Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر بابایی  در گفت و گو با خبرگزاری  بسیج از لرستان اظهار داشت: در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری و گسترش روحیه خدمت به مردم علی‌الخصوص در اقشار محروم به همت کانون بسیج جامعه پزشکی و با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدختر تیم پزشکی طرح شهید دکتر رهنمون به منطقه محروم و عشایر کوچ‌نشین منطقه حلد، هلد وپیرمار بخش معمولان شهرستان پلدختر اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تیم پزشکی شامل: پزشک، ماما، پرستار، کارشناسان بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای و مبارزه، کارشناس آزمایشگاه این تیم را همراهی کردند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان و مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان پلدختر عنوان کرد: ارائه ویزیت، تجویز و تحویل دارو، نمونه‌گیری و انجام آزمایشات، کنترل آب منطقه عشایر نشین (کلرزنی_توزیع کلر) پایش آن در قالب کلرسنجی، آموزش خانوارهای عشایر درزمینهٔ آب وموادغذایی و دفع صحیح بهداشتی زباله و مراقبت و آموزش تغذیه زنان واجد شرایط منطقه پیرمار وحلدوهلد در راستای تأمین اهداف محرومیت‌زدایی، حفاظت از سلامت انسانهاوکاهش آلام و رنج‌ها به مردم منطقه ارائه گردید.
بابایی بیان کرد: اکیپ بهداشتی درمانی 12 نفر جامعه پزشکی در این برنامه تعداد ۶۶ نفر از مردم منطقه مذکور از ویزیت و داروی رایگان بهره‌مند شدند.
مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان افزود: ۵۲ نفر از اهالی روستا تحت مشاوره پزشکی و ۴۰ نفر نیز تحت نمونه‌گیری انجام آزمایشات قرار گرفتند، تزریقات برای بیماران نیازمند و 9 نفر از زنان روستا از خدمات مامایی ارائه‌شده توسط این گروه بهره‌مند شدند.
بابایی با اشاره به دیگر خدمات خاطرنشان کرد: توزیع بروشورهای بهداشتی و ارائه آموزش‌های بهداشتی - درمانی از دیگر برنامه‌های انجام‌شده توسط این گروه بود.
در پایان لازم به ذکراست کلیه خدمات ارائه‌شده توسط اکیپ بهداشتی درمانی طرح شهید رهنمون شهرستان پلدختربه مناطق عشایری حلدوهلدوپیرماربصورت رایگان انجام شد.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۳۸۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد