Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@20:02:08 GMT

وفاق بر سر محکومیت خشونت

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۶۲۶۲۰

وفاق بر سر محکومیت خشونت

متأسفانه به لحاظ سیاسی رسانه‌های بیگانه با هدف تخریب نظام جمهوری اسلامی و دولت رفتار مأمور گشت ارشاد را در بوق و کرنا کرده‌اند، چرا که پلیسی می‌آید و دختر خانمی را مورد ضرب و شتم قرار می دهد و جامعه به لحاظ روحی و روانی آزار می‌بیند امان الله قرایی مقدم جامعه شناس

ایران آنلاین /  انتشار فیلم رفتار نامناسب یک مأمور زن گشت ارشاد با یکی از بانوان در یکی از پارک‌های تهران ممکن است بر وجهه پلیس، این نهاد مهم و تأثیرگذار در حوزه نظم وامنیت اجتماعی تأثیر سوء بگذارد، در حالی که مسئولان ارشد نیروی انتظامی هیچ کدام چنین رفتاری را تأیید نمی‌کنند و حتی مخالف اسائه ادب با شهروندان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه این مأمور متخلف براساس ذهنیتی که داشته، مسأله را پیش برده است.

ما همان زمان که بحث حضور 7 هزار پلیس گشت ارشاد در خیابان‌ها مطرح شد اعلام کردیم که نباید با بانوان بویژه دختران جوان،پلیسی برخورد کرد لذا آنچه از رفتار این مأمور قانون در شبکه‌های مجازی مشاهده شد از جمیع جهات با رسالت و وظایف نیروی انتظامی که همانا تأمین نظم و امنیت، انضباط بخشی و احقاق حقوق مردم است مغایرت دارد و متأسفانه به لحاظ سیاسی نیزرسانه‌های بیگانه با هدف تخریب نظام جمهوری اسلامی و دولت این رفتار را در بوق و کرنا کرده‌اند چرا که پلیسی می‌آید و دختر خانمی را مورد ضرب و شتم قرار می دهد و جامعه به لحاظ روحی و روانی آزار می‌بیند.

این مسأله باعث می‌شود از صدر تا ذیل نظام زیر سؤال برود. چرا یک مأمور با رفتار خودسرانه، این نیروی مردمی و تلاشگر را دشمن مردم جلوه می‌دهد؟ و به‌نقش و جایگاه پلیس در جامعه ضربه وارد می‌کند. البته خوشبختانه وزیر کشور خواستار بررسی و برخورد قانونی با این موضوع شده است. اما یک مشکل وجود دارد اینکه اعتماد عمومی جامعه نسبت به‌مسئولان دچار خدشه شده است.

به‌نظرم ما دو نوع اعتماد داریم. اعتماد افقی که بین مردم و شهروندان است و اعتماد عمودی که بین مردم و مسئولان و برعکس است. که به این اعتماد خدشه وارد شده و در شبکه‌های اجتماعی هم همین مسأله مورد بحث و بررسی است. برخورد تندی که با یک دختر جوان در پارک شد واکنش انتقادی دو جناح کشور را به‌دنبال داشت که اتفاق خوبی است؛ یک نوع وفاق ملی است. به عبارتی همه گروه‌ها قبول کرده‌اند که اتفاق بدی افتاده است. می‌خواهند که مسأله بررسی و با خاطی برخورد شود.

آگاهند که شخصیت پلیس شخصیت نظام است بنابراین در قبال ضربه‌ای که به آن وارد می‌شود، احساس مسئولیت می‌کنند. رفتار این پلیس بیش از هرچیزی به شخصیت خود او برمی گردد نه به کار سازمانی. بیشتر به نوع تربیت او ارتباط دارد چیزی که ما به آن رسوبات و مشتقات می‌گوییم. ما هرجا برویم یک ایرانی هستیم. اکثر جرایم،مرتبط با تربیت است. شخصیت انسان تا 7-6 سالگی شکل می‌گیرد. من درباره این موضوع در رسانه‌ها نوشته‌ام.

پلیس باید انتخاب اصلح کند. باید سختگیری کند. نمی‌شود کسی لیسانس داشته باشد و بگوید من می‌خواهم پلیس شوم. پلیس، قاضی، استاد دانشگاه و معلم سمبل جامعه هستند. باید به‌لحاظ شخصیتی تست شوند و از نظر فرهنگی آزمون‌های مختلف مثل گذشته برای انتخاب یک پلیس برگزار شود. شخصیت یک پلیس شخصیت یک حکومت است. اگر پلیس خلاف کند، بیشتر نمود پیدا می‌کند. بنابراین باید با شخصیت‌ترین افراد انتخاب شوند. در گذشته سختگیری‌های بیشتری برای انتخاب پلیس اعمال می‌شد و هر کسی نمی‌توانست پلیس شود. سختی‌های بسیاری می‌کشید تا پلیس شود. تست‌های بسیاری از او به عمل می‌آمد. الان هم باید اعمال شود. چرا که مردم هرچه از یک پلیس ببینند به حکومت ربط می‌دهند./ روزنامه ایران

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۲۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند

روزنامه گاردین نوشت: سناتور‌های ارشد جمهوری‌خواه با مداخله در تنش‌های فزاینده در دانشگاه‌های مهم آمریکا بر سر جنگ غزه، از دولت جو بایدن خواستند نیرو‌های پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) را برای سرکوب تظاهرات‌ها در حمایت از فلسطین که به بازداشت صد‌ها نفر منجر شده است، اعزام کند.

این روزنامه افزود: ۲۵ سناتور جمهوریخواه از جمله میچ مک کانل از رئیس جمهوری آمریکا خواسته اند «به سرعت نظم را به محیط دانشگاه‌ها بازگرداند».

مک کانل، رهبر اقلیت سنای آمریکا و جان تون معاون وی، در نامه‌ای خطاب به مریک گارلند دادستان و میگل کاردونا (Miguel Cardona) وزیر آموزش این کشور، مدعی شدند معترضان «یهودستیز» و «حامی تروریسم» هستند.

پلیس آمریکا دوشنبه این هفته، حدود ۱۵۰ معترض را در تظاهرات هواداران فلسطین در دانشگاه‌های ییل و نیویورک بازداشت و دانشگاه کلمبیا اعلام کرد کلاس‌های درس را تا پایان ترم به صورت مجازی برگزار خواهد کرد.

برخی از مسئولان ارشد دانشگاه‌ها به ویژه در دانشگاه کلمبیا، با انتقاد‌های شدید و درخواست‌های استعفا از سوی معترضان خشمگین از سرکوب دانشجویان مواجه شده اند.

بعد از ظهر روز سه شنبه (دیروز) ۲۵ سناتور جمهوریخواه به سرکردگی مک کانل در نامه‌ای به وزارت آموزش و پلیس فدرال آمریکا خواستار دخالت فوری به بهانه برقراری نظم در دانشگاه ها، تحت پیگرد قرار دادن معترضان به بهانه تهدید علیه دانشجویان یهودی و لغو روادید همه دانشجویان خارجی شرکت کننده در اعتراضات شدند.

در اقدام دیگری که ماهیت خشونت طلب مقام‌هاب آمریکایی را نشان داد، جاش هولی و تام کاتن سناتور‌های ایالت‌های میسوری و آرکانزاس روز دوشنبه از بایدن خواستند نیرو‌های گارد ملی را به دانشگاه‌ها بفرستد.

صد‌ها نفر از معترضان در دانشگاه ییل با اعتصاب غذا از دانشگاه خواستند شرکت‌های سازنده سلاح نظامی و دیگر تولیدکنندگان مرتبط با رژیم صهیونیستی را حذف کنند.

در مرکز شهر منتهن، پلیس آمریکا با معترضان در دانشگاه نیویورک درگیر شد. گزارش‌ها نشان می‌دهد در حالی که معترضان سعی می‌کردند مانع از خروج خودرو پلیس (حامل دانشجویان بازداشتی) شوند، ماموران برای متفرق کردن جمعیت از اسپری فلفل استفاده کردند.

سرکوب پلیس آمریکا پس از آن صورت گرفت که دانشگاه کلمبیا روز دوشنبه این هفته شاهد اعتصاب بزرگ اساتید در همبستگی با دانشجویانی بود که هفته گذشته بعد از برپا کردن چادر‌های اعتراضی دستگیر شدند.

بسام خواجه (Bassam Khawaja) مدرس دانشگاه حقوق کلمبیا و وکیل دانشگده حقوق بشر آمریکا گفت: از ورود فوری ماموران پلیس نیویورک به دانشگاه «شوکه» و «وحشت زده» شده است.

وی گفت این اعتراض‌ها غیرخشونت آمیز بود و گروهی دانشجو در وسط محوطه دانشگاه چادر زده بودند.

به دنبال اعتراضات در دانشگاه کلمبیا شماری از دانشجویان در سایر دانشگاه‌های آمریکا از جمله در دانشگاه‌های براون، پرینستون و نورث وسترین به سبک آنها چادر زدند.

ادعای رئیس اف بی ای: برای جلوگیری از خشونت همکاری اطلاعاتی داریم

کریستوفر ری رئیس اف بی‌ای در مصاحبه اختصاصی با ان بی سی نیوز مدعی شد که اف بی آی با دانشگاه‌ها همکاری می‌کند تا مسئولان آنها را از تهدید‌های به اصطلاح یهودستیزانه و خشونت‌های احتمالی در موج اعتراض‌ها علیه جنگ غزه آگاه کند.

وی همچنین ادعا کرد که سازمان متبوعش اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌ها را رصد نمی‌کند، اما اطلاعاتی را در خصوص تهدید‌های خاص خشونت آمیز به اشتراک می‌گذارد.

رئیس اف بی آی گفت: با جدیت بر همکاری با اجراکنندگان قانون در سطح ایالتی و محلی و در دانشگاه‌ها و سایر مراکز متمرکز است تا اطمینان یابد که در جلوگیری از هر گونه تهدید خشونت آمیز پیشگام هستیم.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد دانشگاه  
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد  
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد دانشگاه
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است
  • مارتین لوتر کینگ و خشونت
  • جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند
  • تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف
  • هنوز فلسطینی‌ها حق ورود به مسجدالاقصی را ندارند + ویدئو | رفتار خشونت‌آمیز صهیونیستها با فلسطینی‌ها ببینید