Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: کارشناس علوم اجتماعی با اشاره به پیامدهای اجتماعی و اقتصادی حمایت از کالای ایرانی گفت: کاهش بیکاری و حل معضلات اجتماعی در گرو حمایت از کالای داخلی است.

مهرناز قدیری، کارشناس علوم اجتماعی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبستان گفت: حمایت از کالای ایرانی، آثار و پیامدهای اقتصادی و اجتماعی مثبتی در جامعه دارد که می تواند بر ارتقا سطح زندگی و کیفیت زندگی افراد جامعه نیز اثر مستقیم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی حمایت از کالای ایرانی در قالب خرید محصولات وطنی می تواند علاوه بر حفظ وضعیت موجود تولید و اشتغال، زمینه ایجاد مشاغل جدید و گسترش مراکز تولیدی و کارخانجات را فراهم کند که این امر در کاهش بیکاری و حل بسیاری از معضلات اجتماعی تاثیر مستقیم دارد.

 

قدیری با بیان اینکه بیکاری، زمینه ساز بسیاری از آسیب های اجتماعی و بزه می شود، گفت: با خرید کالای داخلی می توان به شکوفایی اقتصاد کشور کمک کرد و چرخ های تولید و کارآفرینی را به حرکت درآورد.

 

کارشناس علوم اجتماعی با بیان اینکه حمایت از کالای ایرانی را نباید در خرید صرف خلاصه کنیم، ادامه داد: رسانه ها، مراکز آموزشی و دانشگاه ها و پژوهشگاه نیز باید درخصوص ارتقا کیفیت کالاهای وطنی، کمک و حمایت از تولیدکنندگان و صنعت گران تاکید و راهکارهای عملیاتی در این زمینه داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه حمایت از کالای ایرانی یک وجه مهم از شکوفایی اقتصادی و رونق بازار کار و اشتغال است، تاکید کرد: نهادهای اجرایی و دولت نیز باید در این حوزه به طور جدی ورود پیدا کند و با حمایت مادی و معنوی از بخش خصوصی، تعاونی ها، شرکت های دانش بنیان در حمایت از کالای ایرانی گامی سازنده بردارند.

 

قدیری با اشاره به نقش مراکز علمی و دانشگاه ها تصریح کرد: امسال باید به طور جدی درخصوص تعامل و پیوند صنعت و دانشگاه، طرح ها و برنامه های عملیاتی و اجرایی داشته باشیم.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه سپاه پاسداران دولت حسن روحانی آمریکا بسیج خبرگزاری شبستان اردبیل مجلس حمایت از کالای ایرانی حمایت از تولید وطنی بازار کار و اشتغال کالای ایرانی کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۲۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیان ۳۵ درصدی پوشاک قاچاق به تولیدکنندگان در بازار شب عید

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران سهم بیش از ۳۵ درصدی کالای قاچاق در بازار پوشاک را به عنوان آسیب جدی تولیدکنندگان در بازار شب عید عنوان کرد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سعید جلالی قدیری» دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران در گفتگو با بازارنیوز پیرامون آسیب تولیدکنندگان پوشاک از کالای قاچاق موجود در بازار این محصول در شب عید اظهار کرد: بازار پوشاک اکنون با دو معضل رو به روست. چالش نخست به افت مصرف آن به دلیل کاهش قدرت خرید مصرف کنندگان بازمی‌گردد، اما جدای از این موضوع، وفور کالای قاچاق در سطح عرضه دومین چالشی است که همیشه بازار این کالا را تحت الشعاع قرار می‌دهد.


دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران تصریح کرد: در حال حاضر بخشی از بازار پوشاک ایران در اختیار تولیدکننده این محصول نبوده و کالای قاچاق به ویژه لباس‌های استوک سهم قابل توجهی از این بازار را در دست دارند. متاسفانه قیمت پوشاک استوک به حدی پایین است که قیمت مواد اولیه آن را هم پوشش نمی‌دهد. به واسطه این موضوع پوشاک ایرانی هم از نظر قیمت به هیچ عنوان توان رقابت با آن‌ها را ندارد.


وی تصریح کرد: مواد اولیه تشکیل دهنده این قبیل پوشاک از کیفیت و بهداشت خوبی برخوردار نیست؛ لذا، استفاده از آن‌ها برای مصرف‌کنندگان هم از نظر بهداشتی مضر خواهد بود.


جلالی قدیری گفت: پوشاک قاچاق در سطح بازار به وفور دیده می‌شود و به ظن ما این قبیل کالا‌ها بیش از ۳۵ درصدی از کل حجم بازار پوشاک کشور را به خود اختصاص داده‌اند. این مقدار سهم برای تولیدکنندگان پوشاک یک آسیب جدی محسوب می‌شود.


دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران افزود: دولت مدعی است که به منظور حمایت از صنعت پوشاک واردات این کالا به کشور را ممنوع کردیم، در صورتی حجم واردات رسمی پوشاک در گذشته ۲ درصد و در کنار قاچاق این محصول هم ۹۸ درصد بوده است؛ لذا، تا زمانی که به صورت جدی جلوی قاچاق گرفته نشود، مشکلات تولیدکنندگان همچنان ادامه خواهد یافت.


وی تاکید کرد: مبارزه با پوشاک قاچاق باید قاطع، مستقیم و قهری باشد. در کل دنیا نوع برخورد با کالای قاچاق به شکل کاملاً قهری صورت می‌گیرد.


جلالی قدیری درباره آخرین اقدامات صورت گرفته برای مبارزه با پوشاک قاچاق، گفت: در ماه‌های ابتدایی سال قبل برخورد‌هایی در این راستا با برخی از واحد‌های صنفی متخلف صورت گرفت، اما این امر در سال جاری هنوز شروع نشده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: کالای قاچاق ، بازار پوشاک ، سعید قدیری ، تولیدکننده پوشاک ، مبارزه با قاچاق لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9J

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • ضرورت ورود جدی مسئولان برای رفع اختلاف مالکیت ساکنان تالاب انزلی
  • گاهی معضلات به دلیل حل نشدن به بحران‌های بالفعل تبدیل می‌شود
  • کاهش ۵۰ درصدی قیمت برنج ایرانی با حمایت بخش خصوصی
  • زیان ۳۵ درصدی پوشاک قاچاق به تولیدکنندگان در بازار شب عید
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی
  • تعیین نماینده‌ای ویژه برای ساماندهی نیرو‌های کار خارجی
  • رونق بازار ارومیه با فروش سبزی های کوهی
  • با مشارکت مردم و رونق بازار سرمایه شعار سال محقق می‌شود