Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، گزارش این نهاد بین المللی اقتصادی در مورد جنوب شرق آسیا حاکی است اقتصادهای درحال رشد جنوب شرق آسیا به ویژه پنج کشور این منطقه شامل مالزی، اندونزی، فیلیپین، تایلند، ویتنام، در دوسال متوالی (19- 2018) در مجموع از رشد اقتصاد بالای 5 درصد برخوردار خواهند بود.
برونئی، میانمار، کامبوج، لائوس وسنگاپور از دیگر کشورهای جنوب شرق آسیا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صندوق بین المللی پول در گزارش جدید خود که روز گذشته منتشر شد و در رسانه های آسیایی انعکاس یافت تاکید کرد به رغم اعلام جنگ تجاری آمریکا به ارزش بیش از 150 میلیارد دلار علیه کالاهای چینی و برخی کشورهای دیگر درجهان ، کارشناسان این سازمان در مورد چشم انداز اقتصادهای نوظهور در آسیا خوش بین هستند و آن ها را مهمترین موتورهای رشد اقتصاد جهانی می دانند.
این صندوق پیش بینی کرد: اقتصادهای نوظهور آسیا با کسب رشدی حدود 6.5 درصد در دو سال آتی ، عامل رشد اقتصادی در جهان شوند.
این نهاد بین المللی اقتصادی در عین حال از افزایش تنش های تجاری و خطرات ناشی از تغییر سیاست های حمایت گرایانه از تجارت بین المللی به عنوان دو عامل نگرانی عمده در رشد اقتصادی کشورهای مختلف جهان یاد کرد.
طبق این گزارش، افزایش تعرفه ها و موانع تجاری غیر تعرفه ای می تواند به بازارهای جهانی آسیب برساند، زنجیره های عرضه جهانی را مختل کند و سرعت گسترش فنآوری های جدید ، تولیدات جهانی و سرمایه گذاری های بین المللی را کاهش دهد.
صندوق بین المللی پول با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی موجود در عرصه های بین المللی در مجموع رشد اقتصادی 3.9 درصدی را برای اقتصاد جهانی درسال جاری برآورد کرد.
گزارش جدید این نهاد بین المللی در شرایطی که آمریکا چین و تعدادی دیگر از کشورهای جهان را تهدید به جنگ تجاری تمام عیار کرده منتشر شده است.
دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با متهم کردن چین به سرقت فنآوری های این کشور خواسته است تا به غیر از 50 میلیارد دلار تعرفه قبلی بر روی کالاهای چینی فهرست تازه ای به ارزش 100 میلیارد دلار دراین زمینه تهیه شود.
در چنین صورتی ارزش تعرفه ها بر روی کالاهای وارداتی چین از مرز 150 میلیارد دلار عبور خواهد کرد و یکی از بزرگترین نبردهای تجاری میان دو کشور در تاریخ مدرن رقم خواهد خورد.
وزارت خارجه چین نیز در واکنش به اقدامات واشنگتن اعلام کرد: آمریکا هرگز نباید درعزم راسخ چین برای ایستادگی در مقابل آن کشور در جریان جنگ تجاری تردید کند.
وزیران امور مالی و روسای بانک های مرکزی کشورهای عضو اتحادیه جنوب شرق آسیا
'آ سه آن' که نگران آسیب دیدن اقتصادهای نوظهور خود دراین جنگ تجاری هستند، در اوایل ماه جاری با شرکت در یک اجلاس مشترک در سنگاپور در قبال جنگ تجاری آمریکا گرفتند.
این وزیران دربیانیه ای خواستار تداوم همکاری ها در عرصه تجارت بین الملل شده و اعلام کردند: ایجاد این نبرد به سود هیچ کشوری نیست.
'آسه آن' در سال 2017 از رشد پرقدرت اقتصادی 5.1 درصد برخوردار بود و به همین دلیل وزیران و مسئولان شرکت کننده در اجلاس سنگاپور خواستار به کارگیری تمهیدات لازم از جمله افزایش همکاری های منطقه ای برای حفظ و افزایش این میزان رشد اقتصادی در سال 2018 نیز بودند.
اعضای اتحادیه تاکید کردند که این هدف درسایه بهبود اقتصاد جهانی ، گسترش تجارت بین المللی، حفظ مصارف شخصی و افزایش سرمایه گذاری های زیربنایی محقق می شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۹۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند

معاون اول رئیس جمهور در دیدار با وزیر تجارت عراق گفت: روابط دوستانه،‌ عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور ظهر امروز دوشنبه در دیدار سلمان الغریری وزیر تجارت عراق، با بیان اینکه توفیقات دولت و ملت عراق همواره برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است اظهار امیدواری کرد روز به روز شاهد افزایش توفیقات و رفاه مردم دو کشور باشیم.

مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست مخبر با تاکید بر لزوم گسترش مناسبات اقتصادی و ارتقاء سطح همکاری‌های تجاری جمهوری اسلامی ایران و عراق گفت: روابط تهران و بغداد نزدیک، مستحکم و صمیمانه است و اتحاد دو کشور مایه ضرر و زیان و ترس دشمنان و نقطه امیدواری و رفاه دو ملت است و مردم دو کشور طعم شیرین این اتحاد را در گسترش مناسبات اقتصادی فیمابین خواهند چشید.

وی همچنین لازمه توسعه مناسبات اقتصادی ایران و عراق را تسهیل همکاری بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: بخش خصوصی ایران به دلیل روابط صمیمانه دو کشور و همچنین وجود عتبات عالیات، انگیزه بالایی برای فعالیت در عراق دارند که لازم است کمیسیون همکاری‌های مشترک، موانع پیش روی توسعه مراودات تجاری فی مابین را شناسایی و نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران و عراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند تصریح کرد: روابط دوستانه،‌ عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود از وعده صادق و پاسخ محکم جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس بعنوان یک نقطه تاریخی یاد کرد و اظهار داشت: امروز هیمنه آمریکا و اسرائیل با ایستادگی محور مقاومت کاملا در هم شکسته و علی رغم اینکه آنها تمامی امکانات خود را بسیج کرده‌اند نتوانسته‌اند به اهداف خود دست پیدا کنند به همین دلیل به کشتار زنان و کودکان در غزه روی آوردند.

وزیر تجارت عراق نیز در این دیدار ایران را سرزمین تاریخ،‌ تمدن و اندیشه توصیف کرد و گفت: بغداد به دنبال تقویت جدی در مناسبات تجاری با تهران است و این موضوعی است که نخست وزیر عراق نیز آن را به‌عنوان یک اولویت دنبال می‌کند.

سلمان الغریری با اشاره به وجود کالاها و محصولات ایرانی در عراق خاطر نشان کرد: عراق بازار خوبی برای کالاهای ایرانی است و ما همواره خواهان تقویت واردات محصولات ایرانی به عراق هستیم.

وزیر تجارت عراق از ایران بعنوان یکی از مهمترین شرکای تجاری خود یاد کرد و افزود: به‌عنوان وزیر تجارت عراق و رئیس طرف عراقی کمیسیون همکاری‌های مشترک دو کشور آمادگی دارم موانع و مشکلات پیش روی تجار ایرانی را برای توسعه فعالیت‌های خود در عراق مرتفع کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) با ارزش‌ترین شرکت‌ها در اقتصاد‌های بزرگ اتحادیه اروپا
  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • ثبت رکورد گرمای هوا از غرب کره زمین به شرق رسید
  • آصفی: دیگر هیچ عرصه بین‌المللی نیست كه رژیم صهیونیستی لطمه ویرانگری در آن نخورده باشد
  • آقاپور: «دی‌جی» تیم ملی فوتسال هستم!/ با درد بازی کردم
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند