Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@10:50:37 GMT

خوزستان| مشکلات دزفول در حوزه آب فا جدی است

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۴۸۱۱۲

خوزستان| مشکلات دزفول در حوزه آب فا جدی است

نماینده مردم دزفول گفت: با توجه به نیازهای شهرستان دزفول، باید بیش از گذشته نسبت به رفع مشکلات دزفول در حوزه آب و فاضلاب، توجه داشت. ۳۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۸ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، عباس پاپی زاده در آئین بهره برداری از فاز نخست طرح جامع آب رسانی به شهرستان دزفول،اظهار داشت: شبکه آب رسانیدزفول فرسوده بوده و بیش از 50 سال قدمت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که فرسودگی شبکه آب رسانی دزفول برای شهروندان مشکلات جدی ایجاد کرده است،گفت: فرسودگی خطوط انتقال آب در شهرستان دزفول، بیش از شهرهای دیگر استان است.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که دزفول بیش از20 سال از خدمات حوزه آب و فاضلاب عقب مانده است،عنوان کرد: رفع نیازهای استان خوزستان و تأمین نیازهای شهروندان در حوزه آب و فاضلاب،توسط مسئولان وزارت نیرو و استان جدی گرفته شود.

وی با اشاره به تکمیل فاز نخست طرح جامع آب رسانی به شهرستان دزفول،گفت: فاز دوم این طرح که مناطق بیشتری از شهرستان را تحت پوشش خود قرار می‌دهد،نیازمند اعتباری بالغ بر 450 میلیارد ریال بوده و امیدواریم به زودی شاهد تکمیل و بهره برداری آن، باشیم.

پاپی زاده با اشاره به این که شیهون و سردشت دزفول با محرومیت گسترده خدمات حوزه آب فاضلاب مواجه هستند، بیان کرد: با توجه به جمعیت و پوشش کوهستانی دزفول، باید با دقت و تلاش بیشتری محرومیت این شهرستان را در حوزه آب و فاضلاب، رفع کنیم.

وی با بیان این که حفاظت از بافت تاریخی دزفول ضروری است،گفت: در روزهای گذشته برخی از منزل‌های بافت قدیمی دزفول به دلیل نشست آب فرو ریختند و به این بافت صدمات جدی وارد شد و امیدواریم با اقدامات صورت گرفته از تکرار این حوادث، جلوگیری شود.

نماینده مردم دزفول با اشاره به لزوم حفاظت از محیط زیست و منابع آبی شهرستان،ادامه داد: ما باید از منابع آبی منطقه حفاظت و بیش از گذشته سلامت مردم را اولویت بخشیم و اقدامات لازم به جهت جلوگیری از ورود پسماندهای فاضلاب به رودخانه دز،توجه کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت دزفول در حوزه شیلات و پرورش انواع ماهی،افزود: با توجه به بررسی های صورت گرفته اتلاف آبی در طرح شیلات دزفول صورت نمی گیرد و به همین جهت امیدواریم به زودی شاهد تسریع در روند اجرایی آن باشیم.

انتهای پیام/  ت

R41468/P1336/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۸۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • انتخاب معلم دزفولی به عنوان معلم نمونه کشوری