراز داشت:‌ دولت باید برای اینکه مردم و مصرف‌کنندگان این نوع از داروها برای تأمین داروی مورد نیاز خود دچار دردسر و آسیب‌ جدی نشوند ارز مورد نیاز را بر اساس قیمت مصوب در اختیار واردکنندگان این اقلام قرار دهد.

وی ضمن اشاره به بدهی‌های وزارت بهداشت و درمان نیز خاطرنشان کرد:‌ در حال حاضر این وزارتخانه حدود 12 تا 13 هزار میلیارد تومان بدهی دارد و به اعتقاد بنده اگر وضعیت به همین ترتیب پیش‌ برود احتمال اینکه این میزان بدهی در سال 97 افزایش پیدا کند دور از ذهن نیست. 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مهم‌ترین چالش‌های طرح تحول سلامت در سال 97 را برشمرد و اظهار داشت:‌ طرح تحول نظام سلامت کشور یکی از بزرگترین و ارزشمندترین طرح‌هایی است که در کشور به اجرا درآمده است اما در حال حاضر با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس با تأکید بر اجرای راهکارهای مناسب جهت رفع مشکلات اجرای طرح تحول سلامت گفت:‌ دولت و مجلس باید منابع مالی ثابت و پایداری را برای اجرای این طرح در سال 97 تعریف و نسبت به عملیاتی کردن آن در کشور اقدام کنند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس میزان و حجم واردات انواع داروها و لوازم پزشکی به داخل کشور را نیز برشمرد و عنوان کرد:‌ در حال حاضر در حدود 30 درصد داروهای مورد استفاده در داخل کشور و 60 درصد تجهیزات پزشکی مورد نیاز از خارج از کشور به‌صورت واردات تأمین می‌شوند.

نیکفر به برخی از این منابع درآمدی پایدار اشاره کرد و بیان داشت:‌ منابعی که از محل دریافت ارزش افزوده،‌ مالیات بر واردات انواع مواد دخانی و یا از این قبیل اخذ می‌شود باید به‌عنوان منابع پایدار در اختیار وزارت بهداشت و درمان جهت اجرای طرح تحول نظام سلامت قرار گیرد.

وی به بدهی‌های سازمان‌های بیمه‌ای به بیمارستان‌ها و مطالبات آن‌ها از سایر نهادها اشاره کرد و ابراز داشت:‌ یکی از علل ایجاد این مشکلات در سازمان‌های بیمه‌ای و تشدید آن،‌ افزایش تعرفه‌های پزشکی است و امیدواریم در سال پیش‌رو این نقیصه با اهتمام دولت و وزارت بهداشت رفع شود.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۳۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ بهرام عین اللهی اظهار کرد: خوشبختانه با تصویب روز گذشته مجلس، مقرر شد که ۱۰ هزار میلیارد تومان از اعتبارات وزارت بهداشت برای برقراری فوق العاده خاص به کارکنان این وزارتخانه، پرداخت شود.

وی با بیان اینکه هدف ما از حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی، تسهیل امور و راحتی مردم دانست و گفت: امروزه مواد غذایی به راحتی و به شیوه غیرحضوری برای همه در دسترس است و مشارکت سکو‌های اینترنتی در حمل دارو می‌تواند موجب راحتی کار مردم شود. 

وزیر بهداشت تاکید کرد: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی به صورت کد پیگیری است و حمل کننده دارو از سکو، اطلاعی از فهرست و محتویات دارو‌های افراد ندارد و مسئولیت ارائه دارو نیز با مسئول فنی داروخانه‌هایی است که آن را از این شیوه فروخته است. 

وی با تاکید بر اهمیت سلامت کودکان در تامین سلامت بزرگسالان، از اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در سراسر کشور خبر داد و با بیان اینکه بخشی از رشد تکاملی در دهه اول زندگی هر فرد رخ می‌دهد، افزود: تمام اعضای بدن، رشد تکاملی دارند بنابراین هر حادثه و بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، می‌تواند در سنین بالاتر و حتی تا پایان عمر نیز وجود داشته باشد و سلامت افراد را به مخاطره بیندازد.

عین اللهی با اشاره به پیشنهاد وزارت بهداشت و بررسی طرح درمان کودکان زیر ۷ سال در کمیته‌های مختلف دولت، گفت: خوشبختانه این طرح در هیات دولت تصویب شد و جمهوری اسلامی ایران افتخار دارد که علیرغم مشکلات و تحریم‌ها خدمات مورد نیاز کودکان زیر ۷ سال را در مراکز دولتی به صورت رایگان ارائه دهد.

درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور است

وزیر بهداشت از طرح درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال به عنوان نوعی سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور یاد کرد و گفت: ممکن است نتایج این طرح در دولت مردمی مشخص و ملموس نباشد، اما اثرات آن در آینده و سلامت کشور، موثر است. این طرح به همه بیمارستان‌های دولتی ابلاغ شده است. 

تامین نیاز‌های دارویی کشور با کمک شرکت‌های دانش بنیان

عین اللهی یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت را تقویت شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت دانست و گفت: با استفاده از توان و ظرفیت این شرکت‌ها می‌توانیم بسیاری از نیاز‌های دارویی کشور از جمله دارو‌های بیماران تالاسمی را تامین کنیم.

وی با بیان اینکه خوشبختانه شاهد رشد تولیدات دارو‌های مورد نیاز توسط شرکت‌های ایرانی هستیم، گفت: بعضا ممکن است برخی از بیماران، تمایلی برای مصرف دارو‌های ایرانی نداشته باشند که تجویز و مصرف دارو‌های خارجی توسط متخصصان مورد تایید وزارت بهداشت انجام می‌شود، اما اولویت ما، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است. 

ثبت رکورد افزایش شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت در دولت مردمی

وزیر بهداشت به فعالیت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان حوزه سلامت تا سال ۱۴۰۰ اشاره و عنوان کرد: در دولت مردمی و تا کنون، تعداد شرکت‌های دانش بنیان این حوزه به بیش از یک هزار و ۴۰۰ شرکت رسیده و شاهد رکوردی در افزایش تعداد این شرکت‌ها هستیم و با تسهیلات و حمایت‌های دولت نیز تعداد این شرکت‌ها رو به رشد است. 

عین اللهی تولید پانسمان مورد نیاز بیماران پروانه‌ای را یکی از اقدامات ارزشمند شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت ارزیابی و خاطرنشان کرد: اقدامات لازم برای تولید این پانسمان‌ها آغاز شده البته قبل از تولید و تجاری سازی هر محصول، باید پژوهش و تحقیقات انجام شود که تولید این پانسمان نیز در مرحله تحقیقاتی است و امیدواریم با حمایت‌های دولت به مرحله تجاری سازی و تامین نیاز‌های داخلی برسد. حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در تامین نیاز‌های کشور یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت است. 

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد جایگاه والای پزشکی کشورمان در منطقه، گفت: امروز قوی‌ترین نظام سلامت منطقه مربوط به جمهوری اسلامی ایران است و در جهان نیز در حوزه‌های مختلف، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته ایم که باز هم تقویت می‌شود. 
سینوفارم کم عارضه‌ترین واکسن بود

وزیر بهداشت در خصوص برخی عوارض یک واکسن خارجی، گفت: کمیته علمی کشوری کرونا متشکل از ۶۰ نفر از بهترین اساتید، دانشمندان و صاحبنظران در رشته‌های مختلف پزشکی است. بیشترین واکسن تزریق شده در کشور که تا کنون بیش از ۱۵۵ میلیون واکسن تزریق شده سینوفارم بود و این واکسن، کم عارضه‌ترین واکسن بوده است.

عین اللهی از رصد و ثبت عوارض واکسن‌ها توسط کمیته علمی کرونا خبر داد و گفت: خوشبختانه کمترین عوارض مربوط به واکسن را در جمهوری اسلامی ایران داشته ایم و استفاده از واکسن توانست به کنترل کرونا کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی