Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-23@21:14:55 GMT

سرباز راهوری که سوژه شبکه‌های اجتماعی شد +عکس

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۵۱۴۳۷

سرباز راهوری که سوژه شبکه‌های اجتماعی شد +عکس

ستوان سوم وظیفه میثم پارسایی، جست‌وجو را آغاز کرد و صحنه رساندن پسربچه سه ساله به خانواده‌اش، خیلی زود در گروه‌های اجتماعی منتشر شد.    

چند سال داری؟

متولد اسفند سال ۷۲ هستم.

در چه رشته‌ای درس خواندی؟

لیسانس مهندسی نفت هستم.

چند ماه خدمتی؟

یک سال است و در پلیس راهور شیراز خدمت می‌کنم.

از روزی که پسربچه را پیدا کردی بگو.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عصر ۲۶ فروردین امسال بود. در سه‌راه احمدی در حال خدمت بودم که متوجه گریه پسربچه‌ای در کنار خیابان شدم. خودم را به او رساندم. چند عابر اطرافش بودند و می‌گفتند این کودک گمشده است. سری به تاسف تکان می‌دادند و می‌رفتند. پسربچه را در آغوش گرفتم و آرامش کردم. بخوبی نمی‌توانست
حرف بزند.

بعد چه کردی؟

در همان خیابان به امید پیدا کردن پدر و مادرش همه جا را گشتم. به هر عابری می‌رسیدم از او می‌پرسیدم این کودک را می‌شناسید؟ اما کسی او را نمی‌شناخت. بعد از چند دقیقه با یکی از افسران صحبت کردم و قرار شد کمی جست‌وجو کنم. اگر پدر و مادر کودک پیدا نشدند، پسربچه را تحویل کلانتری بدهیم.

چطور خانواده‌اش را پیدا کردی؟

بعد از ۴۵ دقیقه پدر و مادر کودک در حالی که بی‌تاب بچه‌شان بودند، خودشان را به من رساندند. آن‌ها در جست‌وجوی بچه‌شان بودند که زنی به سمتشان می‌رود و می‌گوید مامور راهور پسربچه‌ای را در سه‌راه احمدی پیدا کرده و آن‌ها سراغ من آمدند و پسرشان را تحویل گرفتند.

متوجه شدی پسربچه چطور گم شده بود؟

آن طور که خانوادش می‌گفتند، برای خرید آمده بودند که پسربچه دست آن‌ها را رها می‌کند و به سمت دیگری می‌رود و گم می‌شود.

فکر می‌کردی این کار سوژه شبکه‌های اجتماعی شود؟

نه. در راهور از این کار‌ها زیاد انجام می‌شود و وظیفه ما خدمت به مردم است. نمی‌دانم چه کسی از من عکس گرفت و آن را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد. البته عکس از روبه‌رو گرفته شده ا. ما به یاد ندارم عکاس آن چه کسی بود.

برای این کار تقدیر شدی؟

بله. فرماده‌ام با من تماس گرفت و تشکر کرد. اشک شوقی که مادر پسربچه بعد از پیدا کردن پسرش می‌ریخت برای من بهترین هدیه بود. خیلی خوشحالم که توانستم به چشم‌انتظاری پدر و مادر پایان دهم. امکان داشت بلایی سر این کودک بیاید.

جام جم

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۵۱۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صیانت از همه کودکان وظیفه مرجع ملی حقوق کودک است

به گزارش خبرگزاری مهر، امین حسین رحیمی در سی و ششمین نشست شورای هماهنگی مرجع ملی حقوق کودک که با حضور جمعی از نمایندگان دستگاه‌های عضو این شورا برگزار شد با تشکر از فعالیت‌ها و برنامه‌های انجام شده در حوزه حقوق کودک، تلاش‌های صورت گرفته توسط دستگاه‌های ذیربط را عبادت و فراتر از یک وظیفه صرف اداری عنوان کرد و اظهار کرد: فعالیت در حوزه مدیریت و رفع آسیب‌های اجتماعی نیازمند اعتقاد درونی و ایمانی است تا با نگاه به افراد و بخصوص کودکان درگیر این آسیب‌ها به عنوان بخشی از خانواده خود، اقدامات حمایتی و پیشگیرانه را انجام داد.

وی با تصریح بر این که وجود آسیب‌های اجتماعی زیبنده نظام اسلامی نیست، افزود: توفیقات به دست آمده نتیجه وحدت کلمه و هم‌صدایی است که در این زمینه بین دستگاه‌های متولی به وجود آمده که این امر باید تقویت شده و ادامه یابد تا به سر منزل مقصود که رفع آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از بروز آن است دست یابیم.

سید علی کاظمی، رئیس مرجع ملی حقوق کودک یادآور شد: سال گذشته علیرغم توفیقات خوبی که در زمینه صیانت از حقوق کودکان داشتیم، سال برنامه‌ریزی و آماده‌سازی بستر و مقررات و آئین‌نامه و شیوه‌نامه‌های لازم بود که در نشست‌ها و کارگاه‌های مختلف و متنوع پیگیری شد، سال جدید سال اجراست و همه مقدمات کار و فعالیت هم در حوزه کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و هم در حوزه آسیب‌های اجتماعی فراهم آمده تا برنامه‌ها را به صورت جدی پیگیری کنیم.

وزیر دادگستری با اذعان به اینکه امسال، موعود ثمر دهی برنامه ریزی‌های صورت گرفته دولت است افزود: باید جدی‌تر از قبل و با حفظ وحدت کلمه و هماهنگی نسبت به اجرای برنامه‌ها اقدام کنیم، مرجع ملی باید با فعالیت و تحرک بیشتر، با قدرت و دقت تمام برنامه‌های تعیین شده را پیگیری کند.

رحیمی با تاکید بر اینکه مرجع ملی حقوق کودک، متولی حقوق همه کودکان کشور است، اظهار داشت: هرچند شرایط ویژه کودکان در معرض آسیب‌های اجتماعی، رسیدگی به وضعیت آنان را در اولویت قرار داده و بخش اعظم امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این مرجع و دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی آن را به خود اختصاص داده، اما مرجع ملی حقوق کودک بر اساس قانون وظیفه حفظ و صیانت از حقوق همه کودکان کشور را به عهده دارد.

وزیر دادگستری اظهار داشت: آسیب‌های اجتماعی موجود بخصوص در حوزه زنان و کودکان زیبنده نظام اسلامی نیست و لازم است علیرغم همه اقدامات ارزنده و عظیم صورت گرفته با همت مضاعف و تلاش بیشتر این موضوع را به بهترین شکل ممکن مدیریت و مرتفع کنیم.

رئیس مرجع ملی حقوق کودک با اشاره عزت و اقتدار به وجود آمده در خصوص پاسخ نیروهای نظامی کشورمان به رژیم جعلی اسرائیل افزود: یکی از دلایل مهم این موفقیت، فرماندهی واحد بوده است، معمولاً در حوزه‌هایی که دچار تشتت فرماندهی و تصمیم‌گیری است توفیق و نتیجه‌گیری چندان مطلوب نیست. در حوزه کودکان و آسیب‌های اجتماعی نیز این موضوع می‌تواند صادق باشد، فرماندهی واحد، تسهیل امور و هم‌افزایی و هم‌آوایی شورای هماهنگی مرجع ملی می‌تواند منجر به توفیق و نتیجه‌گیری شود.

پیش از سخنان وزیر دادگستری، گزارش اقدامات و چالش‌های مرتبط در مورد مراقبت‌های جایگزین توسط نماینده سازمان بهزیستی و گزارش وضعیت اجرای طرح حمایت از کودکان کار و خیابان توسط نماینده شهرداری تهران ارائه شد.

کد خبر 6084525

دیگر خبرها

  • شکارچی پسربچه‌ها اسرار جنایاتش را به گور برد
  • سرباز وکارمند دادگستری کودکان را ازسیل نجات دادند
  • از کودکی برخی مردهای ایرانی تا قفس سرباز پارسی / لگدی که معنای زیادی پیدا کرد (فیلم)
  • برای آگاهی‌بخشی و انعکاس خواست مردم
  • فیلم/وداع مادر با فرزندی که در گور دسته جمعی پیدا شد
  • حضانت فرزند در قوانین ایران؛ مراحل، شرایط و حقوق والدین
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند
  • صیانت از همه کودکان وظیفه مرجع ملی حقوق کودک است
  • پخش «سرسفره خدا» همچنان از شبکه کودک
  • اتاق های مادر و کودک در مترو دوباره باز می شوند | صدور مجوز به واحدهای تجاری و مراکز خرید به شرط ایجاد این اتاق