Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: تعامل نیروی انتظامی و رسانه‌های جمعی، یکی از عوامل بسیار مهم در کاهش آسیب‌ها و جرایم مختلف است که همواره زمینه‌ساز ایجاد امنیت پایدار در جامعه خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ امروزه انسان‌ها در جامعه‌ای زندگی می‌کنند که وابسته به معلومات و ارتباطاتند به‌منظور انجام فعالیت‌ها، کارها، تفریح، تعلیم و تربیت، روابط شخصی، مسافرت‌ها و فعالیت‌های دیگر استفاده از رسانه‌ها الزامی می‌باشد و درواقع رسانه چنان جایگاهی در زندگی مردم پیدا کرده است که نیاز آن در زمان‌هایی که دسترسی به اینترنت امکان‌پذیر نیست به وضوح احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنابراین رسانه‌ها نقش انکارناپذیری در زندگی انسان‌ها دارند و می‌توانند مانند شمشیردولبه عمل کنند، رسانه همانطور که می‌تواند انسان‌ها را از جهل نجات دهد قدرت تغییر جایگاه هنجار‌ها با ناهنجاری‌ها را نیز دارد، بنابراین نباید اجازه دهیم مردم مجذوب رسانه‌های بیگانه‌ای شوند که به دنبال همراهی افکار عمومی برای تحقق اهداف خود هستند.

لازم است علاوه‌بر تقویت محتوایی که رسانه در اختیار مردم قرار می‌دهد و افزایش جذابیت این محتوا، سواد رسانه‌ایی مردم نیز بالا برود تا بدانند هر مطلب، محتوا، عکس و... می‌خواهد چه چیزی را القا کند و در پس پرده انتشار این مطلب چه اهدافی نهفته است.

بهره‌گیری از قدرت رسانه‌ها برای برقراری امنیت اجتماعی یکی از مواردی است که نباید از آن غافل شد، آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی دو محور مهمی هستند که رسانه‌های می‌توانند برای تامین امنیت اجتماعی در سطح جامعه دنبال کنند چون اگر مردم بدانند انجام چه کارهایی تبعات قانونی دارد و کجا حق با آن‌ها است و کجا نیست بسیاری از مشکلات خود به خود رفع خواهد شد.

تعامل نیروی انتظامی و رسانه‌های جمعی، کاهش آسیب‌ها و جرایم را به دنبال دارد

سرهنگ خسرو نجفی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: قدرت رسانه در جهان شناخته شده است و انعکاس مطالبات شهروندان به مسئولان و همسوسازی مردم با مسئولان مهم‌ترین رسالت رسانه‌ها در جوامع امروزی به شمار می‌روند.

وی ادامه داد: تعامل نیروی انتظامی و رسانه‌های جمعی، یکی از عوامل بسیار مهم در کاهش آسیب‌ها و جرایم مختلف است که همواره زمینه‌ساز ایجاد امنیت پایدار در جامعه خواهد شد.

نجفی با بیان اینکه مجموعه انتظامی براساس رویکرد جامعه‌محوری در تلاش است تا حداکثر مشارکت عمومی را در تأمین امنیت پایدار جلب و احساس آرامش واقعی را در بین شهروندان ایجاد کند افزود: تعامل نیروی انتظامی و رسانه‌های جمعی، یکی از عوامل بسیار مهم در کاهش آسیب‌ها و جرایم مختلف است که همواره زمینه‌ساز ایجاد امنیت پایدار در جامعه خواهد شد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تعامل نیروی انتظامی با رسانه باید همواره در راستای ارتقاء احساس امنیت مردم از عملکرد پلیس و انتقال دغدغه‌های مهم به مجریان نظم و انضباط اجتماعی باشد.

سواد رسانه‌ای امری لازم و ضروری برای تحقق پلیس اجتماع‌محور است

وی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها با روشن‌سازی افکار عمومی و آگاهی‌بخشی به مردم نقش مهمی در تحقق مطالبه‌گری شهروندان از حقوق حقه خود در سطح جامعه بر عهده دارند خاطرنشان کرد: فرهنگ‌سازی در راستای افزایش آستانه تحمل مردم در مقابله با برخی از ناملایمات‌های اجتماعی، از وظایف رسانه‌های گروهی است.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: سواد رسانه‌ای امری لازم و ضروری برای تحقق پلیس اجتماع‌محور است و همراهی و هم‌فکری رسانه‌ها و مردم با مسئولان نیز، بهترین راهکار برای حل مشکلات جامعه می باشد.

نجفی گفت: در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌های جامعه می‌توان از کارکرد رسانه‌ها و قدرت تاثیرپذیری آن‌ها به نحو مطلوب استفاده کرد.

وی با بیان اینکه سواد رسانه‌ای مجموعه‌ای از توانمندی‌های رسانه‌ای و ابزاری است که فراگیری همه آنها در کنار نگاه انتقادی به رسانه‌ها، فرد را در برابر رسانه در موضعی فعال قرار می‌دهد که می‌تواند بهترین بهره‌مندی را از رسانه‌ها داشته باشد ادامه داد: همواره تعامل رسانه‌ها با پلیس و دیگر سازمان‌ها، عاملی مهم در ارتقاء امنیت اجتماعی جامعه محسوب می‌شود که فرماندهان و مسئولان انتظامی نیز می‌توانند از این رهگذر با افزایش سواد رسانه‌ای و آشنایی هرچه بیشتر با قابلیت‌های مختلف رسانه‌های عمومی، از ظرفیت‌های آموزشی و فرهنگی رسانه‌ها، نهایت استفاده را داشته باشند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۲۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی اسدی کارشناس آموزش و پرورش مهمترین عامل کاهش داوطلبان پسر در کنکور امسال به میزان ۳۴، را انگیزشی عنوان کرد و گفت: جوانان به خصوص پسران به دنبال آینده ای روشن به ویژه در حوزه مسایل معشیتی هستند و وقتی افرادی را در اطراف خود می بینند که از رشته تحصیلی شان بهره‌‌وری مناسبی ندارند از آنها الگو می‌گیرند، به عنوان مثال اگر فردی دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته فنی باشد اما در حرفه ای غیرمرتبط با رشته تحصیلی اش مشغول باشد، جوانان از او الگو گرفته و ترجیح می‌دهند به جای ادامه تحصیل در بازار کار مشغول حرفه‌ای شوند.

وی با اشاره به ورود پسران به دانشگاه‌های غیردولتی آن هم با ثبت نام بدون حضور در کنکور، ادامه داد: آسان بودن تحصیل در دانشگاه‌های غیردولتی بدون کنکور و کسب مدرک تحصیلی با ارزش یکسان نسبت به دانشگاه‌های دولتی شاید علت دیگری برای کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور باشد.

به گفته این کارشناس،  تحصیل در خارج از کشور به دلیل سهولت علتی شده تا بیشتر خانواده‌ها ترجیح دهند پسران خود را برای تحصیل و اقامت به کشورهای خارجی بفرستند.

اسدی افزود: از سوی دیگر، دختران در گذشته در سنین کمتر ازدواج می‌کردند و ممکن بود از دبیرستان بازمانند، اما اکنون اینگونه نیست و این موضوع باعث شده حجم عظیمی از دختران به سمت کنکور آمده، سهمی از صندلی‌های دانشگاه‌ها را بگیرند، از این رو پسران انگیزه‌ای برای ادامه تحصیل در دانشگاه های دولتی نداشته باشند. 

وی در خصوص آسیب‌های احتمالی کاهش تحصیل پسران در جامعه بیان کرد: بی‌تردید آن گروه از تحصیل کردگانی که تحصیلات خوبی دارند بهتر می‌اندیشند و بهتر زندگی می‌کنند، همچنین، کمتر در برابر آسیب‌ها قرار می‌گیرند، اما به طور کلی این موضوع آسیب جدی به جامعه وارد نمی‌کند، زیرا جامعه نیاز دارد پسران به سمت حوزه کار بروند.

اسدی یادآور شد: البته این موضوع را نیز باید در نظر بگیریم که اگر پسران با هوش بالا و استعداد نتوانند ادامه تحصیل دهند ممکن است وارد شبکه‌های بزهکاری شوند و از هوش خود در این عرصه استفاده کنند، یا ممکن است دچار سرخوردگی شده یا از خشونت استفاده کنند، همچنین این موضوع ممکن است سن ازدواج افزایش پیدا می‌کند. 

این کارشناس آموزش و پرورش اضافه کرد: دانش آموز مستعد اگر در رشته‌های خوب و پرمخاطب نتواند تحصیل کند، بدنه علمی ما دچار آسیب می‌شود، به عنوان مثال در گذشته شاهد بودیم که دانش آموزان باهوش و استعداد بالا در رشته‌های علوم انسانی تحصیل نکردند و متاسفانه افراد ضعیف مدیر یا وکیل شدند و این موضوع مشکلات مختلفی را ایجاد کرده است.

گفت‌و‌گو از: مهدیه قمری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • صدور ابلاغ صلح یاری برای ۲۱۹ مأمور فراجا در کرمان
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • قاتل فراری در مهاباد در کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شد
  • حمله به مامور نیروی انتظامی ناکام ماند
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • صداقت و تعامل با مردم مد نظر مسؤولان باشد
  • مردم حامی اجرای طرح نور نیروی انتظامی
  • سازمان‌های مسئول باید در مقابله با جرایم کمک کار پلیس باشند