Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان کلنگ زنی پروژه شبکه جمع آوری فاضلاب دره مرادبیگ با حضور مسئولین استانی انجام شد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل ازروابط عمومی مراسم کلنگ زنی اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب دره مرادبیگ با حضور نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار همدان، مسئولین شرکت آبفا و جمعی از اهالی دره مرادبیگ انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در این مراسم با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی بارندگی اظهار کرد: سال گذشته سد اکباتان در مدت مشابه امسال، با ۳۴ میلیون متر مکعب، سرریز شده اما اکنون ۱۴ میلیون متر مکعب است که تاکنون ۶۰ درصد کاهش حجم سد را داریم.

وی ادامه داد: سال گذشته میزان ورودی سد اکباتان ۲۰ هزار لیتر در ثانیه بود اما امسال ورودی آب به سد یک‌هزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه کاهش یافته که ۱۸ برابر کاهش ورددی به سد را شاهد بودیم.

مهندس حسینی‌بیداربیان کرد: تلاش بر این است که بتوانیم مصرف آب را مدیریت کنیم و تلاش کنیم که بتوانیم خدمات شایسته‌ای داشته باشیم.

وی با اشاره به اجرای شبکه فاضلاب در همدان خاطرنشان کرد: در سطح کشور میزان پوشش مشترکان از شبکه فاضلاب، ۴۵ درصد است در حالی که در استان همدان ۷۵ درصد زیر پوشش شبکه فاضلاب هستند.

مهندس حسینی‌بیدار با بیان اینکه شبکه‌های آب و فاضلاب ما سنتی است، تصریح کرد: برنامه ما در شرکت تلاش بر این است که سال ۹۷ حاشیه شهر همدان با کمک اعضای شورای شهر بتوانیم ۹۵ درصد شهر را زیر پوشش فاضلاب کنیم.

وی هدف از اجرای شبکه فاضلاب را مدیریت فاضلاب‌های ورودی به رودخانه‌ها دانست و گفت: اجرای شبکه فاضلاب در دره مرادبیک ۱.۵ میلیارد تومان هزینه نیاز دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان فاضلاب دره مرادبیک به تصیفه‌خانه انتقال خواهد یافت، گفت: با انتقال فاضلاب به تصفیه‌خانه بازچرخانی آب صورت گرفته و هدف این است که رودخانه‌ها از فاضلاب پاک‌سازی شود.

وی با اشاره به اینکه با کمک نمایندگان مجلس اعتبارات خوبی برای فاضلاب جذب شده است، افزود: امیدواریم ضمن همراهی مردم در مصرف بهینه آب، بتوانیم در حاشیه شهر نیز خدمات آبفا را داشته باشیم.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۵۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر دفتر بهره برداری و توسعه  فاضلاب شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور گفت: وجود حشرات و جانوران موذی در شبکه فاضلاب از معضلات زندگی شهری است و این شرکت برای جلوگیری از تکثیر حشرات، دریچه‌ ها و منهول‌ های فاضلاب را سم‌ پاشی می‌ کند.

 

ابوالفضل رستمی افزود: شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور هرسال در ۲ مرحله نسبت به سمپاشی خطوط اصلی، فرعی و شبکه جمع آوری فاضلاب شهر اقدام می‌ کند، مرحله اول از نیمه فروردین ماه آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه به طول می انجامد و نوبت دوم نیز از خرداد ماه تا پایان تیر ماه ادامه دارد.

 

وی اظهار داشت: در شهر نیشابور در حدود ١٠ هزار منهول فاضلاب و حدود ۴۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب وجود دارد که هر ساله در راستای حفظ سلامت و بهداشت شهری در دو نوبت شستشو و در دو نوبت متوالی نیز سمپاشی می شود.

 

منهول (به انگلیسی Manhole به معنی: آدم رو) یک نوع از اتصالات است که برای متصل کردن چند شبکه و خط راه رو به هم مورد استفاده قرار می‌ گیرد. مثلاً در سیستم فاضلاب برای آنکه چندین خط لوله فاضلاب را به یکدیگر متصل کنند و به یک مسیر هدایت نمایند از منهول استفاده می‌ شود.

دیگر خبرها

  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان 
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • شبکه برق پروژه ملی طرح نجات تبریز در حال اجراست
  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • اجرای شبکه برق پروژه ملی طرح نجات تبریز
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان