Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر بنگلادش خواستار اعمال فشار بیشتر بین‌المللی بر میانمار به منظور بازگشت آوارگان روهینجایی شد و ارزیابی‌های دولت میانمار را درباره بازگشت یک خانواده پنج نفره روهینجایی به این کشور رد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، شیخ حسینه در مقابل حضار در لندن به سخنرانی پرداخت و گفت: جامعه بین‌الملل باید به اعمال فشار بیشتر علیه میانمار بپردازد تا مسلمانان روهینجا به کشورشان بازگردند و امنیت آنها تضمین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: میانمار می‌گوید که آماده بازگشت مسلمانان روهینجایی است اما هیچ اقدامی تا به حال انجام نداده است.

در همین حال بوریس جانسون، وزیر امور خارجه انگلیس و کریستیا فریلند، همتای کانادای‌اش در سخنرانی‌هایی در یک رخداد جداگانه در پایتخت انگلستان خواستار تحقیقات معنادار درباره اقدامات مستبدانه ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینجایی شدند.

وزیر امور خارجه انگلیس در سخنرانی خود گفت: مقام‌های میانمار باید نشان دهند که نسبت به امنیت مسلمانان روهینجایی جدی رفتار می‌کنند.

همچنین نخست وزیر بنگلادش اعلام کرد که کشورش اسامی ۸۰۰۰ خانواده روهینجایی را برای بازگشت به میانمار ارائه کرده است اما دولت میانمار تاکنون از بازگرداندن آنها امتناع می‌کند.

دولت‌های بنگلادش و میانمار در ژانویه ۲۰۱۸ بر سر تکمیل بازگشت داوطلبانه آوارگان روهینجایی ظرف دو سال توافق کردند.

نخست وزیر بنگلادش همچنین ارزیابی دولت میانمار را در بازگشت پنج عضو یک خانواده روهینجایی از بنگلادش به میانمار به چالش کشید و اعلام کرد که این افراد در یک مکان نامشخص بین دو کشور ساکن هستند.

وی ادامه داد: آنها در یک منطقه مرزی زندگی می‌کنند و برخی از اعضای دیگر این خانواده در اردوگاه‌ها ساکن هستند.

شاید دولت میانمار می‌خواهد به جهانیان نشان دهد که آنها بازگشته‌اند. این یک نشانه خوب است. ما اسامی ۸۰۰۰ خانواده روهینجایی را به دولت میانمار ارائه کردیم اما تاکنون آنها بازنگشته‌اند.

نخست وزیر بنگلادش همچنین برنامه انتقال ۱۰۰ هزار آواره روهینجایی را به یک جزیره غیرمسکونی در خلیج بنگال تایید کرد و ادامه داد: ما در حال انتقال آن دسته از افرادی که در یک مکان خطرناک هستند به این جزیره هستیم. بنگلادش همواره با خطر سیلاب روبروست و اردوگاه‌هایی که آوارگان روهینجایی در آن ساکن هستند بهداشت کافی ندارد. ما یک مکان بهتر را برای آنها تامین کرده‌ایم.

آژانس‌های کمک رسان نیز نگران این هستند که برنامه جا به جایی مسلمانان روهینجایی به چه صورت انجام  می‌گیرد و معتقدند که آنها با طوفان‌ها، سیلاب و قاچاقچیان انسان مواجه خواهند شد.

مقام‌های سازمان ملل می‌گویند از زمان سرکوب ارتش میانمار از اوت سال گذشته میلادی قریب به ۷۰۰ هزار تن از مسلمانان روهینجایی از استان راخین واقع در غرب میانمار به بنگلادش گریخته‌اند.

اتهاماتی در زمینه قتل، تجاوز و آتش سوزی‌های عمدی از سوی نیروهای ارتش میانمار و بودایی‌ها گزارش شده است و سازمان ملل آن را پاکسازی قومی می‌نامد اما دولت میانمار تمامی این اتهامات را رد کرده و می‌گوید، این عملیات مشروع و اقدامی برای مقابله با فعالیت‌های شبه‌نظامیان در منطقه بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۳۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند

به گزارش جمارا به نقل از آناتولی، عضو هیئت علمی دانشگاه کریا در هند اظهار داشت که فیلم‌های تبلیغاتی مورد حمایت دولت هند در سال‌های اخیر باعث افزایش احساسات ضد مسلمانان در این کشور شده است.

سیاندب چوهدری، عضو هیئت علمی در دانشگاه کریا هند در گفت‌وگو با خبرنگار آناتولی اظهار داشت: «دولت هند از سینمای بالیوود برای اهداف سیاسی خود استفاده می‌کند. فیلم‌های تبلیغاتی مورد حمایت دولت هند مسلمانان را هدف قرار می‌دهد. این فیلم‌ها بخشی از سیستمی است که هدف آن ایجاد ترس علیه مسلمانان است».

وی ادامه داد:« به این ترتیب مسلمانان را شیطانی جلوه می‌دهند و آنها را در دستور کار سیاسی خود قرار می‌دهند و می خواهند از این «دشمن خطرناک» بهره ببرند».

چوهدری با یادآوری تاریخچه صنعت فیلم هند گفت: پیش از این، فیلم‌ها انسان‌گرا بودند، وضعیت در دهه گذشته با دولت نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه دولت فعلی هند آشکارا از هندوئیسم حمایت می‌کند، گفت: «دولت تحت رهبری مودی به وضوح هندو اکثریت است و آن را پنهان نمی کند. هند دومین جمعیت مسلمان جهان پس از اندونزی است، اما دشمن اصلی دولت تعداد زیادی از مسلمانان هند است».

چوهدری با اشاره به اینکه فیلم‌های تبلیغاتی مورد حمایت دولت هند بخشی از سیستمی است که هدف آن ایجاد ترس علیه مسلمانان است، گفت: نه تنها فیلم‌ها، بلکه تلویزیون و شبکه‌های اجتماعی نیز برای اهداف تبلیغاتی در این کشور استفاده می‌شوند.

 

دیگر خبرها

  • فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • روسیه تحقیقات درباره گور‌های جمعی غزه را خواستار شد
  • روسیه تحقیقات درباره گورهای جمعی غزه را خواستار شد
  • توضیحات وزیر کار درباره افزایش بیمه کارگری
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • بیشتر صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستند
  • سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل درباره گورهای دسته جمعی در غزه شد
  • استانداردهای دوگانه آلمان در قبال پوتین و نتانیاهو
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن