Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ساری در مجلس با اشاره به بحران خشکسالی و مقابله با آن گفت: آب‌بندان‌های مازندران با تعداد ۱۷ هزار مورد به منظور ذخیره‌سازی آب نیاز به تسهیلات ویژه دارند. ۳۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲ استانها مازندران نظرات

علی‌اصغر یوسف‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در آمل، با بیان اینکه اقتصاد مردم مازندران کشاورزی است و این زنجیره‌ای از فعالیت‌های مردم استان محسوب می‌شود، اظهار داشت: با سیاست‌گذاری مناسب می‌توان تولید را رونق داد و نیاز کشور را رفع کرد و این امر نیاز به سرمایه‌گذاری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مهار آب‌های سطحی در این استان زیر 10 درصد است که نسبت به استان‌های دیگر عقب هستیم، عنوان کرد: در استان‌های شمالی حدود 17 هزار هکتار آب‌بندان است که نیاز به تسهیلات دارد.

عضو مجمع نمایندگان مازندران با تاکید براینکه ذخیره آب‌های زیر زمینی اقتصاد روستا را بالا می‌رود پس منابع برای گردشگری و از نفوذ آب شود، گفت: تنها استانی که در کشور آب‌بندان دارد مازندران است بنابراین باید به این امر رسیدگی شود.

وی با اشاره به مسئله نفت مازندران در دریای خزر یادآور شد: این ذخیره به خاطر بسیار مسائلی مورد کم توجهی و بی‌تفاوتی قرار گرفته است با توجه به اینکه کشورهای دیگر از منابع ما استفاده می‌کنند اما ما خودمان استفاده و بهره‌برداری نمی‌کنیم.

یوسفت‌نژاد با بیان اینکه صادرات با نظر کارشناسی دولت و استانداری برای ایجاد منطقه آزاد بعنوان محل ایجاد سرمایه‌گذاری و ارزش افزوده برای کالاها از دیگر مساله‌ای است که باید به آن توجه ویژه شود، افزود: این استان کلان شهر است و نمایندگان مجلس تأکید بر آن دارند.

نماینده مردم ساری در مجلس ادامه داد: ظرفیت‌هایی که در برنامه ششم بعنوان حکم قانونی برای استان‌های شمالی وجود دارد ازجمله بخش‌های کشاورزی، ظرفیت‌های خوبی برای استفاده کردن از ظرفیت، برای استان‌های شمالی و مازندران می‌تواند زمینه خوبی برای کمک اقتصاد استان باشد.

یوسف‌نژاد با تاکید براینکه در استان توجه به صنایع دستی و صنایع متوسطه و کوچک با اندک سرمایه‌گذاری و وام می‌توان مشاغل زیادی ایجاد کرد، گفت: تاکنون روی گردشگری در استان مازندران کار نشده است باید به این امر تلاش مضاعف صورت گیرد؛ در مورد آب نیز باتوجه به مسائل بیان شده، نیاز به مدیریت یکپارچه داریم.

انتهای پیام/ ز

R41358/P41362/S6,74/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۵۶۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید امیر برهانی نایینی امروز در نشست خبری، با بیان اینکه اولین برنامه وزارت صمت متحول سازی مقاصد صادراتی است، اظهار کرد:در سال جاری بسته ویژه دانش بنیان‌ها برای توسعه صادرات و تجارت با کشور‌های مختلف ارایه شده است که در همین راستا شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور می‌توانند از تضمین این صندوق برای گرفتن تسهیلات بانکی و خدمات استفاده کنند.

برهانی با بیان اینکه کل پوشش بیمه نامه و ضمانت صندوق از ابتدای شروع به کار تا امروز ۲۲ میلیارد یورو بوده است، گفت: سرمایه ثبتی صندوق در این دوره ۲۰۰ میلیون یورو افزایش یافت و در حال حاضر به ۲۴۷ میلیون یورو رسیده است.

برهانی با بیان اینکه بسته ویژه دانش بنیان تدوین و به شرکت‌های دانش بنیان ارایه شده، تصریح کرد: بر اساس این بسته حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

اهمیت توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات با اشاره به اهمیت بازاریابی برای دانش بنیان‌ها، گفت: امکان سنجی و اعطای ظرفیت‌های تجارت خارجی به شرکت‌های دانش بنیان به منظور بازاریابی در این بسته دیده شده است.

همچنین به گفته این مقام مسئول بسته ویژه‌ای هم ویژه نمایشگاه دیده شده که در صورت حضور شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه و اعلام اینکه قرار است صادرات انجام دهند، اعتبارسنجی خارجی، بدون دریافت هزینه انجام می‌دهیم. فردا و پس فردا نیز با اتاق‌های بازرگانی و تجار مالزی و کامرون تفاهم نامه تجاری امضا خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور، گفت: در همین راستا امروز تفاهم نامه‌ای با صندوق صنایع پیشرفته امضا می‌شود.

فرصت های بازار آفریقا

یکی از علل برگزاری همزمان اجلاس ایران و آفریقا با ایران اکسپو این بود که تجار آفریقایی از ظرفیت‌های ایران باخبر شوند؛ چراکه صادرات به مقصد آفریقا مورد تاکید است و مقرر شده در این قاره سرمایه گذاری ویژه کنیم. در همین راستا صندوق ضمانت صادرات نیز صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند؛ بنابراین اولین هدف صادراتی، گشایش قاره آفریقاست.

مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران با بیان اینکه این صندوق، صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند و اولین هدف صادراتی، گشایش قاره آفریقاست، گفت: حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

وی تاکید کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی عمرمان با دومین اجلاس ایران و آفریقا در جهت شناسایی و معرفی توانمندی‌های صنعتی و اقتصادی ایران به کشور‌های آفریقایی است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در خوزستان
  • آغاز مجدد ثبت‌نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی
  • سالن ورزشی آلاشت بازسازی می شود
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور