Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشم بهرامی‌نیا، دبیر ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی در مناسبت‌های دینی تربت‌جام در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، به اهمیت برگزاری برنامه‌های اعیاد شعبانیه اشاره کرد و گفت: برنامه‌ریزی مراسم ماه شعبان که جزو ماه‌هایی است که شادی اهل بیت پیامبر(ص) را در بر دارد از مسائل مهمی است که در شهرستان تقریبی و وحدتی تربت‌جام باید مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در این راستا نقش تشکل‌های اینی و مردمی پررنگ و مشهود است؛ به‌همین منظور برای استفاده مطلوب و بهتر از برنامه‌ها، جلساتی درباره این موضوع برگزارشده است.

وی از برگزاری ۱۵ مراسم محوری شهر‌های تابعه تربت‌جام و ۲۴۰ مراسم در روستا‌های این شهرستان در اعیاد شعبانیه خبر داد و افزود: مراسم محوری سوم شعبان، سالروز میلاد باسعادت امام حسین(ع) و روز پاسدار در مسجد امام حسین(ع)، مسجد و هیئت حسینی، مسجد ۱۴ معصوم(ع) شهر تربت‌جام و مساجد جامع شهر مرزی صالح‌آباد و نصرآباد برگزار می‌شود.
بهرامی‌نیا
بهرامی‌نیا به برگزاری مراسم محوری سالروز میلاد امام سجاد(ع) در هیئت امام سجاد تربت‌جام و مساجد جامع صالح‌آباد و نصرآباد اشاره کرد و افزود: این مراسم  در هیئت ابوالفضلی(ع) شهر تربت‌جام و مساجد جامع صالح‌آباد و نصرآباد برنامه‌ریزی‌ شده است.
وی به برنامه‌های نیمه شعبان اشاره کرد و گفت: مراسم محوری میلاد امام زمان(عج) در مسجد و حوزه علمیه مهدیه به مدت دو شب و در مساجد قائم آل محمد(ص) صالح‌آباد و مسجد قائم آل محمد(ص) نصرآباد پیش‌بینی‌شده است.

این مسئول فرهنگی و تبلیغی اداره‌کل تبلیغات اسلامی تربت‌جام در ادامه از اعزام ۳۰ مبلغ و مبلغه و برگزاری تعداد ۲۰۰ گفتمان دینی و پاسخ به شبهات دینی در مساجد شهر و روستا‌های شهرستان در ایام ماه شعبان خبر داد و بیان کرد: ۶۰ جشن ویژه بانوان در طول ماه شعبان و ۵۰ گفتمان خاص ویژه بانوان در این ایام برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: در شهرستان تربت‌جام ۸۰ روحانی با همکاری ۵۰ مبلغه دینی اقامه نماز جماعت، ترویج فرهنگ و سیره اهل‌بیت(ع) و برگزاری جلسات دینی و قرآنی را پیگیری می‌کنند.
بهرامی‌نیا فضاسازی و تبلیغات محیطی این ایام را از دیگر برنامه‌های این ستاد برشمرد و افزود: فضاسازی‌های شهری و تبلیغات، توسط شهرداری و با همکاری نهادها، دستگاه‌ها و تشکل‌های دینی و مردمی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۴۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین انصاریان شامگاه سه شنبه در مراسم سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی که در مسجد اعظم قم برگزار شد گفت: تقوا در کلام امیر المومنین علی علیه السلام، رییس همه فضائل است و تقوا به معنای آن است که انسان خود را از گناهان و آلودگی های باطنی و ظاهری دور نگه دارد.

این کارشناس دینی بیان کرد: عالمان دین با چراغ معرفت و عمل صالح و با عشق و علاقه به مسوولیت های خود عمل می کردند.

وی اضافه کرد: آیت الله بروجردی در آخرین روز عمر خود در شرایطی که حال مساعدی نداشت این سوال را پرسیدند که آیا فردی که قرار بود از سوی وی به مصر برای امر تبلیغ دین برود رفته است یا خیر و این امر نشان از اهمیت و سنگینی بار مرجعیت دینی است.

حجت الاسلام انصاریان افزود: آیت‌الله بروجردی به صورت مخفیانه به برخی از صاحبان قلم در مصر پول زیادی می داد تا مکتب شیعه را در قالب کتاب داستان به کودکان بشناساند.

این کارشناس دینی تصریح کرد: آیت الله بروجردی در مسیر تبلیغ دین و مکتب تشییع هیچگاه خسته نشدند.

وی ابراز کرد: جایگاه مرجعیت دینی آنقدر سنگین و رسالت خطیری است که عالمان بزرگ در طول تاریخ از پذیرفتن بار این مسوولیت بزرگ اجتناب می کردند و آن را به دیگری می سپردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور بیان کرد: امروز باید بگوییم که نماز جماعت در کشور ما ورشکسته است و در بسیاری از مساجد نماز جماعت اقامه نمی شود و درب مساجد بسته است.

حجت الاسلام انصاریان در ادامه بیان کرد: اگر پیامبر اسلام تلخی می کرد، کسی گرد او جمع نمی شد و امروز شاهدیم که در عالم هیچ کسی همانند پیامبر اسلام انسان ها را به خود جذب نمی کند.

این کارشناس دینی افزود: بعد از جنگ خندق امیر المومنین علی علیه السلام دستور داد با افرادی که اشتباه کردند تلخی نشود.

وی بیان کرد: وقتی امیرالمومنین علی علیه السلام در مسیر خود به زنی برخورد می کرد که از سختی روزگار گریه می کند، این شرایط را نمی توانست تحمل کند و به پهنای صورت اشک می ریخت.

این کارشناس دینی افزود: امیرالمومنین علی علیه السلام همواره درب خانه مستمندان را می زد که این امر نشان دهنده شیرینی و معرفت مولای متقیان علی علیه السلام بود که این سیره برای نسل امروز افسانه به نظر می رسد.

کد خبر 6087152

دیگر خبرها

  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • برگزاری جشنواره قلب شهر در مسجد ملااسماعيل یزد
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر
  • انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور
  • افتتاح پایگاه آموزش قرآنی مساجد در مسجد صاحب الزمان (ع) مشهد
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد استان زنجان
  • تخریب گسترده مساجد غزه، گواه جنگ دینی اسرائیل علیه اسلام + عکس
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای تبیین آموزه‌های دینی است
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای تببین آموزه‌های دینی است
  • جشن عبادت ۱۳۰۰ دانش آموز شهرستان همدان