Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمایه‌گذار چینی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان گفت: برآورد می‌شود تا تولید کارخانه فروکروم تا دو سال آینده به ۲۰۰ هزار تن افزایش پیدا کند. ۳۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰ استانها کرمان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رفسنجان، "او" سرمایه‌گذار چینی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان عصر امروز در آئین افتتاحیه کارخانه فروکروم که با حضور کرباسیان وزیر اقتصاد در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان برگزار شد، اظهار داشت: امروز شرایط خوبی برای من پیش آمده و احساس خوبی نسبت به ایران دارم و باور دارم آینده خوبی در انتظار من است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از زمانی که به ایران آمدم حدود شش سال می‌گذرد که هر لحظه زندگی در ایران برایم لذت بخش بود افزود: تجارب زیادی کسب کردیم و با حمایت دولت سختی‌های احداث کارخانه آسان شد.

سرمایه‌گذار چینی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با اشاره به اینکه ایران و چین برادران دیرینه بوده و ما مانند یک خانواده هستیم گفت: احساس بسیار خوبی دارم که دولت ایران و مردم ایران نسبت به ما محبت داشتند و با احترام از شما تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه کارخانه ما در حال حاضر آلیاژ فروکروم تولید می‌کند که محصول آن 60 هزار تن در سال است بیان کرد: برآورد می‌شود تا تولید کارخانه تا دو سال آینده به 200 هزار تن افزایش پیدا کند.

او با اشاره به اینکه این کارخانه در خاورمیانه بزرگترین کارخانه در این نوع است گفت: ما در جهان بیستمین کارخانه تولید فروکروم هستیم.

وی با بیان اینکه کرمان را دوست داشته و آن را زادگاه دوم خود می‌دانم افزود: آمادگی آن را داریم تا شهرک صنعتی چین را در رفسنجان احداث کنیم و امید داریم سرمایه‌گذاری در ایران با موفقیت همراه باشد.

به گزارش تسنیم کارخانه 60 هزار تنی فروکروم منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان امروز با حضور کرباسیان وزیر امور اقتصادی و دارایی، پورابراهیمی رئیس کمیسیون و تعدادی از اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و علیرضا رزم‌حسینی استاندار کرمان افتتاح شد.

انتهای پیام/ش

R7860/P1377/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۵۰۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در بورس چگونه به تولید کمک می‌کند؟

بورس از جمله ابزار‌ها یا بازار‌هایی است که می‌تواند تولید را رونق داده و به رشد نقدینگی در اقتصاد کشور کمک کند، اما اینکه جذب سرمایه توسط شرکت‌های بورسی و سرمایه‌گذار چگونه به رونق به تولید و هدایت نقدینگی کمک می‌کند، موضوعی است که از یک کارشناس بازار سرمایه پرسیده‌ایم.

علی صادقی کارشناس بورس با اشاره به اینکه قاعدتا بورس از شرکت‌هایی تشکیل شده که از بسیاری از تولیدی‌های بزرگ هستند و نیاز به جذب سرمایه دارند، اظهار کرد: وقتی در بورس عرضه‌ای صورت می‌گیرد قاعدتا آن مقداری که خود شرکت نیاز به نقدینگی و جذب سرمایه دارد می‌تواند این کار را با تمهیداتی اگر باشد انجام دهد. 

وی ادامه داد: اما به طور کلی، یک شرکت چه تولیدی باشد چه سرمایه‌گذاری چه مدل‌های دیگر، می‌تواند به واسطه بورس عملا جذب نقدینگی کند، وقتی این جذب نقدینگی انجام می‌شود منجر به رشد تولید شده، رشد تولید اگر اتفاق بیفتد می‌تواند هم باعث رشد موارد صادراتی شود و هم در اقتصاد تاثیر مهم و بسزایی داشته باشد.

صادقی با تاکید بر اینکه دید مردم هم برای سرمایه‌گذاری باید این باشد که آن‌ها در شرکتی سرمایه‌گذاری می‌کنند که شرکت مذکور از نظر تولید و خدمات می‌خواهد به کشور نفع برساند، یادآور شد: سرمایه گذار باید بداند کسب نتیجه زمان بر است تا هم سود نقدی به سرمایه گذار اختصاص یابد هم قیمت سهام سرمایه گذار تغییر می‌کند. 

به گفته این کارشناس بازار سرمایه، در این مرحله شرکت‌هایی که سودآور هستند بهتر می‌توانند عمل کنند، زیرا با جذب سرمایه‌ای که انجام می‌دهند سرمایه را افزایش داده، مستقیم و سریع سرمایه‌شان را به سود تبدیل می‌کنند، اما شرکت‌های زیان ده نیاز به زمان زیادی دارند که بخواهند شرایط را برگردانند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • «موزه دین و زندگی» در بلوار پیامبر اعظم (ص) ایجاد می‌شود
  • بررسی مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز با حضور مسئولین قضایی استان کرمان/گوش شنوا برای حل مشكل واحدهای توليدی
  • اعلام فراخوان برای جذب سرمایه‌گذار منطقه چالابه
  • فرایند تولید چاقوی حرفه‌ای سرآشپز‌ در کارخانه چینی (فیلم)
  • فعالیت در بورس چگونه به تولید کمک می‌کند؟
  • چرا آثار رشد اقتصادی در زندگی مردم ملموس نیست؟
  • آمادگی همکاری سازمان منطقه آزاد کیش با صداوسیما برای جذب سرمایه گذار
  • روابط دوستانه ایران و روسیه زمینه ساز تقویت مناسبات است
  • روابط دوستانه ۲ کشور زمینه ساز تقویت مناسبات است
  • الحاق سرمایه گذار بخش خصوصی به اجرای طرح گردشگری آشوراده + فیلم