Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار   حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رونق صنعت هوایی کشور و افزایش تعداد هواپیماها اهمیت بسیاری دارد و امروز ایران برای پیشرفت و ترقی باید بیش از پیش به این صنعت توجه کند، با توجه به این موضوع ستاد هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت‌های جدیدی را در برنامه‌های خود قرار داده است؛ این برنامه‌ها در راستای حمایت از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و انتشار مقالات و کتب آن‌ها، حمایت از ثبت پتنت(سند ثبت اختراع) و بهبود فرآیند ثبت آن در داخل و ارتقاء فناوری‌های آزمون و تست محصولات دانش‌بنیان از جمله اهداف این برنامه است، امید است به کمک این حمایت‌ها بتوانیم به آرزوی دیرینه خود یعنی ساخت هواپیمای ملی برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد بیرانوند مشاور عالی ستاد هوایی و هوانوردی در گفت‌وگو با خبرنگار   حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص حمایت‌های جدید هوایی و هوانوردی، گفت: فصل جدیدی از حمایت‌های ستاد هوایی در حال اجرایی شدن است و این حمایت‌ها در سه بخش انجام می‌شود.

رفع گلوگاه های پیش روی صنعت هوایی کشور به کمک دانشجویان 

مشاور عالی ستاد هوایی و هوانوردی در رابطه با حمایت‌های ستاد هوایی، بیان کرد: حمایت از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کمک برای منتشر کردن مقالات آن‌ها در مجلات معتبر دنیا، حمایت از اختراعات مربوط به حوزه هوایی و هوانوردی و کمک به استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه اهداف این برنامه حمایتی هستند.

بیرانوند با اشاره به حمایت‌های ستاد هوایی از دانشجویان، اظهار کرد: امروز تعامل ستاد هوایی با صنعت و دانشگاه بسیار خوب است، اما نیاز است که گلوگاه‌های آن‌ها را شناسایی کنیم تا به کمک دانشجویان این گلوگاه‌ها رفع شوند؛ هدایت دانشجویان به سمت صنعت و شناسایی موانع و مشکلات پیش روی صنعت هوایی از جمله اهدافی است که باید به آن توجه کرد و در این برنامه حمایتی دانشجویان بیش از پیش مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: کسر خدمت سربازی برای فعالان در شرکت‌های دانش‌بنیان یکی دیگر از موضوعاتی است که برای دانشجویانمان درنظر گرفته ایم؛ هر یک از این دانشجویان با گذراندن یک پروژه در یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند بخشی از سربازی خود را معاف شوند.

مشاور عالی ستاد هوایی و هوانوردی در رابطه با حمایت این ستاد از ثبت اختراع دانشجویان گفت: به دانشجویان کمک می کنیم، بتوانند ایده خود را عملیاتی کنند و آن را ثبت کنند زیرا به کمک پرورش ایده ها و ثبت اختراعات است که می توانیم حوزه هوایی و هوانوردی را ارتقاء دهیم، هریک از دانشجویانی که ایده ای در حوزه هوایی و هوانوردی داشته باشند می توانند به ستاد هوایی مراجعه کنند و ایده خود را به ما بگویند تا به کمک حمایت ها اختراع آنها ثبت شود.

بیرانوند با بیان اینکه حمایت هایی در راستای ارتقای محصولات دانش بنیان شرکت ها انجام می گیرد، گفت: پس از آنکه اختراعات ثبت شدند باید در شرکت های دانش بنیان مورد ارزیابی قرار گیرند تا به محصول نهایی تبدیل شوند اما هریک از این محصولات دانش بنیان باید استانداردهای مورد نیاز هوایی را داشته باشند این زیرساخت ها با همکاری شرکت های خارجی به دست می آیند و تا زمانیکه یک شرکت در حوزه بین المللی فعال نباشد محصول دانش بنیان استاندارد لازم را دریافت نمی کند.

وی ادامه داد: کاری که ستاد هوایی و هوانوردی انجام می دهد این است که زیرساخت های لازم را برای شرکت های فعال در حوزه هوایی فراهم می کند تا آنها بتوانند به کمک آن زیرساخت ها استانداردهای لازم را دریافت کنند.

آموزش نیروی متخصص در حوزه هوایی و هوانوردی 

مشاور عالی ستاد هوایی و هوانوردی با بیان اینکه ستاد هوایی و هوانوردی فعالیت های آموزشی را انجام می دهد گفت: در کنار تمام تسهیلات و فعالیت های که انجام می دهیم یک سری کلاس آموزشی برگزار می شوند که در آن کلاس ها آموزش هایی در خصوص مدیریت تولید، فناوری های مورد نیاز و مدل های تجاری سازی داده می شود تا تمام فعالان در حوزه های هوایی بتوانند خود را به جدیدترین استانداردها مجهز کنند.

بیرانوند در خصوص دانشجویانی که می توانند تسهیلات دریافت کنند، گفت: تسهیلات ارائه شده تنها مختص دانشجویان رشته های هوا و فضا نیست، بلکه تمام دانشجویان رشته های مختلف اعم از مکانیک، برق و نقشه کشی و .... می توانند از این تسهیلات استفاده کنند اما توجه به این نکته ضروری است که پروژه ای که آنها انجام می دهند باید در حوزه هوا و فضا باشد.

وی یادآور شد: در حال حاضر جشنواره های مختلفی برای ایده پردازی و آموزش در حوزه هوا و فضا برگزار می شود و ستاد هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعاملات خوبی را با دانشگاه های مختلف کشور داشته است و امیدواریم که بتوانیم این تعاملات را افزایش دهیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۵۱۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمود‌های  قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و  معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان).

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری).  

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیاز‌های فراگیران).  

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد).

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محور‌های سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقا پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

براساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • واکنش سازمان نظام وظیفه درباره این نوع معافیت از سربازی
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی اعلام شد
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی چیست؟
  • برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • بنیاد ایمنی هوایی لورا تابر باربور