Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بخش آب و خاک سازمان خواروبار جهانی فائو گفت: هیئت عالی رتبه‌ای از سازمان خواروبار جهانی موسوم به فائو و نیز معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب خاک از پروژه‌های آب و خاک واقع در محل اجرای پروژه عظیم اراضی پایاب سد خداآفرین بازدید کردند. ۳۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۱ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، هیئت عالی رتبه‌ای از سازمان خواروبار جهانی موسوم به فائو و نیز معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب خاک به همراه مسئولان و دست اندرکاران بخش کشاورزی استان اردبیل از پروژه‌های آب و خاک واقع در محل اجرای پروژه عظیم اراضی پایاب سد خداآفرین بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر بخش آب و خاک سازمان خوار و بار جهانی فائو در این بازدید اظهار داشت: در راستای توسعه بخش کشاورزی در این منطقه در زمینه ایجاد تشکل‌ها و نظام‌های بهره‌برداری تجربیات و دانش  جهانی خود را در اختیار مسئولان قرار خواهیم داد.

ادواردو منصور افزود: کارشناسان و مسئولان آب و خاک سازمان فائو بنا به دعوت معاون وزارت جهاد کشاورزی در بخش آب و خاک به منظور بازدید از اقدامات اساسی جمهوری اسلامی در سه استان کشور در خصوص مدیریت بهینه از منابع آبی در ایران حضور یافته‌اند.

وی بیان کرد: استان اردبیل نخستین استان کشور است که از آن بازدید کردیم و بسیار خوشحالیم از اینکه وزارت جهاد کشاورزی در این سطح وسیع و گسترده در راستای استفاده بهینه از آب  کشاورزی، تبدیل اراضی دیم به آبی و افزایش بهره‌وری و افزایش تولید محصولات کشاورزی قدم برمی‌دارد.

منصور با اشاره به نقش موثری که اجرای این‌گونه طرح‌های عظیم آب و خاک در  پایداری امنیت غذایی در سطح ملی و جهانی دارد، تصریح کرد: پروژه اراضی پایاب سد خداآفرین یکی از مجهزترین و تخصصی‌ترین طرح‌های موفق در عرصه آب و خاک است چرا که در این پروژه از توانمندی‌های بیشرفته‌ترین متدهای آبیاری بارانی موسوم به سنتر پیوت استفاده می‌شود.

مدیر بخش آب و خاک سازمان خوار و بار جهانی فائو گفت: استفاده از این سیستم به نحو بسیار قابل توجهی در مصرف آب کشاورزی صرفه‌جویی می‌کند و متخصصان ایرانی می‌توانند با استفاده از توانمندی‌های ارزشمند سیستم‌های سنتر پیوت به بالاترین سطح عملکرد در واحد سطح دست پیدا کنند.

وی افزود: هدف ما از بازدید این پروژه‌های عظیم کمک به مسئولان و دست اندرکاران بخش کشاورزی کشور است و ما در زمینه ایجاد تشکل‌ها و نظام‌های بهره‌برداری مساعدت‌های لازمرا می‌کنیم تا از این طریق بتوانیم با افزایش تولید محصولات کشاورزی زمینه‌ساز توسعه پایدار و امنیت غذایی شویم و به بشریت خدمت کنیم.

حمایت از طرح‌های با قابلیت بهره‌برداری اصولی از آب و خاک

سرپرست دفترخواروبار جهانی فائو در ایران نیز در این بازدید اظهار داشت: کارهای بسیار ارزشمندی در سطح وسیع و گسترده در راستای استفاده بهینه از آب کشاورزی و نیز اجرای سیستم‌های نوین آبیاری و تبدیل اراضی دیم به اراضی آبی در مناطق شمالی استان صورت گرفته است.

رائو ماتا افزود: من و همکارانم در سازمان خواروبار جهانی فائو حقیقتا تحت تاثیر بزرگی و وسعیت و تخصصی بودن پروژه قرار گرفتیم که این افتخار بزرگی برای وزارت جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران است که این گونه موفق و توانمند در عرصه مدیریت بهینه مصرف آب کشاورزی پیش قدم است و به طور قطع با اتمام این پروژه عظیم  شاهد افزایش تولید در واحد سطح، افزایش میزان تولید محصولات کشاورزی و استفاده بهینه از منابع آب در منطقه خواهیم بود.

وی با اشاره به روحیه میهمان‌نوازی و گرم مردم استان بیان کرد: متخصصان ایرانی در انجام این گونه پروژه‌های مهم بسیار موفق و کارآمد عمل می‌کنند و ما نیز خوشحالیم که متخصصان سازمان خواروبار جهانی فائو که تجربیات و دانش ارزشمندی در استفاده بهینه از منابع آبی دارند در اختیار دست اندرکاران این پروژه عظیم قرار دهند.

سرپرست سازمان خواروبار جهانی فائو در ایران تصریح کرد: رویکرد سازمان فائو حمایت از طرح‌ها و پروژه‌هایی است که در ارتباط با استفاده و بهره‌برداری اصولی و صحیح از دو عنصر حیاتی آب و خاک می‌شود و ما تمامی توان و انرژی خود را در راستای همکاری با مهندسان ایرانی به کار خواهیم بست تا روز به روز شاهد رشد و شکوفایی بخش کشاورزی در کشور جمهوری اسلامی ایران باشم تا با تولید بیشتر با آب کمتر به بشریت خدمت کنیم. 

امضای قرارداد همکاری وزارت جهاد کشاورزی با فائو

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک نیز در این بازدید اظهار کرد: مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در مجمع بین‌الملللی خاک که در کشور روم برگزار شده بود از متخصصان و مسئولان عالی رتبه سازمان خواروبار جهانی موسوم به فائو دعوت کردند تا ضمن بازدید از پروژه‌های عظیم آب و خاک در کشور همکاری‌های خود را در راستای دستیابی بخش کشاورزی کشور به استفاده بهینه از آب کشاورزی و تولید حداکثر محصول در واحد سطح توسعه بخشند.

علی‌مراد اکبری گفت: هیئت اعزامی از سازمان خواروبار جهانی فائو در طی اقامت خود در کشور از پروژه‌های 230 هزار هکتاری در غرب و شمال غرب کشور و نیز پروژه 550 هزار هکتاری ایلام و خوزستان بازدید خواهند کرد.

وی بیان کرد: یکی از پروژه‌هایی که مورد توجه کارشناسان سازمان خواروبار جهانی فائو قرار گرفت پروژه 46 هزار هکتاری استان اردبیل و آذربایجان شرقی است و دلیل حضور کارشناسان سازمان فائو در استان اردبیل این است که طرح عظیم آبرسانی به اراضی پایاب سد خداآفرین به عنوان یک پایلوت و الگو در سطح جهانی مطرح شود تا بدین وسیله بتوانیم از یافته‌ها و تحقیقات و تجربیات جهانی متخصصین سازمان فائو در پیشبرد هر چه بهتر این گونه پروژه‌ها در کشور بهره‌مند شویم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک افزود: مدیریت مشارکتی با بهره‌برداران و نیز پایداری منابع آب و خاک، استفاده بهینه از آب کشاورزی در راستای افزایش تولید در واحد سطح، افزایش بهره‌وری و افزایش راندمان آبیاری از مهمترین اهدافی است که در اجرای این پروژه‌ها دنبال می‌کنیم و انتفال تجربیات و دانش‌های جهانی به کشور قدم‌های موثری در رشد و شکوفایی محسوب می‌شود.

اکبری تصریح کرد: اکیپی که توسط سازمان خواروبار جهانی به سرپرستی و مدیریت ادواردو منصور در کشور حضور دارند قول دادند که سه پایلوت در دشت مغان اردبیل، استان خورستان و در استان ایلام ایجاد کنند و این سه پایلوت به عنوان الگوی موفق و کارآمد در سطح جهانی مطرح خواهد شد.

وی اظهار کرد: به این وسیله قادر خواهیم بود از تجربیات و حمایت‌های نهادهای بین‌المللی از جمله فائو در کشور بهره‌مند شویم که امیدواریم از تجربیات کشورهای خاور نزدیک  و شمال آفریقا استفاده کنیم و تجربیات خودمان را نیز در راستای خدمت به بشریت در اختیار این کشورها قرار دهیم. 

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک گفت: بر اساس بازدیدی که کارشناسان سازمان فائو به سرپرستی و مدیریت دیر بخش آب و خاک سازمان خوار و بار جهانی فائو از کشور داشتند قول مساعدی در کمک‌های مالی به کشور را دادند که امیدواریم با امضای این تفاهم‌نامه‌های همکاری بیش از پیش شاهد رشد و شکوفایی بخش کشاورزی کشور باشیم. 

انتهای پیام/ ع

R41374/P1494/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۷۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از طرح آبرسانی روستای گل سفید کیار

حسین برزگر مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۴ طرح آبرسانی در بخش ناغان با بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه افتتاح شد، گفت: طرح آبرسانی ۳۶۰ هکتاری روستای گل سفید به صورت نمادین افتتاح شد.

وی افزود: اصلاح حوضچه‌های روستای رحیم آباد، طرح آبرسانی آبشار علیا و سرتنگ محمودی از دیگر طرح‌های آبرسانی کشاورزی در بخش ناغان است.

بیشتر بخوانید

اجرای ۱۵ طرح کلان سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری

برزگر اضافه کرد: بهره برداری از طرح گازرسانی روستای کهن دژ با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان وآبرسانی به این روستا با بیش از یک میلیارد ۸۰۰ میلیون تومان هزینه با مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی نیروی زمینی ارتش از دیگر طرح‌هایی بود که در بخش ناغان بهره برداری شد.

وی ادامه داد: همچنین کلنگ احداث مرحله نخست طرح نهضت ملی مسکن در گهرو به زمین زده شد.

تسریع در تکمیل تونل زره، تهیه طرح هادی روستا‌های بخش ناغان و طرح تفصیلی شهر ناغان، تکمیل چهارخطه شلمزار از جمله مصوبات نشست شورای اداری بخش ناغان بود.

همچنین با حضور مدیران ۲۰ دستگاه اجرایی در سفر استاندار میز خدمت برای پاسخگویی به مشکلات مردم بخش ناغان نیز برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • بازدیدشهردار تبریز از پروژه عظیم باغ موزه دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • بهره برداری از طرح آبرسانی روستای گل سفید کیار
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود