Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رییس سازمان انرژی اتمی گفت:هر زمان نظام تصمیم بگیرد، مانند یک ارتش آماده حرکت هستیم، هرچند که امیدواریم طرف مقابل سرعقل بیاید و کاری نکند که هم خودش را و هم دیگران را به درد سر بیندازد.

علی اکبر صالحی روز شنبه در حاشیه جلسه هم اندیشی مدیران ارشد دولت تدبیر و امید که در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در مورد توانایی های سازمان انرژی اتمی در صورت خروج آمریکا از برجام گفت: همانطور که ا رییس جمهور فرمودند از نظر فنی برای همه سناریوها آمادگی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: البته بارها گفتیم - امیدواریم هیچوقت این مسئله پیش نیاید و ضرورتی نباشد که ما تصمیمات فنی اتخاذ کنیم - به گونه ای آماده هستیم که طرف حیرت زده خواهد شد.
صالحی تاکید کرد: این یک مبالغه و یا یک شعار نیست، بنده هیچوقت حرفی را نمی زنم که به آن اعتماد نداشته باشم، برای اینکه در این موضوع اعتبار نظام جمهوری اسلامی و اعتبار سازمان انرژی اتمی مطرح است.
وی اضافه کرد: یکی از مواردی که قبلا گفتیم برگرداندن چهارروزه غنی سازی 20 درصد است. علت را این ذکر کردم که طرف نسبت به آن آگاه است.
رییس سازمان انرژی اتمی افزود: موارد متعدد دیگری هم هست که ضرورت بیان آن در حال حاضر نیست و هر وقت نظام تصمیم بگیرد، ما مثل یک ارتش برای حرکت آماده ایم.
صالحی گفت: امیدواریم که طرف مقابل سر عقل بیاید و کاری نکند که هم خودش را و هم دیگران را به درد سر بیاندازد.
رییس سازمان انرژی اتمی در پاسخ به سوالی درباره همکاری ایران در پروژه ایتر گفت: این موضوع در دستور کار است و ما تفاهم نامه را هم امضا کردیم، کارها را پیش بردیم اما این هم جزو بداخلاقی هایی است که آمریکایی ها انجام دادند.
رییس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: ما در پروژه مشابه ایتر که پروژه ای اروپایی است شرکت داریم اما در ایتر هم علی القاعده باید باشیم که در حال پیگیری هستیم.
صالحی با بیان اینکه ساخت بیمارستان هسته ای به خوبی در حال پیشرفت است گفت: بر روی زمین کار کردیم و بخش عمده طراحی ها هم انجام گرفته و امیدواریم در سال 97 کار عمده روی زمین آن انجام شود
وی درباره زلزله بوشهر و امکان آسیب به نیروگاه بوشهر گفت: هیچ مشکلی ایجاد نشد و نیروگاه برای اتفاقات بالاتر از این ها طراحی شده است.

ایرنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۸۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.   به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.   به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.   این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.   مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.   سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.   امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.   امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.   در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.   ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.   نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • تصاویری از قدرت زلزله شدید امروز در ژاپن
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • اظهارات تازه وکیل توماج صالحی درباره پرونده موکلش
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید