Web Analytics Made Easy - Statcounter


وزیر آموزش و پرورش همراه هیأت همراه در مدت کوتاه اقامت خود در کشور ترکیه ضمن حضور در مجتمع فجر ایرانیان استانبول با فرهنگیان و دانش آموزان ایرانی دیدار کرد.

به گزارش امتداد نیوز، سید محمد بطحایی که  بنابر دعوت رسمی وزیر آموزش روسیه  جهت شرکت در اجلاس بین المللی ICTدر آموزش و  پنجمین  نمایشگاه بین المللی آموزش مسکو (MIEF) روز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه همراه هیأتی  از  جمهوری اسلامی ایران عازم روسیه است در مدت کوتاه اقامت خود در کشور ترکیه ضمن حضور در مجتمع فجر ایرانیان استانبول  با فرهنگیان و دانش آموزان  ایرانی دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بطحایی بر اهمیت مدارس خارج از کشور و تفاوت های آن با  مدارس داخل کشور پرداخت و گفت: یکی از مهمترین وجوه تفاوت مدارس خارج از کشور با داخل کشور مأموریت و رسالت آنها می باشد. دانش آموزان در ایران در محیط  داخل کشور زندگی نموده و رسانه ملی و وسایل ارتباط جمعی داخل کشور در اختیارشان هست و در محیط های جمعی مانند خانواده و همسالان رفت و آمد نموده و در مراسمات ملی و مذهبی به راحتی شرکت می نمایند و لذا آنچه به عنوان انتقال فرهنگ در داخل کشور برای نسل آینده به عنوان مأموریت اصلی نظام آموزش و پرورش هست در صورت قصور در مدارس  از این طریق جبران خواهد شد. ولی در خارج از کشور عمده این رسالت و مأموریت بر عهده مدارس جمهوری اسلامی ایران است و هر چه ما از کشور عزیزمان دورتر  می شویم و به سمت کشورهای اروپایی و آمریکایی می رویم این نگرانی که این دانش آموز چگونه باید با فرهنگ، آداب و رسوم و ارزشهای موجود در ایران آشنا شود بیش از سایر کشورها احساس می شود. از این رو فعالیت مدارس جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور یک ضرورت اجتناب ناپذیر است در غیر این صورت ما با ایرانیانی مواجه خواهیم شد که هیچ انس و الفتی با کشورشان ندارند. هر چند که شرایط موجود به دلایل مختلف مانند مشکلات بودجه و اعتبارات و مشکلات اداره مدارس با وضعیت مطلوب فاصله دارد اما نباید این نقش بسیار مهم را فراموش کنیم.

بطحایی در این زمینه به فرمایش مقام معظم رهبری به ادامه فعالیت مدارس خارج از کشور حتی در شرایط سخت اقتصادی و تذکر ایشان در خصوص تحصیل فرزندان کارگزاران نظام در مدارس جمهوری اسلامی و زیر پرچم مقدس ایران اشاره کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: اثری که شما به عنوان یک معلم در مدرسه فجر ایرانیان بر جای می گذارید اثر دو یا سه سال مدت مأموریت شما نیست بلکه این اثری برای  پایداری و ماندگاری فرهنگ ایران در یک دانش آموز است که ممکن است هیچ وقت تا آخر عمر خود به ایران نیاید.

وی ادامه داد: این شرایط سختی که هر از گاهی در کشور ایجاد می شود و به لطف خدا و همت دولتمردان کاهش پیدا می کند نباید اجازه دهد که ما از این مسیر بسیار خطیر خودمان غفلت کنیم. ایشان فرمودند به عنوان یک همکار از بنده بپذیرید که تمام اهتمام خود و مدیران وزارتخانه را برای تحقق آنچه که به درستی طلبت شما هست و حداقل مطالبه و درخواستی هست که دارید به کار خواهیم گرفت و با مساعدت نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی این امر محقق خواهد شد.

شایان ذکر است در ابتدای این دیدار آقای دکتر سپهری سرپرستی مدارس جمهوری اسلامی ایران در ترکیه و آسیای میانه ضمن عرض خیر مقدم به  مقام عالی وزارت و هیأت همراه به معرفی مجتمع فجر استانبول پرداختند. ایشان ضمن تشکر از مساعدت معلمان این مجتمع با بیان اینکه از ۲۶ دانش آموز پذیرفته شده در مرحله اول المپیاد های علمی ۱۵ نفر مربوط به حوزه ترکیه و آسیای میانه می باشد بر نقش معلمان مدارس این حوزه بر جهش علمی آموزشی  در دوسال گذشته تاکید کردند.

true برچسب ها : ترکیه سید محمد بطحایی وزارت آموزش و پرورش true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۳۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم درمی‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد، دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی‌نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردو‌هایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آن‌ها شادی کنند؟ ما نیاز به فضا‌های مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند، اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ماست؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجراست.

حجت‌الاسلام پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی‌عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم