Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس مسائل سیاسی گفت: آیین نامه«حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی» ابعاد مختلفی دارد که یک از مهمترین آن به عموم مردم و کاربران این پیام رسان‌ها مربوط می‌شود، بحث حریم خصوصی است که یک اهمیت ویژه‌ای دارد و مقوله‌ای است که در همه دنیا تلاش می‌کنند این حریم را محترم بشمارند. مهدی فضائلی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، پیرو  ابلاغ آیین نامه حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی از سوی رئیس دستگاه قضا، بیان داشت: موضوع پیام رسان‌های داخلی هر چند مدتی است شروع شده و مجموعه‌های متعددی به این موضوع ورود کرده اند وکار‌هایی را انجام داده اند ولی تاکنون به این مسئله هیچ وقت تا این حد جدی نگاه نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: علت آن هم این است که به نحوی، یک انحصار برای پیام رسان‌های خارجی ایجاد کردیم و خودمان شرایطی را بوجود آورده ایم که پیام رسان‌های داخلی نتوانستند با آن رقابت کنند.
فضائلی در عین حال تاکید کرد: مثل خیلی از عرصه‌های دیگری که اگر ما بدون ملاحظه اجازه دهیم یک محصول و کالای خارجی وارد کشور شود حتما خیلی از مجموعه‌های داخلی‌مان نمی‌توانند با آن رقابت کنند. باید در نظر داشت، این امر  تنها به کشور ما اختصاص ندارد و در همه دنیا برای حمایت از محصولات خود مقررات مختلفی را در حوزه‌های گوناگون وضع می‌کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: استفاده از پیام رسان‌های داخلی علاوه بر اینکه یک بحث رقابت فنی و تکنولوژیک است ابعاد خیلی پیچیده دیگری هم دارد که بایستی به آن‌ها توجه می‌شد که متاسفانه اینگونه نشد؛ لذا با توجه به اینکه هم اکنون این بحث خیلی جدی شده است و بخشی از جوان‌ها و نیرو‌های نخبه کشور در حوزه فنی وارتباط پای این کار آمده اند طبیعتا باید به لحاظ حقوقی و قانونی حمایت‌های مختلفی از پیام رسان‌های داخی نیز صورت گیرد.
وی ادامه داد: پیام رسان‌های داخلی باید ضابطه‌مند شوند و در عین حال شرایطی فراهم شود تا از این پیام رسان‌های داخلی حمایت صورت بگیرد.
فضائلی عنوان کرد:  آیین نامه«حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی» ابعاد مختلفی دارد که یک از مهمترین آن به عموم مردم و کاربران این پیام رسان‌ها مربوط می‌شود، بحث حریم خصوصی است که یک اهمیت ویژه‌ای دارد و مقوله‌ای است که در همه دنیا تلاش می‌کنند این حریم را محترم بشمارند. ما هم به لحاط عرفی و مهمتر از آن به لحاظ شرعی و مبانی دینی خود موظف هستیم تا از حریم خصوصی مان حفاظت جدی کنیم.
فضائی تاکید کرد: تعالیم اسلامی هم روی این موضوع خیلی سخت گیر است و تاکیداتی دارد که در مسائل حقوقی نمونه‌های متعددی از آن را می‌بینیم، خوشبختانه یکی از بخش‌هایی که چند ماده از این آیین نامه به آن اختصاص پیدا کرده، همین مراقبت از بخش خصوصی است تا کاربران اطمینان خاطر داشته باشند حریمشان در این فضا محترم شمرده می‌شود و اجازه تعدی و دست اندازی در این فضا، داده نمی‌شود.
وی افزود: این آیین نامه «حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان‌های داخلی» برای مسئولان این پیام رسان‌ها نیز به لحاظ فنی و مسائل تکنولوژیک تکالیفی را ایجاد کرده که باید مراقبت کنند از طرق غیر قانونی مواردی مانند هک، امکانپذیر نباشد. این آیین نامه مسئولان پیام رسان‌های داخلی  را مکلف کرده تا شرایطی فراهم کنند که کاربران در یک فضای امن بتوانند از این پیام رسان‌ها استفاده کنند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۳۳۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران از اتمام مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در سه رودخانه پرآبی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدطاهر بابازاده عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در مازندران یک‌صد نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است، اظهار کرد: این نیروگاه‌ها به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید، افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسید و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان اینکه از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد، عنوان کرد: این تعداد نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

بابازاده برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه مهم‌ترین چالش را با سازمان حفاظت محیط زیست است مطرح و بیان کرد: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است که با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

کد خبر 749479

دیگر خبرها

  • وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه
  • دستگیری دو نفر به دلیل تخلیه نخاله در حریم یک تپه تاریخی در البرز
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • حل مشکل 50 ساله ساکنان قشم/ در سفر رئیس قوه قضائیه
  • جرم معلم بلاگرها چیست؟ + فیلم
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی