Web Analytics Made Easy - Statcounter

لندن - ایرنا - الیزابت دوم ملکه انگلیس امروز (پنجشنبه) در نشست سران کشورهای مشترک‌المنافع در لندن از جانشینی پسرش «پرنس چارلز» به‌عنوان ریاست جدید این نهاد تشریفاتی حمایت کرد.

به گزارش ایرنا، در این نشست که با حضور 52 نفر از سران کشورهای یادشده در کاخ باکینگهام برگزار شد، الیزابت 92 ساله ابراز امیدواری کرد، روزی فرا خواهد رسید که اعضاء کشورهای مشترک‌المنافع تصمیمی را اتخاذ کنند که طبق آن چارلز فعالیت‌هایی را که به گفته او پدرش از سال 1949 آغاز نمود، ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کهولت سن ملکه انگلیس، نگرانی‌هایی را درباره جانشین او به‌عنوان رئیس کشورهای مشترک‌المنافع ایجاد کرده است.
او در سال 1953 میلادی هم‌زمان با مراسم تاج‌گذاری‌اش به‌عنوان ملکه انگلیس، ریاست نهاد یادشده را برعهده گرفت؛ بااین‌حال جانشین او به‌صورت موروثی انتخاب نخواهد شد.
به‌طورکلی رویه خاصی برای تعیین جانشینی ریاست کشورهای مشترک‌المنافع وجود ندارد، اما بر اساس گزارش‌های منتشرشده ملکه الیزابت دوم طی سال‌های اخیر تلاش کرده تا از طریق لابی کردن با سران کشورهای مشترک‌المنافع «پرنس چارلز» را به‌عنوان جانشین خود معرفی کند.
تارنمای دبیرخانه کشورهای مشترک‌المنافع درباره جانشینی ریاست این ارگان نوشته است: زمانی که ملکه انگلیس از دنیا برود و یا استعفا دهد، خاندان او به‌صورت خودکار رئیس این نهاد نخواهند شد؛ این تصمیم سران خواهد بود تا درباره این سمت تشریفاتی تصمیم‌گیری کنند.
جرمی کوربین رهبر حزب کارگر و از مخالفان دستگاه سلطنتی انگلیس نیز از جانشینی پرنس چارلز به‌عنوان رئیس کشورهای مشترک‌المنافع استقبال نکرده است.
هم‌زمان، یک سخنگوی دفتر نخست وزیری انگلیس اعلام کرد که سران کشورهای یادشده فردا درباره جانشینی ملکه الیزابت تصمیم گیری خواهند کرد؛ وی جو عمومی را به نفع پیروزی چارلز به عنوان رئیس این نهاد تشریفاتی عنوان کرد.
در حال حاضر ملکه الیزابت دوم نماد همبستگی میان تمامی 53 عضو ارگان کشورهای مشترک‌المنافع است. عضویت در این ارگان به‌عنوان اتحاد سیاسی تلقی نمی‌شود و پذیرش ملکه الیزابت دوم به‌عنوان نماد ارگان، به معنای پیروی سیاسی کشورهای عضو از انگلیس نیست.
ملکه الیزابت دوم، عنوان «ریاست کشور» را در 16 عضو کشورهای مشترک‌المنافع دارا است. مقام ریاست کشور، مقامی تشریفاتی است و در عمل کارهای روزمره کشورهای قلمرو از طریق دولت انتخابی به ریاست نخست‌وزیر انجام می‌شود. این کشورها شامل استرالیا، زلاندنو، پاپوآ گینه نو، جزایر سلیمان، تووالو (در اقیانوسیه)، کانادا (در آمریکای شمالی)، بلیز (در آمریکای جنوبی)، آنتیگوا و باربودا، باهاما، باربادوس، گرنادا، جامایکا، سنت کیتس و نویس، سنت لوسیا، هند، سنت وینسنت و گرنادین (در هند غربی و جزایر کارائیب) هستند.
اروپام ** هـ ن **1275

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي انگليس كشورهاي مشترك المنافع پرنس چارلز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۷۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس : یک حادثه دریایی جدید در سواحل یمن رخ داده

سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس امشب از وقوع یک حادثه دریایی جدید در آب‌های اطراف یمن خبر داد.

به گزارش ایسنا، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس دوشنبه شب با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد حادثه دریایی جدیدی در آب‌های اطراف یمن به وقوع پیوسته است.

سازمان تجارت دریایی انگلیس تأکید کرد این حادثه در ۵۴ مایلی دریایی بندر المخا استان تعز (جنوب غربی یمن) اتفاق افتاده است.

یمن در راستای حمایت از مردم مظلوم غزه با انجام ده‌ها عملیات در دریای سرخ، تلاش‌های آمریکا و انگلیس برای حمایت رژیم صهیونیستی در سراسر دریای سرخ را ناکام گذاشته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر جدید هائیتی منصوب شد
  • حمایت استقلال از جانشین حسینی در پوستر بازی با تراکتور + عکس
  • فیلم/ سنگ‌ِتمام هواداران سلتیک انگلیس برای فلسطین
  • قتل تکان‌دهنده ملکه زیبایی اکوادور در ملأعام
  • تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است
  • نتایج نشست مشترک جنبش فتح و حماس در چین چه شد؟
  • انگلیس : یک حادثه دریایی جدید در سواحل یمن رخ داده
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد