Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق گفت: درآمد دولت از بابت واردات تلفن همراه از ۹۰۰ میلیارد ریال در سال ۹۵ به ۲۴۵۰ میلیارد ریال در سال ۹۶ رسیده است که نشان از رشد ۲/۵ برابری دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ حمید رضا دهقانی‌نیا در نشست خبری عصر چهارشنبه ۲۹ فروردین در محل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مشمول شدن همه برند‌های تلفن همراه و تبلت در طرح رجیستری، گفت: مردم عزیز فقط تا پایان روز جمعه ۳۱ فروردین فرصت دارند موبایل و تبلت‌های خود را که تا به حال نشان تجاری آن‌ها در مراحل قبلی اجرای طرح رجیستری اعلام نشده بود، با سیم کارت دارای هویت (که با کد ملی خودشان در شبکه اپراتوری کشور ثبت شده است)، روشن نمایند و حداقل یک تماس برقرار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی تاکید کرد: تا پایان مهلت مقرر مالکان می‌بایست دارندگان گوشی‌های تلفن همراهی که برندشان تا به حال برای اجرای طرح رجیستری اعلام نشده بود حتما یک بار با سیم کارتی که با کد ملی خودشان در شبکه اپراتوری کشور ثبت شده تماس بگیرند و این مهم حتی شامل گوشی‌های تلفن همراه ایرانی نیز می‌شود در غیر این صورت امکان قطع سرویس‌دهی اپراتورها برای مالک تلفن همراه وجود دارد.
مدیر کل فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: علاوه بر گوشی‌های تلفن‌ همراه، همه تبلت‌های دارای خشاب سیم کارت مشمول طرح رجیستری شده‌اند و تا پایان روز جمعه ۳۱ فروردین آخرین فرصت برای ثبت آن‌ها می‌باشد.     وی در ادامه افزود: تمام برندهای تلفن همراه اپل، موتورولا، گوگل پیکسل، سامسونگ (S۹, +S۹)، سونی، هوآوی، ال‌ جی، بلک‌بری، نوکیا، شیائومی و تکنو پیش از این شامل اجرای طرح رجیستری شده بودند و ارتباط بالغ بر ۲۱۰۷۷۳ تجهیز از زمان اجرای طرح رجیستری برای این برندها تاکنون از شبکه سرویس‌دهی اپراتورهای کشور قطع شده است.   جدول زیر از زمان اجرای مرحله به مرحله طرح رجیستری به تفکیک مدل، تعداد تلفن همراهی که از شبکه سرویس‌دهی اپراتورهای کشور خارج شده را نشان می‌دهد.     دهقانی‌نیا در ادامه با تاکید بر عایدی چند برابری از بابت واردات تلفن همراه برای کشور گفت: در سال ۹۵ کل واردات قانونی تلفن همراه به کشور حدود ۵ هزار میلیارد ریال بوده است که این رقم در سال ۹۶ به ۱۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسیده است. نکته حائز اهمیت این است که طرح رجیستری از نیمه دوم سال ۹۶ اجرا شده و با این وجود درآمد دولت از بابت واردات تلفن همراه از ۹۰۰ میلیارد ریال در سال ۹۵ به ۲۴۵۰ میلیارد ریال در سال ۹۶ رسیده است که نشان از رشد ۲/۵ برابری دارد. انتظار می‌رود در سال ۹۷ با توجه به اینکه از ابتدای سال طرح اجرا می‌شود و برند فراگیری همچون سامسونگ هم زیر بار طرح می‌رود این عدد رشد چشمگیری داشته باشد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۶۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت

بررسی بازار موبایل نشان می دهد برخی از اقلام موبایل های دکمه ای موجود در بازار، نسبت به قیمت تمام شده با احتساب سود واردکننده و عوارض گمرکی، اختلاف قیمت قابل توجهی دارند. - اخبار اقتصادی -

مهدی عبقری، دبیر سابق انجمن موبایل در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ضمن اشاره به اهمیت تولید با کیفیت تلفن های همراه در داخل کشور گفت: در سال گذشته انجمن تولیدکنندگان تلفن همراه عنوان کرد که ظرفیت تامین 3 میلیون گوشی تلفن همراه را دارد و این تقاضا را مطرح کرد که واردات این دسته از تلفن های همراه ملغی شود.

عبقری ادامه داد: در نهایت نظر وزارت صمت بر این شد که برای حمایت از تولید داخل واردات به طور کامل ممنوع نشود اما محدودیت هایی ایجاد شود. البته با توجه به صحبت های اخیر وزیر صمت منتظر نظر نهایی این وزارت خانه و همچنین قوه قضاییه در خصوص اصالت گوشی های تولید شده در کشور با برند خارجی هستیم.

وی افزود: نکته ای که وجود دارد این است که برخی از شرکت هایی که در لیست رسمی خودشان یک گوشی از برند نوکیا را به قیمت 950 هزار تومان قیمت گذاشتند (که در بازار قیمت این گوشی به 1 میلیون و 300 هزار تومان هم می رسد) قیمت بسیار پایین تری باید عرضه کنند.

عبقری گفت: لازم به ذکر است، قیمت مدل اصلی این مدل تلفن همراه در بازار امارات 45 درهم است و مدل های کپی آن حدود 15 درهم قیمت دارد. بنابراین با نرخ درهم 11 هزار 200 تومانی در مرکز مبادله، احتساب عوارض گمرکی، و 18 درصد سود واردکننده این محصول، نهایت قیمت آن باید حدود 600 هزار تومان باشد.

وی ادامه داد: این در حالی است که هم اکنون در فاکتورهای رسمی این گوشی 950 هزار تومان و در بازار حدود 1 میلیون و 200 تا 300 هزار تومان به دست مشتری می رسد. البته این فروض برای زمانی است که از اصالت کالا اطمینان داشته باشیم چرا که همانطور که اشاره شد های کپی این محصول در بازار امارات 15 درهم است.

عبقری گفت: نکته ی دیگری که وجود دارد این است که قیمت این کالا در سامانه ارزش گذاری گمرک 60 درهم است در حالی که هم اکنون در بازار دوبی نهایت قیمت این محصول 45 درهم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • همراه پرخرج