Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،پروفسور شاندر پاپ استاد دپارتمان تاریخ دانشگاه سگد کشور مجارستان در نشستی با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان بخش تاریخ گروه حقوق و علوم سیاسی دانشگاه یزد با اشاره به نحوه تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاه سگد گفت: این دانشگاه آماده پذیرش دانشجویان دانشگاه یزد در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا بوده و در این راستا نسبت به اعطای بورس تحصیلی نیز بصورت محدود آمادگی لازم را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از خدمات سفیر ایران در مجارستان، به مناسبات ایران و مجارستان اشاره کرد و افزود : با توجه به روابط خوب ایران و مجارستان از زمان های قدیم، برنامه پیشرفت مشترک علمی، موضوع بحث بین 2 کشور بوده است ، و در حال حاضر نیز تلاش داریم تا مسیر همکاری های علمی بین دو دانشگاه یزد و دانشگاه سگد را هموار سازیم.

وی تصریح کرد: ما آمادگی حضور یک استاد دانشگاه یزد برای تدریس زبان فارسی در دانشگاه سگد و امکان شناساندن انستیتوی تاریخ دانشگاه سگد به استادان و دانشجویان ایران را داریم.

پرفسور شاندر پاپ درخصوص برنامه کمک تحصیلی و بورس کشور مجارستان گفت: بورس تحصیلی سال 2013 ازسوی دولت مجارستان آغاز شد. ماموریت اصلی این برنامه افزایش شمار دانشجویان خارجی در مجارستان و تشویق مؤسسات آموزش عالی مجارستان به جذب دانشجویان خارجی است.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان می توانند برای دوره های تحصیل در لیسانس، کارشناسی ارشد و دکترا و همچنین دوره های آمادگی درخواست دهند افزود: به استثنای آموزش بدون هزینه، این برنامه هزینه تحصیلی ماهانه، بیمه درمانی و کمک هزینه مسکن برای دانشجویان بورس تحصیلی را فراهم می کند و این برنامه ازسوی وزارت  Tempus تدوین شده و مورد نظارت آن است.

پروفسور دپارتمان تاریخ دانشگاه سگد درباره دوره دکترای رشته تاریخ و هزینه های تحصیلی در آن دانشگاه هم گفت : برنامه دوره دکترا بر اساس چهار برنامه مختلف تاریخ باستان، مطالعات قرون وسطی، تاریخ مدرن، و تطبیقی و تاریخ معاصر قرار دارد.

وی افزود: زمینه های تحقیق شامل مطالعات فرهنگی، خواندن دست نوشته های قدیمی در زبان های مختلف قدیمی، تاریخ فرهنگ عمومی، تاریخ اندیشه ها، تاریخ اندیشه سیاسی و تاریخ نگاری است.

وی با بیان اینکه زبان برنامه آموزشی دانشگاه انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، ترکی است گفت: الزامات دوره دکترا  مدرک کارشناسی ارشد، مهارت های حرفه ای در انگلیسی یا آلمانی، فرانسوی، ترکی (B2 / Intermediate) با مدرک معتبر یا زبان های دیگر که مورد نیاز برنامه های خاص باشند، طرح ها یا مقالات تحقیقاتی و مصاحبه آنلاین در اینترنت است. شروع ترم ها سپتامبر هر سال و هزینه تحصیل 3500 یورو و هزینه های دیگر و هزینه امتحان ورودی حدود 250 یورو است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۵۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند

 شهرام رئیسی  با اشاره به اینکه ۳ هزار و ۴۵۵ نفر دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد شهرستان هستند، بیان کرد: ازاین‌بین ۳ هزار و ۶۲۱ نفر دانش‌آموز و ۱۶۷ نفر دانشجو هستند.

وی با بیان اینکه این قشر سالانه از خدمات و مستمری کمیته امداد بهره‌مند می‌شوند، افزود: خدمات تحصیلی مانند کمک‌هزینه تحصیل، توانمندسازی تحصیلی، مشاوره تحصیلی و … به دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد در استان سیستان و بلوچستان داده می‌شود.

رئیس کمیته امداد سراوان با اشاره به ارقام هزینه‌کرد برای توانمندسازی دانش‌آموزان تحت پوشش، بیان کرد: سال گذشته بیش از ۲ میلیارد ۳۸۷ میلیون ۱۰۰ هزار تومان کمک‌هزینه‌های تحصیلی برای دانش‌آموزان و دانشجویان تحت حمایت هزینه شد.

رئیسی با بیان اینکه تعداد ۲۵۰ نفر حامی معلم حمایت از کودکان نیازمند شهرستان سراوان را برعهده دارند، خاطرنشان کرد: تجلیل از معلمانی که حامی ایتام هستند در روز معلم یکی از برنامه‌های کمیته امداد شهرستان سراوان خواهد بود.

وی افزود: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های دوجانبه باهدف حمایت هر چه بیش‌تر از کودکان و دانش‌آموزان نیازمند و سپرده‌گذاری قرض ماندگار در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت از دیگر نکاتی است که می‌تواند تعامل بین کمیته امداد و آموزش‌وپرورش را تقویت سازد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد
  • آغاز ماراتن پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور آغاز شد
  • مهاجرت با ویزای جعلی
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند