Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن تولیدکنندگان وصادرکنندگان طلا و جواهر استان اصفهان گفت: یکی از شروط تبادلات تجاری با کشورهای حاشیه خلیج فارس تهاتر کالا با کالاست و با تسهیل شرایط از سوی دولت می توان طلای ساخته شده ایران را با طلای ساخته شده این کشورها مبادله کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اتاق بازرگانی اصفهان، محسن طلایی مینایی در نخستین جلسه میزهای توسعه صادرات ویژه طلا، اظهار کرد: مهمترین مساله تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، محاسبه مالیات بر ارزش افزوده بر اصل طلا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان این بخش خواستار محاسبه مالیات از اجرت ساخت طلا و آماده پرداخت این مالیات هستند.

رییس انجمن تولیدکنندگان وصادرکنندگان طلا و جواهر استان اصفهان افزود: ورود شمش بدون حقوق و عوارش گمرکی (برای صادرکنندگان)، اعطای تسهیلات ارزان قیمت برای تولیدکنندگان، ورود مصنوعات خارجی با کنترل مراجع قانونی، کمک برای کاهش هزینه های تولید (بیمه، واردات دستگاها و لوازم یدکی تولید، مواد اولیه شیمیایی)،کمک در جهت صادرات طلای ساخته (مشکل در صادرات با توجه به نرخ ارز )، حضور نماینده انجمن در جلسات تخصصی (گمرک، اداره امور مالیاتی، بانک مرکزی) از خواسته های فعالان این بخش است.

وی اضافه کرد: یکی از شروط تبادلات تجاری با کشورهای حاشیه خلیج فارس تهاتر کالا با کالاست و با تسهیل شرایط از سوی دولت می توان طلای ساخته شده ایران را با طلای ساخته شده این کشورها مبادله کرد.

رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان اصفهان نیز در این جلسه، اظهار کرد: 6 گروه کالایی شامل شیرینی جات سنتی، طلا و جواهر، گلاب، فرش ماشینی، نساجی و روغن صنعتی در قالب میزهای توسعه صادرات از سوی سازمان توسعه تجارت ایران به استان اصفهان واگذار  شده است.

اسرافیل احمدیه تصریح کرد: مسایل و مشکلات بخش طلا و جواهرات به ویژه در بخش صادرات پس از بررسی و ارایه راهکار به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارجاع داده می شود

پیچیدگی بوروکراسی ورود موقت طلا برای تولید و صادرات 

 هم چنین یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلای استان اصفهان در این جلسه گفت: فرایند ورود موقت طلا که سال های گذشته به آسانی انجام می شد، امروز به بورکراسی و موانع بسیاری روبرو شده است و تولیدکننده و صادرکننده را بی انگیزه کرده است.

لشگری اضافه کرد: برای ورود موقت طلا با هدف صادرات طلای ساخته شده علاوه بر آزمایش های استاندارد باید ضمانت نامه بانکی یا وثیقه قرارداد که این خود مانعی پیش روی صادرات طلای کشور است.

وی با انتقاد از دریافت عوارض مالیات بر ارزش افزوده شمش طلا با هدف ورود موقت و صادرات، تصریح کرد: تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا با این شرایط نمی توانند فعالیت کنند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۴۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود

به گزارش جام جم آنلاین البرز،علیرضا عباسی صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در جریان بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی را برای نمایش توانمندی‌های تولیدی، صنعتی و صادراتی کشور از جمله البرز فراهم کرده و اتاق بازرگانی البرز نقش مهمی برای حضور شرکت‌های استان در این رویداد داشته است.

وی با ابراز خرسندی از حضور فعال مجموعه‌های تولیدی و صنعتی البرز در ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو بیان کرد: به دنبال بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو و گفتگو‌هایی که با مدیران و فعالان اقتصادی البرز در این نمایشگاه از جمله صنایع غذایی داشتیم، موانع موجود در مسیر کار شرکت‌ها مطرح گردید.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی تاکید کرد: بر اساس شعار سال که باید جهش تولید را با مشارکت مردم عملیاتی کنیم، در این میان استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی کشور در حوزه تولید و صنعت و خصوصا بخش‌های دانش بنیان بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی البرز به ویژه در حوزه تولید و صنعت گفت: می‌توانیم با همکاری بخش خصوصی البرز از این پتانسیل‌ها در استان برای تحقق هرچه بهتر شعار سال بهره‌برداری کرده و اقتصاد استان و به تبع آن کشور را شکوفا کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به استقرار درصد قابل توجهی از صنایع کشور در استان البرز عنوان کرد: البرز مزیت‌های بسیاری دارد که موجب شده بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی کشور در این استان شکل گیرد، این فرصت‌ها شامل نزدیکی به پایتخت، مسیر‌های ارتباطی و بازار چند میلیون نفری در دسترس است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در استان البرز فعال است، گفت: پیشنهاد ما این است که از ظرفیت شرکت‌ها و نیرو‌های تحصیل‌کرده و جوان شاغل در این حوزه برای بهبود سیمای اقتصادی و فرصت‌های صادراتی و افزایش ارزش افزوده استان البرز استفاده شود تا از خام فروشی جلوگیری شود و با ارتقای ارزش افزوده ارز آوری کشور تقویت گردد.

دیگر خبرها

  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • بازار طلای تهران در تعطیلی/ اعتصاب طلا فروشان در اعتراض به چیست؟
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیکی با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌ های اینترنتی
  • اعلام نظر انجمن تجارت الکترونیکی درمورد دریافت مالیات بر ارزش افزوده تاکسی‌ های اینترنتی
  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • تمدید مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود