Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت: حضرت عباس(ع) با 37 سال سنی که داشت امام علی(ع)، امام حسن(ع)، امام حسین(ع)، امام سجاد(ع) و امام محمدباقر(ع) را درک کرد.

حجت الاسلام والمسلمین داوود کیانی کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره جایگاه حضرت اباالفضل(ع) گفت: در میان مساجد یک مسجد امتیاز پیدا کرد که خانه خدا بود و در میان شمشیرها نیز یک شمشیر امتیاز گرفت و آن ذوالفقار امیرالمومنین(ع) است به خصوص در جنگ خندق و احزاب که دشمن از ذوالفقار وحشت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان شهدای کربلا نیز که در خدمت اباعبدلله الحسین(ع) بودند یک نفر امتیاز پیدا کرد و آن شخص حضرت عباس(ع) بود.

وی در همین راستا افزود: حضرت ابوالفضل(ع) 37 ساله بودند و 20 سال از امام حسین(ع) کوچکتر بودند اما عمری بابرکت داشتند و پنج امام را درک کردند. امام اول پدرشان امیرالمومنین(ع)، دوم امام حسن(ع)، سوم امام حسین(ع)، چهارم امام سجاد(ع) و پنجم امام محمدباقر(ع) کودکی که حضرت عباس(ع) بعد از بوسیدن روی ایشان به میدان جنگ رفتند و شهید شدند.

این کارشناس علوم قرآنی درباره شخصیت باب الحوائج و ولایت مداری ایشان اظهار کرد: حضرت ابوالفضل(ع) با دختر عبدلله ابن عباس، "عباس- عموی پیامبر(ص)" ازدواج کرد و خداوند فرزندی به نام فضل به ایشان عطا فرمود. ایشان کسی بود که حامی ولایت بودند. در زمان امام حسن(ع) که امام با معاویه قراردادی را امضا کردند، حضرت عباس(ع) چیزی نگفتند که چرا برادر با معاویه سازش می کنید؟ چون می دانستند که امام(ع) اشتباهی مرتکب نمی شوند.

وی افزود: ایشان در زمان امام حسین(ع) نیز مطیع امام بودند و می دانستند مولای او اشتباهی مرتکب نمی شوند. در زیارت نامه ای که در ورود به حرم حضرت عباس(ع) خوانده می شود "السلام علیک یا ایها العبد صالح المطیع" نیز واژه مطیع بودن ایشان ذکر شده است. یکی از امتیازاتی که خداوند به حضرت ابوالفضل(ع) عطا فرمود و به این مقام رسیدند اطاعت از ولایت، امامت و حضرت امام حسین(ع) و برادر و پدرشان بود.

حجت الاسلام والمسلمین کیانی خاطرنشان کرد: حضرت عباس(ع) در جریان کربلا ، مادر و خانواده شان همراشان نبود و خود ایشان هم فرموده بود که من خواستم تنها فدای اسلام و فدای اباعبدالله حسین(ع) شوم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۸۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امشب: مراسم سالگرد آیت‌الله بروجردی در مسجد اعظم قم/ 3 ویژگی مرجع فقید

   عصر ایران- به مناسبت شصت‌و‌پنجمین سالگرد درگذشت مرجع فقید جهان تشیع - آیت‌الله العظمی حسین طباطبایی بروجردی- غروب امروز ( سه‌شنبه 4 اردیبهشت 1403) مراسمی در مسجد اعظم قم برگزار می شود؛ مسجدی که یادگار اوست و تولیت آن با نوادۀ مرجع فقید که اکنون خود از چهره های شاخص حوزۀ علمیه به حساب می‌آید. 

   آیت‌الله فقید البته در سال 1340 خورشیدی درگذشته ولی مطابق سنت حوزوی سالگردها را بر اساس سال قمری محاسبه می‌کنند و از این رو شصت‌و پنجمین سالگرد گفته می‌شود.

   انتخاب حاج شیخ حسین انصاریان به عنوان سخن‌ران هم از این حیث قابل توجه است که بر سنت استقلال مرجعیت و حوزه‌ها از نهادهای قدرت تأکید شود.

   گرامی داشت یاد او بعد از 5

63 یا 65 سال به سبب آن است که از آیت‌الله العظمی بروجردی به عنوان آخرین مرجع تام یاد می‌شود و مراد این است که همه بر سر او توافق و اتفاق نظر داشتند و در حیات او مرجع دیگری چندان مطرح و محل مراجعه نبود. حال آن که بعد از ایشان مراجع متعددی محل مراجعۀ شیعیان بودند و حتی در زمان امام خمینی که در رأس نهاد قدرت رسمی و نظام سیاسی قرار گرفتند نیز مراجع متعدد مطرح بودند و مرجعیت در انحصار امام خمینی نبود که خود در زمرۀ شاگردان برجستۀ مرحوم بروجردی بود.

به بهانۀ انتشار این خبر نقل یاداشت سید مهدی حسینی دورود - دین‌پژوه- هم مناسبت دارد که در کارنامۀ زندگی و فقهی آیت‌الله العظمی بروجردی سه ویژگی و اثرگذاری را برجسته و شاخص دیده و نوشته است: 

1. به احیای حوزه‌ علمیه قم پرداخت و آن را به عنوان نهادی دینی- مردمی، معرفی و پایه های را که حاج شیخ عبدالکریم موسس حوزه بنا نهاده بود تثبیت کرد‌. همچنین حوزه را هم از گزند افراطیون و کج‌اندیشانِ درون و هم از خطرات سیاست و حوادث بیرون مصون داشت.

 2.  دیگری کادر سازی و فراهم ساختن  زمینه حضور عالمان برجسته در بلاد مختلف داخل و خارج کشور و همچنین تشویق دیگر بزرگان برای نوشتن رساله‌های عملیه بود. به‌طوری که در آن تاریخ پر‌آشوب هیچ ردپایی از بی‌تدبیری، تحکّم و آفت سیاست زدگی در روش آقای بروجردی نمی توان یافت.

3. اوضاع کشور و جامعه را آرام نگاه داشته و به دلیل رابطه تعریف شده‌ای که با حکومت از خود بروز داده بود در بین مردم و در چشم حاکمان به خصوص شخص شاه محبوب و مقتدر بود.
  

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آیت الله علوی بروجردی : به عنوان روحانیت ، حوزه و مرجعیت باید از اصل کرامت انسان دفاع کنیم (فیلم)

دیگر خبرها

  • علم الهدی: دشمنان اسلام چشم به ولایت معصوم دارند
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» اثر سلیمی نمین رونمایی شد
  • علم الهدی: دشمنان اسلام از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند
  • ویژگی‌های حضرت حمزه(س) در بیان قرآن و روایات
  • ایستادگی و مقاومت بارز ترین ویژگی های شهید قرنی است
  • ایستادگی و مقاومت بارز‌ترین ویژگی‌های شهید قرنی است
  • امشب: مراسم سالگرد آیت‌الله بروجردی در مسجد اعظم قم/ 3 ویژگی مرجع فقید
  • جشنواره حضرت خدیجه (س) در کردستان برگزار می‌شود
  • سپاه پاسداران بازوی توانمند ولایت‌فقیه
  • همکاری و هماهنگی میان «میدان، دیپلماسی و رسانه»، ویژگی برجسته عملیات وعده صادق