Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@08:34:16 GMT

بحث برسر ممنوعیت روسری برای دختران زیر ۱۴ سال در آلمان

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۲۹۵۷۰

بحث برسر ممنوعیت روسری برای دختران زیر ۱۴ سال در آلمان

کارشناسان مدارس و نمایندگان مسلمانان در گفت‌وگوهای مختلف با رسانه‌ها که با موضوع ممنوعیت روسری برای دختران زیر ۱۴ سال انجام شده است، در برابر این ممنوعیت، موضع گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، ممنوعیت قانونی روسری برای دختران زیر ۱۴ سال که توسط دولت ایالتی نوردراین وستفالن در نظر گرفته شده با مقاومت انجمن‌های مدرسه روبرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریستیانه میکا، رئیس انجمن مدارس ابتدایی در ایالت نوردراین وستفالن در این باره به راینیشه پست گفت: این بحث در حال حاضر مفید نیست. انجمن او نیازی به چنین اقداماتی ندارد. میکا که مسئول مدرسه‌ای ابتدایی در دورتموند است، اضافه کرد که از ۳۴۵ دانش‌آموز در مدرسه تحت نظارت او، ۲۸۰ نفر مسلمان هستند و تنها شش نفر از این دختران روسری به سر دارند.

ماریو والانا، سخنگوی ایالتی انجمن مدارس جامع نیز گفت: با وجود اینکه تعداد کودکانی که در مدارس جامع روسری می‌پوشند، افزایش یافته است، اما در حال حاضر این مسئله ما نیست. اساسا ما به ممنوعیت پوشش فکر نمی‌کنیم. چرا که هدف از ایجاد مدارس جامع، ادغام تعداد زیادی از کودکان است. ممنوعیت به جای آنکه مسئله را حل کند، می‌تواند مشکلات بیشتری ایجاد کند.در مقابل این نظرات، در ابتدای هفته، هاینز پیتر مایدینگر، رئیس انجمن معلمان آلمان و سوزانه لین کلیتسنگ، رئیس انجمن فیلولوژی آلمان در روزنامه «بیلد»،  این رویکرد را  مثبت ارزیابی کردند.

با این حال، بولنت اوچار، رئیس بزرگترین موسسه الهیات اسلامی آلمان در دانشگاه اسنابروک ممنوعیت را بی‌اثر دانست. او به روزنامه ولت گفت: در نهایت شما با این کار جوامع موازی ایجاد می‌کنید، زیرا کودکان ممکن است در مدرسه نسبت به آنچه در خانواده هستند، رفتاری متفاوت داشته باشند. با این وجود، اگر دختران مجبور به پوشیدن روسری بر خلاف خواسته خود باشند، دولت باید به طور طبیعی مداخله کند و رفاه کودکان را در مرکز اقدامات خود قرار دهد. من معلمان را مسئول مراقبت از کودکان و نوجوانان می‌بینم. در مدرسه  باید با والدین صحبت کرد و در بهترین حالت، با همکاری انجمن‌های مساجد مشکلات را حل کرد. مدرسه نباید از اقدامات اجباری دفاع کند.

شورای اسلامی راینلاند-فالتس ممنوعیت پوشیدن روسری را نمی‌پذیرد. مسئولان شورا در نشستی مطبوعاتی در این باره توضیح دادند: در کشوری که جوامع مذهبی متعددی بر پایه آزادی مذهبی زندگی می‌کنند، ما تصور می‌کنیم که مردم می‌توانند از نمادهای مذهبی فردی استفاده کنند، مراسم مذهبی خود را به صورت آزادانه اجرا کنند و می‌توانند به فرزندان خود آموزش دینی دهند.

به گفته مسئولان شورا، بحث‌ها و استدلال‌های مربوط به برابری که هدف آنها یکی دیدن همه افراد جامعه است، باید عدم تحمل و غفلت از واقعیت کثرت‌گرایی را از جامعه آلمان دور کند: ممنوعیت مذکور دخالت مستقیمی در امور داخلی مسلمانان است که توسط قانون اساسی محافظت می‌شود. این ممنوعیت، آزادی مذهبی و حمایت از حقوق والدین در زمینه آموزش مذهبی را نقض می‌کند.حق طبیعی زندگی دینی و معرفی دین به فرزندان تنها متعلق به مسلمانان نیست، بلکه در خانواده‌های مسیحی، یهودی و سیک نیز وجود دارد.

بورهان کسیچی، رئیس شورای اسلامی گفت: این بحث پوپولیستی، نمادین و خالی از محتوا است. این ایده که دختران مسلمان مجبور به پوشیدن روسری هستند، منسوخ شده است. این کار باعث ناراحتی زنان مسلمان می‌شود» او این کار را «نامتناسب و غیرقانونی» می‌داند، چرا که به دلیل وجود یک اقلیت مشکوک، می‌خواهند آزادی مذهبی برای همه زنان جوان مسلمان را محدود کنند.

در همین حال، سراپ گولر، معاون وزیر امور ادغام در ایالت نوردراین وستفالن مجددا خواستار ممنوعیت شده است. او به خبرگزاری رسمی کاتولیک گفت: برای ما بحث بر سر رفاه کودک است. گولر در این گفت‌وگو ادعا کرد که از بحث‌های مربوط به ممنوعیت استفاده از گردنبند صلیب، سوء استفاده می‌شود.

علاوه بر این، او مقایسه بین روسری و صلیب را نادرست دانست: اگر یک کودک مسیحی زنجیری با صلیب به گردن داشته باشد، می‌تواند بعدها آن را کنار بگذارد، بدون اینکه نیاز به توجیه کار خود داشته باشد. در حالیکه برای بسیاری از دختران مسلمان پوشیدن روسری خیلی آسان نیست. محیط اجتماعی اغلب فشارهای شدیدی را ایجاد میکند که این فشار تصمیم‌گیری برای کنار گذاشتن روسری بدون تنش را غیرممکن می‌کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۹۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهداء تخته فرش به بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد بخش اسیر

حجت الاسلام سیدعباس موسوی مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس با اعلام این خبر گفت: به همت حاج عبدالله نوری، از خیران و نیکوکاران بخش اسیر شهرستان مُهر، مسجد بقعه متبرکه شاه محمد (ع) این شهرستان به وسعت مترمربع مفروش شد.

او افزود: این نیکوکار خیراندیش که از اهالی بخش اسیر است که تخته فرش به ارزش سه میلیارد ریال جهت اهداء به مسجد بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد (ع) تهیه و در اختیار بقعه متبرکه قرار داده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه فارس با اشاره به سنت حسنه عمران و آبادانی مساجد و بقاع متبرکه توسط خیران و نیکوکاران گفت: از گذشته تا به امروز همواره عمران و آبادانی اماکن مذهبی در اختیار نهاد خاصی نبوده و این مردم نیک اندیش هستند که با ارادت قلبی خود به خاندان اهلبیت عصمت و طهارت (ع) نسبت به آبادانی و توسعه فضا‌های مذهبی بر اساس نیات خود اقدام کرده اند.

حجت الاسلام موسوی تاکید کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه و هیئت امناء اماکن مذهبی همواره خادم مردم شریف و خیران است و در راستای تحقق نیات خیرخواهانه واقفان و نیک اندیشان تلاش می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • اهداء تخته فرش به بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد بخش اسیر
  • حمایت ساواک از حسینیه ارشاد؟!
  • آزادی ۶ زندانی جرایم غیرعمد توسط هیئات کاشان