Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه دفتر توانمند‌سازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه طلاق در استان‌های مجری طرح آموزش مددکاران کاهش چشم‌گیری داشت گفت: طرح آموزش مداخلات مددکاری اجتماعی در مراقبت از خانواده اجرا شد. ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۱ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، ماندانا کریمی ظهر امروز در مراسم بزرگداشت روز مددکاری اجتماعی در استان مرکزی که همزمان با سراسر کشور برگزار شد با اشاره اینکه برگزاری مراسم گرامی‌داشت روز مددکاری در سراسر کشور به نوعی ارج نهادن به مقام مددکاران است اظهار داشت: محورهای همایش امسال بر نکات بسیار مهم حرفه مددکاری اجتماعی تاکید دارد و در سال‌های اخیر این نکات همواره جزو دغدغه‌های اصلی مددکاران حوزه اجتماعی بوده که توسعه پایدار یکی از مسائل مهم در حوزه علوم اجتماعی و به منزله رشد جامعه در تمام ابعاد اجتماعی، اقتصادی و سیاسی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: سازمان بهزیستی کشور در راستای منویات مقام معظم رهبری، از طریق دفتر توانمند‌سازی خانواده و زنان یک برنامه آموزشی را برای مددکاران اجتماعی بخش غیردولتی در نظر گرفته است، این برنامه آموزشی به عنوان آموزش مداخلات مددکاری اجتماعی در مراقبت از خانواده و با رویکرد مدیریت تدوین شده که خوشبختانه استان مرکزی به صورت مجری یکی از استان‌های پایلوت این برنامه است.

رئیس گروه دفتر توانمند‌سازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: در دهه 70 به این مقوله به صورت تک بعدی و تنها در بعد اقتصادی توجه می‌شد، اما بعد از آن‌زمان تلاش شد که تمام ابعاد این مقوله، مورد توجه قرار گیرد، دراین راستا دفتر توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور به عنوان یکی از قدیمی‌ترین دفاتر تخصصی، مادر مددکاری اجتماعی محسوب می‌شود که خدمات اجتماعی را در راستای تحقق اهداف و سیاست‌های سازمان به مردم ارائه می‌دهد.

کریمی بیان کرد: سال‌ها است که موضوع توسعه پایدار به صورت جدی مطرح شد، توسعه پایدار تمام ابعاد توسعه را دربر می‌گرفت و بیشترین تمرکز را به موضوع کاهش فقر، کاهش حوادث اجتماعی، رفاه اجتماعی و مدیریت منابع طبیعی داشت و دیدگاه جدیدی را در این راستا مطرح می‌کرد.

وی ادامه داد: تعادل در یک جامعه سالم اهمیت زیادی دارد، جامعه سالم ضمن توجه به انعکاس مثبت امور به معضلات، پیچیدگی‌ها و مسائلی که در دوران تحول پیش می‌آید توجه ویژه دارد تا بتواند اهداف توسعه پایدار را محقق کند، مددکاران در جامعه امروزی با بسیج جامعه محلی و استفاده از تمام منابع برای رفاه جامعه تلاش می‌کنند که این امر در راستای همین ارکان است.

رئیس گروه دفتر توانمند‌سازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور عنوان کرد: پایداری اجتماعی یکی از مفاهیمی است که در ارتباط با توسعه پایدار مطرح می‌شود، این مقوله به ایجاد رفاه و مشارکت اجتماعی توجه دارد و بسترسازی برای بروز خلاقیت‌ها، بسیج تمام مردم در جهت تحقق اهداف توسعه و تاکید به رفاه اجتماعی از ارکان مهم آن محسوب می‌شود.

کریمی خاطرنشان کرد: جامعه پایدار دارای سرمایه اجتماعی بالایی است، این جامعه‌ ضمن ایجاد فرصت، تاب‌آوری بالایی دارد، تاب‌آوری اجتماعی سبب انعطاف‌پذیری جامعه می‌شود، یک جامعه تاب‌آور با مسائل روز روبرو می‌شود و علاوه بر تطبیق خود، در عملکرد با مشکل مواجه نمی‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر جامعه ما در شرایط گذار است و آهنگ رشد و تحول در زمینه‌های اجتماعی و خانوادگی و به طور کلی در تمام زمینه‌ها با یک سرعت فزاینده ‌روبرو است، در چنین شرایطی نیاز به متخصصان حرفه‌‌‌ای کاملا احساس می‌شود.

رئیس گروه دفتر توانمند‌سازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: خانواده به عنوان کلید‌ی‌ترین و نخستین نهاد اجتماعی نقش مهمی در تربیت و اجتماعی کردن فرزندان دارد، این نهاد کوچک همواره نقش حمایت را برای اعضای مرتبط با آن ایفاء می‌کند، اما در جامعه امروزی و مخصوصا در کشورهای توسعه یافته یکسری پدیده‌ها و معضلات مانند فقر، حاشیه‌نشینی و طلاق آسیب‌هایی را برای خانواده ایجاد می‌کند که این آسیب‌ها می‌توانند فضای خانواده را از یک محیط امن به یک محیط سراسر تنش و اضطراب تبدیل ‌کند.

کریمی خاطرنشان کرد: رشته مددکاری اجتماعی یک فرد را به تنهایی در نظر نمی‌گیرد بلکه محیطی که افراد در آن بسر می‌برند را هم مورد توجه قرار می‌دهد، مددکاری اجتماعی به عنوان یک حرفه یاورانه قادر است بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را کاهش دهد، یکی از رویکردهای مهمی که امروزه در دنیا برای کاهش آسیب اجتماعی بویژه در خانواده مطرح می‌شود، رویکرد مدیریت مورد است که تاکنون این رویکرد نتیجه مطلوبی در پی داشته است.

وی افزود: مقوله طلاق در استان‌هایی که مجری طرح مذکور بودند به صورت چشم‌گیری کاهش داشته و مددکاران در کاهش آسیب‌ها و افزایش سرمایه اجتماعی همیشه موفق بوده و عملکرد مناسبی ارائه داده‌اند، مددکاران اجتماعی با تسلط بر دانش علمی و عملی در توسعه اجتماعی به عنوان پیش‌آهنگان غلبه بر فقر، توانمندسازی، پیشگیری از آسیب‌ها، روایت‌گری، مطالبه‌گری، سیاست‌گذاری اجتماعی، کار با خانواده و اجتماع محلی، آموزش خانواده در زمینه رویارویی با بحران‌ها، همواره منشاء اثر و تغییر مناسب در جامعه هستند.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۳۵۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، نرجس بختیار خلج ظهر پنجشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان ضمن ابلاغ پیام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون اقدامات مؤثری در وزارت کار شده که از جمله آنها ایجاد بیش از ۲.۵ میلیون فرصت شغلی بوده است.

وی ادامه داد: نرخ بیکاری از ۹.۶ درصد در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم اکنون به ۸.۱ درصد کاهش یافته است.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده با اشاره به ایجاد فرصت شغلی برای ۸۱ هزار نفر مددجوی بهزیستی، افزود: در این مدت همچنین سامانه یکپارچه تسهیلات اشتغال ایجاد شده و رشد ۳.۵ درصدی شاغلان شرکت‌های تعاونی را شاهد هستیم.

بختیار خلج به تسویه تسویه بدهی یکهزار و ۶۰ میلیارد ریالی بیمه تأمین اجتماعی پس از سال‌ها انباشت در دولت‌های قبلی توسط دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: در این دولت ۱۷۵ هزار جرایم ناشی از بدهی بنگاه‌های اقتصادی در راستای اشتغال زایی مشمول بخشودگی شدند.

وی با بیان اینکه ۱۳ قلم داروی جدید تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت، به افزایش ۴۰ درصدی پوشش بیمه عشایر و روستایی به ویژه زنان اشاره کرد و افزود: در همین راستا یک میلیون و ۱۳ هزار نفر تحت پوشش بیمه عشایر و روستایی قرار گرفتند و ۴۰۰ تعاونی مصرف ایجاد شد.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده اضافه کرد: یا اجرای طرح فجرانه ۲۰ میلیون خانوار با جمعیت ۶۰ میلیون نفر مشمول کالابرگ فجرانه با تمرکز بر کالاهای اساسی شدند.

بختیار خلج با بیان اینکه حوادث شغلی در کشور کاهش ۱۴ درصدی داشته است، افزود: در دولت سیزدهم ۲۹۳ تعاونی مسکن کارگری در ۲۵ استان کشور تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه ۱۲۰ هزار کارگر نخبه در جشنواره امتنان شناسایی شدند، خاطرنشان کرد: این جشنواره امسال با افزایش ۲۵ درصدی مشارکت مواجه بود به طوری که ۵۰ هزار و ۷۵۲ نفر در این جشنواره شرکت کردند و در سطح ملی ۲۶ نفر کارگر نخبه در حوزه خدمات، کشاورزی و صنعت معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم از برگزیدگان سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان تقدیر شد.

کد خبر 6095011

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود