Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: کارشناس مذهبی با اشاره به ضرورت «حمایت از کالای ایرانی» در جامعه زمینه ساز ظهور، گفت: ما خودمان را زمینه‌سازان ظهور امام زمان(ع) می‌دانیم و مهم‌ترین وظیفه ما اصلاح مصرف‌گرایی، فساد ستیزی اقتصادی و تولید گرایی بهتر و بیشتر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مسجد مقدس جمکران، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدباقر حیدری کاشانی، کارشناس مذهبی سه شنبه شب، 28 فروردین در جمع زائران و نمازگزاران مسجد مقدس جمکران به تبیین فضائل ماه شعبان پرداخت و اظهار کرد: شعبان ماهی است که باید مؤمنان به فضائل اخلاقی مانند صداقت و راست‌گویی خود را زینت دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: این ماه منتسب به رسول‌الله (صلی‌الله علیه و آله) است و فضای اتصال به ساحت نبوت، امامت، ولایت و مهدویت در این ماه اوج می‌گیرد، چراکه سنبل و اسوه فضائل اخلاقی پیامبر (صلی الله علیه و آله) و اهل‌بیت ایشان هستند.

 

استاد حوزه دانشگاه افزود: صلوات شعبانیه نیز در این ماه سفارش شده که این صلوات معدن آثار، اسرار، خیرات و برکات است و همچنین ذکر صلوات در این ماه بسیار ثواب دارد.

 

حیدری کاشانی بابیان اینکه روزه‌داری ماه شعبان محبوبیت، کرامت و بهشت خدا را نصیب روزه‌دار می‌کند، ابراز کرد: در این ماه باید خود را به امام زمان (علیه‌السلام) نزدیک کنیم تا با دست عنایت ایشان دل و روحمان از گناه و ناپاکی زدوده شده و با قلبی پاک وارد ماه رمضان شویم.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه سالم‌سازی اقتصاد دغدغه تمام انبیا و مصلحان الهی جوامع بشری در تمام عصرها و نسل‌ها بوده است، بیان کرد: جنگ و ستیز با مفسدین اقتصادی از مأموریت‌های انبیا و اولیاء الهی بوده و این حضرات در این مسیر علاوه بر فساد ستیزی اقتصادی به دنبال تولید گرایی در جامعه بودند و خود نیز شغل‌های تولیدی مانند زراعت و دام‌پروری داشتند.

 

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه درآیات و روایات به شغل‌های دیگر پیامبران الهی اشاره‌شده است، اظهار کرد: زره سازی، کشتی‌سازی، بازرگانی و تجارت ازجمله مشاغل انبیاء الهی بود که با تعالیم الهی انجام می‌شده و برکات و خیرات برای آن گفته‌شده است.

 

حیدری کاشانی گفت: در جامعه دینی هر عضو باید یک محصول تولیدی داشته باشد و اگر کسی در تولید علم، کالا، فرصت و… مشارکت نداشته باشد نمی‌تواند خود را عضو جامعه مهدوی ببیند.

 

وی اصلاح الگوی مصرف را دیگر موضوع مهم در پیشرفت اقتصادی دانست و گفت: در توصیف مهدی یاوران آمده است که بسیار کم‌مصرف و بسیار پربازده و مفید هستند. در افق تربیت یاران امام زمان (علیه‌السلام) باید تمرین کنیم از اسراف گرایی دور شویم. ایران رتبه چهارم دنیا در هدر دادن نان را دارد. آیا این زیبنده جامعه امام زمانی است؟

 

استاد حوزه علمیه ادامه داد: در روایت دیگر آمده است شیعیان ما مانند زنبورعسل هستند. در این دو کلمه روایت مفاهیم بسیار زیادی نهفته است. زنبورعسل در یک روز کاری دو هزار بار خروج از کندو دارد تا بتواند تولیدی داشته باشد که شفابخش‌ترین محصول عالم است و ۷۰ نوع بیماری روحی و جسمی را درمان می‌کند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما خودمان را زمینه‌سازان ظهور امام زمان(علیه‌السلام) می‌دانیم و مهم‌ترین وظیفه ما اصلاح مصرف‌گرایی، فساد ستیزی اقتصادی و تولید گرایی بهتر و بیشتر است.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان دولت حمایت از کالای ایرانی مجلس آمریکا بسیج شهید مدافع حرم روز ارتش حسن روحانی اردبیل حمایت از کالای ایرانی سبک زندگی اسلامی اقتصاد مقاومتی کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۵۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند

مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان با اشاره به اینکه معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی تربیتی در جامعه هستند، گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های سند تحول بنیادین تحقق حیات طیبه است، آموزش و پرورش خوزستان با استفاده از ظرفیت‌های خود برنامه‌های گسترده‌ای برای اجرایی سازی این اصل مهم در دستور کار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان عبدالله حبیبی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با جمعی از فرهنگیان نواحی چهارگانه اهواز اظهار کرد: در راستای بزرگداشت مقام معلم برنامه‌ای با حضور معاون وزیر برای تکریم معلمان نمونه و سایر معلمانی که در یک سال گذشته در این زمینه تلاش کردند، برگزار می‌شود؛ همچنین در بازه زمانی ۱۲ الی ۱۸ اردیبهشت و در مناطق و نواحی آموزش و پرورش سراسر استان برنامه‌های متنوعی از جمله دیدار با خانواده شهدا و تقدیر از معلمان نمونه و همچنین تکریم معلمان پیشکسوت در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در یکی از شب‌های این هفته، جشن میدانی برای همکاران به همراه خانواده‌شان برگزار می‌شود و امیدواریم این جشن موجب شود تا مردم، بیشتر متوجه ارزش و جایگاه معلم شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان با اظهار اینکه تحقق جامعه قرآنی منوط به نقش آفرینی معلمان است توضیح داد: یکی از مهمترین اولویت‌های سند تحول بنیادین تحقق حیات طیبه است و بر این اساس آموزش و پرورش خوزستان با استفاده از ظرفیت‌های خود برنامه‌های گسترده‌ای برای اجرایی سازی این اصل مهم در دستور کار قرار داده است. البته مهمترین پیش شرط رسیدن دانش آموزان به حیات طیبه تحقق جامعه قرآنی است و امروز معلمان مهمترین نقش را در نیل به هدف ایفا می‌کنند.

حبیبی اضافه کرد: معلمان تحولی آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی تربیتی در جامعه امروزی هستند و تکریم این قشر می‌بایست به یک اولویت در سطح جامعه مبدل شود.

کد خبر 748491

دیگر خبرها

  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • پروژه آمریکا برای منحرف کردن جامعه عراق ناکام ماند
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • زائران حج شناخت و معرفت خود را تقویت کنند
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • کارگران از ارزشمندترین اقشار جامعه هستند