Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ساري- ايرنا - مديرجهاد کشاورزي آمل گفت که برف اوايل هفته جاري بيش از 115 ميليارد و 635 ميليون تومان به باغداران بخش لاريجان اين شهرستان خسارت زد.

ريزش برف در روزهاي 26 و 27 فروردين در مناطق کوهستاني مازندران که با کاهش شديد دماي هوا نيز همراه بود ، باغداران و کشاورزان را غافلگير کرد.
کارشناسان کشاورزي پيش بيني کرده بودند با توجه به شکوفه دهي درختان سياه ريشه بويژه گيلاس در ماه فروردين ، بارش برف در صورت همراه شدن يخبندان سبب خسارت زائي براي باغداران خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سيدحسين اسلامي روز جمعه به خبرنگار ايرنا گفت که برف اخير به سه هزار و 373 هکتار از باغ هاي ميوه بخش کوهستاني لاريجان بيش از 90 درصد خسارت وارد کرد.
وي افزود که اين ميزان خسارت پس از بازديدهاي ميداني کارشناسان مديريت و مراکز جهاد کشاورزي بخش لاريجان از باغ هاي سياه ريشه دانه دار اين بخش در 2 روز گذشته برآورد شده است .
گردو ، گيلاس ، گلابي ، سيب ، به ، آلبالو و گل از محصولات باغي بخش لاريجان است .
اسلامي گفت که گزارش کارشناسان از باغ هاي خسارت ديده براي سازمان جهاد کشاورزي مازندران و فرمانداري ارسال شده است تا باغداران مورد حمايت قرار گيرند.
وي افزود : بيش از چهار هزار و 700 هکتار از زمين هاي مستعد بخش لاريجان به کشت درختان سياه ريشه اختصاص دارد که گيلاس با بيش از يکهزار و 400 هکتار و گردو با بيش از 412 هکتار بيشترين خسارت را سرمازدگي اواخر فروردين ماه سال جاري متحمل شدند.
** بيمه ، زنجيره فراموش شده باغداري
مدير جهاد کشاورزي آمل از بيمه نبودن باغ هاي منطقه انتقاد کرد و گفت : از مجموع باغات سياه ريشه بخش لاريجان کمتر از 100هکتار زير پوشش بيمه محصولات بوده است .
وي افزود : باغ هايي که زير پوشش بيمه بودند ، با تاييد خسارت از سوي جهادکشاورزي ، از صندوق بيمه محصولات کشاورزي غرامت دريافت خواهند کرد.
اسلامي گفت که براي باغداران خسارت ديده اي که بيمه محصولات نداشتند ، از ستاد حوادث غيرمترقبه استانداري مازندران و ستاد مديريت بحران شهرستان آمل درخواست استمهال بدهي و يا بخشيدگي ديرکرد تسهيلات و نيز پرداخت تسهيلات کم بهره و بلاعوض شده است که اميدواريم هرچه سريع تر پرداخت شود.
بخش کوهستاني لاريجان آمل از مناطق مستعد در کشت درختان سياه ريشه به خصوص توليد گيلاس مرغوب در سطح استانهاي شمالي کشور است.
اين بخش با دو شهر رينه وگزنک و 80 روستا در 70 کيلومتري جنوب شهر آمل به تهران و در مسير جاده هراز واقع شده است.
7327/1654
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۵۶۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی فارس برآورد اولیه خسارت به زیر بخش‌های کشاورزی این استان در اثر سیل اخیر را ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سمیه سلیمی با بیان اینکه این خسارت ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت‌ماه است، اظهار داشت: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح 53 هزار و 166 هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ 28 هزار میلیارد ریال است.

به گفته وی، مزارع کلزار، گندم، جو، سبزی و صیفی جات از جمله محصولات خسارت دیده در این حادثه هستند.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی فارس برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را 18 هزار و 400 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سطحی معادل 15 هزار و 500 هکتار از باغات گل محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی تصریح کرد: در زیربخش دامی خسارت وارد شده به 180 راس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، 16 تن علوفه و خوراک دام و 30 باب جایگاه دام، در مجموع 217 میلیارد ریال برآورد شده است. 

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس بیان کرد: 180 کیلومتر جاده بین مزارع، 60 کیلومتر کانال آبرسانی، 21 رشته قنات، 2 طرح تغذیه مصنوعی و 31 هزار مترمربع تاسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و 550 میلیارد ریال است. 

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح 153 کیلومتر را 20 میلیارد ریال اعلام کرد.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • بارش برف بهاری/ رگبار و تگرگ در ۱۸ استان تا ساعاتی دیگر
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • تشدید بارش‌ها؛ آغاز موج جدید بارش‌های بهاری در سطح کشور
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟