Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-28@19:16:54 GMT

شکر و نمک برای لایه‌برداری پوست صورت مفید است

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۶۹۴۵۷

شکر و نمک برای لایه‌برداری پوست صورت مفید است

رکنا: پاک کننده های حاوی میکروبید ضرر زیادی برای سلامتی پوست دارد.

در این متن از سری مطالب حقایق زیست‌محیطی قصد داریم درمورد پاک‌کننده‌های حاوی میکروبید بنویسیم. محصولات آرایشی زیادی را سراغ داریم که حاوی میکروبید (Microbid) هستند؛ میکروبید‌ها، تکه‌های بسیار ریز پلاستیکی گِردی هستند که قطری کمتر از ۵ میلی‌متر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میکروبید‌ها آسیب‌های زیادی به محیط‌زیست وارد می‌کنند و شوربختانه باید گفت در یک بار پاک‌کردن یا لایه‌برداری صورت با موادی که حاوی میکروبید هستند، چیزی حدود ۹۴۵۰۰ تکه‌ پلاستیکی میکروبید روانۀ محیط‌زیست می‌شود.

ریچارد تامسون، پروفسور رشتۀ زیست‌شناسی دریایی، در آزمایشی ثابت کرد که با هر بار پاک‌کردن صورت با مواد پاک‌کنندۀ آرایش حاوی میکروبید، چیزی حدود ۹۴۵۰۰ میکروبید به‌همراه آب به سیستم اگو راه پیدا می‌‌کند.

به‌این‌ترتیب، با یک حساب سرانگشتی می‌توان گفت که یک پاک‌کنندۀ صورت معمولی ممکن است چیزی حدود ۲.۸ میلیون میکروبید داشته باشد. این مقدار میکروبید، پس از استفاده راه‌ خود را به آب‌راه‌های عمومی و در‌نهایت به رودخانه‌ها و دریاها پیدا می‌کنند.

وظیفۀ اصلی میکروبید در پاک‌کننده‌های آرایشی از‌بین‌بردن مواد آرایشی، آلودگی و چربی از روی پوست است. اما وقتی که صورت آغشته به این مواد آبکشی شد، ناخالصی‌ها راه خود را به دریا و رودخانه باز می‌کنند و ماهی‌ها و سایر حیوانات دریایی، میکروبید‌ها را به اشتباه به جای غذا می‌خورند.

همان‌گونه که اشاره شد، میکروبید‌ها ابعاد بسیار کوچکی دارند و حدود ۰.۰۱ تا نهایتاً ۱ میلی‌متر حجم دارند. این حجم بسیار کم باعث شده است تا حین تصفیه توسط فیلترها از آب جدا نشوند.از‌طرف‌دیگر، میکروبید‌ها در رسوب و گل‌و‌لای نیز قرار می‌گیرند و احتمال انتقال آن‌ها از طریق آب به زمین‌های زراعی نیز وجود دارد.

به همین دلیل، کشورهای مختلفی را شاهد هستیم که استفاده از میکروبید‌‌ها را در محصولات آرایشی‌ و بهداشتی ممنوع کرده‌اند. در این زمینه می‌توان بریتانیا را مثال زد که در سال ۲۰۱۸ تولید و فروش پاک‌کننده‌های آرایشی محتوی میکروبید را ممنوع کرد.سازمان غذا و داروی آمریکا نیز در سال ۲۰۱۷ تولید و توزیع محصولات حاوی میکروبید را ممنوع کرده است.

با‌این‌حساب پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم از طرفداران محیط‌زیست هستید، از حالا به بعد به جای استفاده از پاک‌کننده‌های حاوی میکروبید، از سایر پاک‌کننده‌ها کمک بگیرید. اگر هم به استفاده از محصولات طبیعی علاقه دارید، برای پاک‌کردن و لایه‌برداری صورت می‌توانید به جای لایه‌بردارها و پاک‌کننده‌های دارای میکروبید، از شکر یا نمک برای لایه‌برداری پوست صورت استفاده کنید.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما سلامت مهم ترین های 24 ساعت سقوط جت شخصی در ایران غذا پوست سازمان غذا و داروی آمریکا مواد آسیب دریا و رودخانه عکس جوان دختر دادگاه حوادث تجاوز به دختر حوادث تهران وحشیانه تجاوز گروهی پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۹۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان

ایسنا/لرستان معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ توقیف و به پارکینگ شرکت آب منطقه‌ای استان منتقل شد.

احمد گودرزی امروز هشتم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در راستای صیانت از منابع آبی استان، براساس گزارشات مردمی و با حضور به‌موقع گروه‌های حفاظت و نظارت بر بهره‌برداری منابع آبی، ۵۲ دستگاه حفارغیر مجاز در سال ۱۴۰۲ پس از اخذ دستور قضایی در سطح استان توقیف و به پارکینگ شرکت آب منطقه‌ای منتقل شدند.

وی خاطرنشان کرد: اکثر حفاری‌های غیرمجاز به‌صورت شبانه و در محیط‌های سربسته صورت می‌گیرد و کشف و توقیف دستگاه‌های حفار در اکثر موارد بر اساس گزارشات مردمی امکان‌پذیر است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای لرستان اضافه کرد: از هم استانی‌ها درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه اقدامی در این زمینه، در اسرع وقت مراتب را به شرکت آب منطقه‌ای لرستان گزارش دهند و همیار همکاران ما در حفاظت از منابع آبی استان باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کرم معجزه
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر