Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌های غربی نوشته اعضای اتحادیه اروپا به توافق برای اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران نزدیک‌تر شده‌اند.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، خبرگزاری «رویترز» روز چهارشنبه به نقل از منابع دیپلماتیک از نزدیک شدن اتحادیه اروپا به توافق برای اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران به بهانه‌های موشکی و منطقه‌ای خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خبرگزاری به نقل از دیپلمات‌ها نوشته است که مقام‌های آمریکایی به اروپا اطمینان داده‌اند که اگر تحریم‌های تازه‌ای علیه ایران وضع شود، احتمال موافقت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با ماندن در توافق هسته‌ای افزایش می‌یابد.

بنا بر این گزارش، در پی این موضع‌گیری مقام‌های آمریکایی، اکنون کشورهای بیشتری در اتحادیه اروپا از تحریم‌های پیشنهادی آلمان، انگلیس و فرانسه علیه مقام‌ها و فرماندهان ارشد ایرانی حمایت کرده‌اند.

ترامپ که بارها توافق هسته‌ای ایران را «فاجعه‌بار» خوانده، تا موعد بعدی تعلیق تحریم‌های هسته‌ای ایران، یعنی ۲۲ اردیبهشت (۱۲ می میلادی) به اروپایی‌ها و کنگره فرصت داده اصلاحات مد نظر او را در برجام اعمال کنند. ابدی شدن محدودیت غنی‌سازی، دسترسی آزادانه و بی‌قید و شرط به اماکن نظامی ایران، محدود شدن برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران، شروطی است که ترامپ برای ماندن در برجام مطرح کرده است.

نمایندگان اروپا و آمریکا تاکنون چهار دور در این زمینه با یکدیگر مذاکره کرده‌اند. خبرگزاری «آسوشیتدپرس» این هفته گزارش داد که مهمترین موضوع حل‌نشده بین طرفین، مسئله سقف زمانی محدودیت غنی‌سازی ایران است. طرف‌های اروپایی معتقدند که تغییر در این محدودیت‌ها به معنی تغییر در اصل توافق و نقض برجام است. ایران هم تأکید کرده که برجام را تنها به صورت کنونی آن به رسمیت می‌شناسد و هیچ تغییری را در آن نمی‌پذیرد.

گفته می‌شود اروپا با هدف راضی کردن ترامپ به ماندن در توافق هسته‌ای، قصد دارد تحریم‌های تازه‌ای را به بهانه مقابله با فعالیت‌های منطقه‌ای و برنامه موشکی، علیه ایران وضع کند. با این وجود چند کشور اروپایی از جمله ایتالیا با بیان اینکه این تحریم‌ها واشنگتن را در برجام نگه نمی‌دارد و صرفا منافع اقتصادی اروپا را تضعیف می‌کند، مخالف اعمال تحریم تازه علیه ایران هستند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۳۷۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل

ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

 

به گزارش فارس، وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس اقدام تروریستی واشنگتن در ترور سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین سپاه قدس را به میان کشید و گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • ایران ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی را تحریم کرد
  • اتهامات آمریکا علیه روسیه نفرت‌انگیز و بی‌اساس است
  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند
  • جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه
  • کاهش تنش‌ها در منطقه محور تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • کره شمالی تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران را غیرقانونی و غیرانسانی خواند
  • واکنش کره شمالی به تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران
  • موضع تازه اروپا نسبت به حمله اسرائیل علیه رفح
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل