Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@13:44:55 GMT

فعالیت ۱۵۰ منجم ایرانی در علم نجوم

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۶۷۰۷۴

فعالیت ۱۵۰ منجم ایرانی در علم نجوم

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ مرتضی براری در صفحه اینستاگرام خود به مناسبت آغاز هفته نجوم نوشت: دانش نجوم در توسعه صنعت فضایی نقش بسزایی داشته است. تحلیل مدار ماهواره ها و اجرام فضایی و کمک در راهبری و هدایت و همچنین جلوگیری از بروز آسیب به آن‌ها، کنترل پسماندهای فضایی و امنیت فضا و نیز پایش تغییرات اقلیم فضایی نمونه هایی از خدمات علم نجوم به توسعه فناوری فضایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید براینکه ایران از دیرباز در این دانش پیشرو بوده است، خاطرنشان کرد: دانشمندانی همچون ابوریحان بیرونی و خیام، در توسعه دانش ستاره شناسی و نجوم بسیار تاثیرگذار بوده اند. هم اکنون نیز شاهد ظرفیت نیروی متخصص بسیار ارزشمندی در کشور هستیم.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه سالانه بیش از ۲۵۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه های ایران جذب می شوند، ادامه داد: ده‌ها استاد برجسته و بیش از ۱۵۰ منجم ایرانی، در سطح کشور و کشورهای پیشرفته دنیا در حال فعالیت در حوزه علم نجوم هستند.

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: کاربردهای متنوع علم نجوم در توسعه فناوری فضایی از یک سو و این ظرفیت ارزشمند نیروی انسانی متخصص از سویی دیگر، لزوم برنامه ریزی هدفمند و منسجم در این حوزه را نمایان می کند.

وی تاکید کرد: در همین راستا سازمان فضایی ایران، حوزه نجوم را به عنوان یکی از اولویت های برنامه خود در سال ۹۷ دانسته و تلاش می کند با برنامه ریزی هدفمند و تعامل و استفاده از تمام ظرفیت نیروی تخصصی، بتواند گامی موثر در راستای اعتلای دانش نجوم در کشور بردارد.

براری نوشت: امروز آغاز هفته جهانی نجوم است و جا دارد از زحمات و تلاش های تمامی متخصصان، منجمان، رصد گران و علاقمندان به این دانش تشکر و سپاسگزاری کرده و امیدوارم با همکاری و تعامل با این بخش، بتوانیم شاهد توسعه و پیشرفت روزافزون علم نجوم در سراسر کشور باشیم.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۷۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر

رییس سازمان فضایی ایران گفت: به احتمال بسیار زیاد ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲، ماهواره کوثر و چندین ماهواره تحقیقاتی دیگر را در طول ۱۴۰۳ پرتاب خواهیم کرد. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به برنامه‌های فضایی ایران در سال 1403 اظهار کرد: در سال 1403 تعداد زیادی از ماهواره‌های مخابراتی و تحقیقاتی در مقایسه با سال گذشته به فضا پرتاب خواهد شد.

سالاریه تصریح کرد: به احتمال بسیار زیاد ماهواره‌های طلوع 3، ظفر 2، ماهواره کوثر و چندین ماهواره تحقیقاتی دیگر را در طول 1403 پرتاب خواهیم کرد.

رئیس سازمان فضایی ایران از برنامه ایران برای پرتاب بلوک انتقال مداری در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به قرار گرفتن نمونه دوم ماهواره پارس 1 در مسیر پرتاب گفت: نمونه اول ماهواره پارس 1 در مدار قرار گرفته و امروز تست‌های آن در حال انجام است.

ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار

سالاریه گفت: اصلاحاتی برای ماهواره پارس 1 نیاز است که این اصلاحات را به نمونه دوم پارس 1 اعمال خواهیم کرد و این ماهواره در مسیر پرتاب قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • ایرانی‌هایی که در کشور خود هم برگ هویت ندارند
  • دلیل علاقه دانش آموزان به نجوم چیست؟ + فیلم
  • رصدخانه مراغه؛ نگینی درخشان در تاریخ نجوم ایران
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر