Web Analytics Made Easy - Statcounter

ده‌ها هزار نفر در بیش از 130 شهر فرانسه به خیابان‌ها آمده و مخالفت خود را با سیاست‌های ریاضتی ماکرون اعلام کردند. فرانسه 15 روزی می‌شود که با اعتصاب و تظاهرات سراسری مواجه است.به گزارش بلاغ، در حالی که حدود یک‌سال از به قدرت رسیدن ماکرون در فرانسه می‌گذرد فشارها بر دولت او به دلیل مشکلات اقتصادی افزایش یافته است نظرسنجی‌های انجام شده در این کشور نیز نشان می‌دهد ۵۸ درصد فرانسوی‌ها از ریاست جمهوری او ناراضی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرانسه از 2 آوریل (13 فروردین) شاهد گسترده‌ترین اعتصاب اتحادیه‌های کارگری در اعتراض به شرایط بد کاری و کمی حقوق و دستمزد بوده است، و بنابر تصمیم اتحادیه سراسری این کشور، کارکنان شبکه ریلی فرانسه، تا پایان ماه ژوئن (حدود سه ماه دیگر)، هر پنج روز، دو روز اعتصاب می‌کنند. در شرکت هواپیمایی ایرفرانس نیز همزمان با شروع اعتصاب در اتحادیه‌های کارگری راه آهن، اعتصابی آغاز شده که تا به امروز ادامه داشته است. اتحادیه‌های کارگری ماکرون را متهم می‌کنند می‌خواهد با طرح‌هایش بخش‌های دولتی را خصوصی‌سازی کند و این کار را در راستای وعده‌ای که برای کاهش ۱۲۰ هزار شغل در بخش دولتی در یک دوره پنج ساله داده، انجام می‌دهد.

تظاهرات ادامه می‌یابد
امانوئل ماکرون اعلام کرده در مقابل این اعتصاب‌ها عقب‌نشینی نخواهد کرد و همین مسئله مردم فرانسه را بیشتر خشمگین کرده است.روز پنج شنبه اما ده‌ها هزار کارگر فرانسوی در بیش از 130 شهر این کشور به خیابان‌ها ریختند و اعلام کردند اعتراضات خود را برای بهبود شرایط کاری ادامه خواهند داد. این تظاهرات سراسری در پاسخ به دعوت اتحادیه کل کارگری که یکی از بزرگترین انجمن‌های کارگری در فرانسه به شمار می‌رود، برگزار شده است. اتحادیه کل کارگری فرانسه خواستار تظاهرات و دست کشیدن از کار توسط آنان شده بود. دیگر انجمن‌های کارگری نیز با شعار «وحدت در مبارزه» به این اعتراضات پیوسته‌اند. در این تظاهرات و اعتصابات عمومی، کارگران و کارمندان در بخش‌های راه آهن، بهداشت، انرژی، ناوگان هوایی، پست و آموزش در سراسر کشور به خیابان‌ها آمده و از جمله به طرح‌های خصوصی‌سازی ماکرون اعتراض کردند. اعتراضات روز پنجشنبه در فرانسه همچنین شامل صدها دانش‌آموز و دانشجویی می‌شد که اقدام به مسدودکردن دسترسی به چهار دانشگاه مهم این کشور از بابت طرح‌هایی برای سختگیرانه شدن فرایند گزینش دانشجویان کردند.

خشونت و سرکوب
بر اساس اعلام منابع رسانه‌ای و تصاویر منتشر شده، تظاهرات گسترده موسوم به «خشم اجتماعی»، ده‌ها زخمی و بازداشتی در پی داشت که تنها در پاریس 8 نفر زخمی شدند که حال یکی از آنها وخیم است. دو نفر هم بازداشت شده‌اند. به گزارش ایسنا، وزارت کشور فرانسه نیز اعلام کرده در جریان این تظاهرات نزدیک به ۱۲۰ هزار نفر در خیابان‌های شهرهای پاریس، لیون و مارسی و دیگر شهرهای این کشور اعتراض کردند. با این حال اتحادیه کارگران فرانسوی اعلام کرده که تعداد شرکت‌کنندگان در این تظاهرات خیلی بیشتر بوده و دست‌کم به ۳۰۰ هزار نفر می‌رسد. رهبر این اتحادیه «ژان لوک مارتینز» اما هشدار داده، جنبش مقاومت کارگران فرانسوی در حال بزرگتر شدن است.فیلیپ پوتو، سیاستمدار ضد سرمایه‌داری فرانسه نیز در مصاحبه‌ای به شبکه بی‌اف‌ام هشدار داده این جنبش مقاومت در حال شکل گیری و تقویت شدن است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۰۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد

رئیس حزب حاکم «رویای گرجستان» در واکنش به قطعنامه مصوب پارلمان اروپا علیه گرجستان بیان کرد: قطعنامه پارلمان اروپا غیرقابل‌قبول، ناعادلانه و توهین‌آمیز است و همچنین حاوی ترفندی است که اشاره به امکان تجدیدنظر در رژیم بدون ویزا دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «ایراکلی گاریباشویلی» رئیس حزب حاکم «رویای گرجستان» در واکنش به قطعنامه مصوب پارلمان اروپا در خصوص پیش‌نویس قانون «شفافیت نفوذ خارجی» بیان کرد: قطعنامه پارلمان اروپا غیرقابل‌قبول، ناعادلانه و توهین‌آمیز است و همچنین حاوی ترفندی است که اشاره به امکان تجدیدنظر در رژیم بدون ویزا دارد.

وی با بیان اینکه مردم گرجستان به خوبی هدف از تصویب این قطعنامه را درک می‌کنند، گفت: می‌خواهم به مردم بگویم که «حزب خلق اروپا» دقیقاً با لابی‌گری «جنبش ملی» متحد اصلی خود در اروپا این قطعنامه شرم‌آور و ناعادلانه را اجرا کرد.

گفتنی است، حزب حاکم رویای گرجستان روز 3 آوریل پیش‌نویس قانونی را به مجلس این کشور ارائه کرده که قانون «شفافیت نفوذ خارجی» نام دارد.

طبق این قانون، سازمان‌های غیردولتی و رسانه‌های گرجستان که بیش از 20 درصد بودجه خود را از منابع خارجی تأمین می‌کنند، باید خود را به‌ عنوان نماینده خارجی یا «عامل تحت نفوذ خارجی» ثبت و معرفی کنند.

اتحادیه اروپا خواستار عدم تصویب این لایحه شده و اعلام کرد که لایحه نفوذ خارجی با اصلاحات دموکراتیکی که به منظور پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا لازم است، تضاد دارد.

شارل میشل رئیس شورای اروپا در شبکه اجتماعی ایکس هشدار داد که این لایحه گرجستان را از اتحادیه اروپا دورتر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • دانشجویان لبنانی هم به جنبش بزرگ حمایت از غزه پیوستند
  • «کارگران» تلاشگران عرصه اقتصادی کشورمان هستند
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • قهرمانی استاد بزرگ امیررضا پوررمضانعلی در مسابقات لیون فرانسه
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • دیدنی های امروز؛ از اعتراضات ضداسرائیلی تا مهمات منفجر نشده در غزه