Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- داور رشته کاریکاتور بخش تجسمی نهمین جشنواره 'سیمرغ' گفت:سلامت روان به دست نمی آید مگر اینکه هنر و فرهنگ مملکت به ارتقا برسد چون فرهنگ و هنر بر رفتارها و کنش های اجتماعی تاثیر مثبت برجای می گذارد.

سامان ترابی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با اشاره به اهمیت جایگاه هنر و فرهنگ،اظهار داشت: خوشبختانه امروز شاهدیم که در اقدامی پسندیده ،وزارت بهداشت درگیر موضوع هنر شده و به شکل ویژه ای مساله سلامت روان که ارتباط مستقیم با مردم دارد را مورد توجه قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: هنر و فرهنگ در کشور ما به شکل های مختلف مورد توجه بوده است اما این بار با نگاهی متفاوت دانشجویان رشته های علوم پزشکی با استفاده از ابزار هنر، فرهنگ سلامت را ترویج می دهند.
ترابی با اشاره به برگزاری جشنواره بین المللی 'سیمرغ' افزود: این جشنواره به دنبال ایجاد انگیزه بین دانشجویان علاقه مند به هنر است تا در یک فضای رقابتی نگاه خود به این مقوله را تقویت کنند.
این هنرمند کاریکاتوریست عنوان کرد: دید بصری در رشته کاریکاتور از هر چیز مهمتر است و بخشی از یادگیری کاریکاتور به درست دیدن بستگی دارد به همین منظور در وهله اول شاید خیلی نیاز به حضور استاد احساس نشود. به زبانی دیگر همین شرکت در جشنواره و دیدن آثار دیگران می تواند نوعی آموزش تلقی شود.
وی افزود: جنس کاریکاتور، نگاه طنزآلود و بیان انتقادی است و ماهیت آن نسبت به هنرهای دیگر در بحث درآمد متفاوت است. همچین جایگاه این هنر در منظر عموم فضای مجله و روزنامه و دنیای مجازی است و مردم انتظار دارند با استفاده از این هنر نکته های ناگفته بیان شود.
ترابی خاطر نشان کرد:کاریکاتور یا شغل دوم هنرمند است یا به عنوان یک فعالیت جانبی از آن یاد می شود حتی حرفه ای های این رشته هم انتظار درآمد از این هنر خود ندارند و از این نظر با دیگر شاخه های گرافیک و هنر تفاوت دارد. از طرفی باید بپذیریم که بحث درآمد باعث می شود جوانان انگیزه بیشتری برای توجه به یک رشته هنری داشته باشند.
وی با اشاره به داوری آثار ارائه شده در جشنواره سیمرغ، گفت: از آنجا که کارها دانشجویی و آماتوری بود خیلی انتظار نبود آثاری در سطح حرفه ای ببینیم اما در بخش داوری نهایی کارهایی به دستمان رسید که با توجه به تجربه و سن و سال خلق کنندگان آثار، بسیار مورد قبول و پذیرفتنی بود و این نشان می دهد با هدایت این افراد در یک مسیر درست آنها می توانند آینده درخشانی را در این رشته به دست آورند.
ترابی با اشاره به ورود یک نهاد غیر هنری به بحث هنر و فرهنگ اضافه کرد: اینکه در ایران نهادی غیر هنری این بحث را در تمام زمینه ها مورد توجه قرار داده است واقعا جای تحسین دارد و اتفاق مهمی در حال رخ دادن است. همه باید تلاش کنیم تا این روند به بهترین شکل اجرایی شود و جوانان و دانشجویان احساس کنند که می توانند سهمی در این اتفاق داشته باشند.
داور نهایی بخش کاریکاتور اظهار کرد: جشنواره 'سیمرغ' در سطح بین الملل برگزار می شود که باید علاوه بر ارتباط با علاقه مندان در سراسر دنیا از آنها بخواهیم با نگاه متفاوت فرهنگی، نقطه نظرات شان را در قالب آثار به ما منتقل کنند.
وی ادامه داد:همچنین با دعوت بزرگان بخش کاریکاتور در سراسر دنیا می توان آموزش های جامع تری را به دانشجویان داد و هم تبلیغی شود برای اینکه دیگر کشورها حضور در جشنواره سیمرغ را در اولویت فعالیت های بین المللی خود قرار دهند.
ترابی با بیان اینکه حضور دبیرخانه دایمی به موفقیت جشنواره کمک می کند،گفت: حضور دبیرخانه دایمی به جشنواره کمک می کند تا هر سال رشد و کیفیت را در برگزاری و جذب آثار شاهد باشیم و بهتر است که در طول سال کارگاه های آموزشی برگزار شود تا دانشجویان علاقه مند بتوانند در سطح حرفه ای تر رقابت کنند.
نهمین جشنواره بین المللی ' سیمرغ از 13 تا 20 اردیبهشت ماه در پردیس تئاتر تهران برگزار می شود.
فراهنگ**9338** 1701

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي تجسمي جشنواره سيمرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟» در حال تغییر است، زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامت جسمی و روحی برخوردارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از جام جم، طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه۶۰سالگی معتقدند پیری از ۷۵سالگی شروع می‌شود در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شود.  افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود. شرک

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی وسکته راافزایش دهد.برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر درمعرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند ودرمقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمرمی‌کنند. 

تأثیر رفع بی‌نظمی در سلامت روان
بی‌نظمی‌ها در فضای زندگی در تمرکز وتصمیم‌گیری‌فرد نیز اختلال ایجاد می‌کند و خلاقیت،سطح بهره‌وری و انرژی‌فرد راکاهش می‌دهد. ازنظرکارشناسان، رابطه معکوس میان بی‌نظمی وسلامت روان وجود دارد؛ به این معنی که هرچه زندگی شما به‌هم‌ریخته‌تر باشد، سلامت روان شما نیز آسیب‌پذیرتر خواهد بود.

به همین دلیل ازبین بردن بی‌نظمی‌ها،وضعیت سلامت روان شما را بهبود می‌بخشد.  شاید مشکل درهم و برهم بودن وسایل زندگی شما درمقایسه بامشکلاتی همچون تغییرات آب وهوایی، کوویدـــ۱۹ یا تشدید خشونت‌های جهانی ناچیز به نظر برسد اما کارشناسان تاکید دارند نباید از تأثیرات منفی به‌هم ریختگی درفضای زندگی غافل بود و اصلاح این رفتار یک تخلیه صد درصدی برای سلامت روان محسوب می‌شود.

عواقب بی‌نظمی برسلامت روان، بسیار زیاد و قابل توجه است.از جمله این‌که حافظه را مختل می‌کند و منجر به تثبیت عادات غذایی نادرست می‌شود. فراموش نکنید رفع بی‌نظمی‌ها بیش از آنچه تصور کنید بر سلامت روان شما تأثیرات مثبت و قدرتمندی دارد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • تجلیل از فعالان حوزه سلامت روان مهاباد
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است