Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت: امام حسین(ع) با توجه به صلحی که برادر بزرگوارشان با معاویه انجام داده بودند برای این که متعهد به فرامین ایشان باشند در مدت امامتِ برادر مخالفتی نکرده و صریحا وارد جنگ نشدند.

حجت الاسلام والمسلمین مرادی کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره شخصیت حضرت امام حسین(ع) گفت: حضرت سید الشهدا(ع) در سوم شعبان سال چهارم هجرت در مدینه و در منزل حضرت امیرالمومنین علی(ع) و در دامن حضرت فاطمه زهرا(س) به دنیا آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا افزود: در برخی از روایات آمده است که روز اول یا روز هفتم بوده که جبرئیل امین بر وجود پیامبر اسلام(ص) نازل شد و ضمن تبریک، از ایشان خواست که نام امام سوم شیعیان را شُبِیر بگذارند. این نام، اسم فرزند دوم هارون برادر حضرت موسی (ع) بود و از آن جایی که مقام و جایگاه امیرالمومنین در نزد رسول اکرم(ص) مانند برادر و وصی ایشان بود جبرئیل امین نیز فرمود نام شبیر را بر فرزند دوم خود قرار دهند که شبیر در عربی به معنی حسین است.

این کارشناس علوم قرآنی درباره اعجازهای روز ولادت حضرت سیدالشهدا(ع) اظهار کرد: فطروس ملک به وجود مبارک حضرت سیدالشهدا(ع) توسل کرد و خداوند تبارک و تعالی مقام و جایگاه اصلی اش را که به دلیل خطا از او گرفته بود به او بازگرداند. همچنین آمده است در روایات که همان روز که ملائکه برای تبریک آمدند. خبر شهادت حضرت سیدالشهدا را به همراه خاک کربلا آوردند و ضمن تبریک به ایشان عرض تسلیت هم داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین مرادی به همراهی امام حسین(ع) در کنار پیامبر اسلام(ص) اشاره کرد و افزود: ایشان 6 سال در کنار حضرت محمد(ص) زندگی کردند که بسیار مورد علاقه پیغمبر بودند. اصحاب نیز می دانستند که امام حسن و امام حسین (ع) محبوب پیامبر اسلام(ص) هستند و  حضرت نیز بارها در فرمایشاتشان فرموده اند که کسی که این دو امام را دوست داشته باشد مرا دوست می دارد و هرکس نسبت به آنان غضب کند با من غضب کرده است.

وی درباره روایات بسیاری که در باب فضایل حضرت سیدالشهدا(ع) مطرح شده بیان کرد: دعاهای اختصاصی درباره حضرت امام حسین(ع) از زبان حضرت محمد(ص) بیان شده که در یکی از معروفترین روایات از ایشان "حُسَيْنٌ مِنِّي وَأَنَا مِنْ حُسَيْنٍ" است.

این کارشناس علوم قرآنی درباره نام و کنیه امام سوم شیعیان توضح داد: حضرت سیدالشهدا(ع) اباعبدالله است. در اعراب رسم این است که وقتی فرزندی متولد می شود کنیه ای برای آن انتخاب می شود که امام سوم شیعیان وقتی متولد شدند اسم او را اباعبدالله گذاشتند.

حجت الاسلام والمسلمین مرادی تواضع بالای امام حسین(ع) را یکی از ویژگی های ایشان دانست و بیان کرد: روایت داریم که حضرت از جایی عبور می کردند. سفره ای را دیدند که فقرای مدینه مشغول خوردن غذا بودند. بر امام تعارف کردند و ایشان فرمودند خدا مستکبرین را دوست ندارند.از مرکب پیاده شده در کنار آن ها نشستند و به صرف غذا مشغول شدند. سپس فرمودند من دعوت شما را قبول کردم حال شما هم باید دعوت مرا قبول کنید امام آنها را به منزل بردند و به رباب فرمودند هر آن چه طعام آماده کرده ای بیاور. در نتیجه امام از فقرایی که ایشان را مهمان کرده بودند به خوبی پذیرایی کردند.

این کارشناس علوم قرآنی خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) 57 سال در این دنیا زندگی کردند.بعد از کشته شدن معاویه، در مقابل یزید ایستادند و سال 61 هجری در دهم ماه محرم به همراه 72 تن از یاران و خانواده هایشان به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۵۰۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«احوال و آثار محمد دبیر سیاقی» به نمایشگاه کتاب خواهد آمد

این کتاب که از مجموعه سرگذشتنامه‌ها و یادنامه‌ها است با پژوهش و نگارش مهدی مظفری ساوجی منتشر شده است.

کتاب «محمد دبیرسیاقی: احوال و آثار» در تلاش است تا تصویری روشن از زندگی و فعالیت‌های علمی دکتر محمد دبیرسیاقی به عنوان پژوهشگر، لغت‌شناس و مصحح متون کهن، پیش‌روی محققان و علاقه‌مندان به زبان و ادبیات فارسی بگذارد.

این کتاب ۱۶۶ صفحه‌ای با قیمت ۱،۳۰۰،۰۰۰ ریال در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند آن را از ۱۹ لغایت ۲۹ اردیبهشت از غرفه انتشارات سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران تهیه کنند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • منطقه ۹ اصفهان میزبان برپایی جشن «لبخند خدا» می‌شود
  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند
  • «احوال و آثار محمد دبیر سیاقی» به نمایشگاه کتاب خواهد آمد
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا (ع)
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا(ع)
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • گلستانی‌ها در سوگ صادق آل محمد زیر باران عزادارای کردند
  • امام جعفر صادق (ع) بشریت را به سوی علم و دانش رهنمون ساخت
  • ابری آسمان و گریه بی‌امان، مشهدالرضا در سوگ صادق آل محمد (ص)
  • از بقیع صدای گریه می‌آید