Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@04:04:45 GMT

منع استفاده از فناوری‌های نوین کار درستی نیست

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۷۰۷۰۸

منع استفاده از فناوری‌های نوین کار درستی نیست

شهرضا - نماینده مردم شهرضا در مجلس با بیان اینکه منع استفاده از فناوری‌های نوین کار درستی نیست، گفت: باید پیش از ورود یک فناوری جدید به کشور، در مورد آن فرهنگسازی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سمیه محمودی پیش از ظهر شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان شهرضا، با اشاره به اجرای طرح‌های راهسازی در مناطق مختلف شهرستان شهرضا، اظهار داشت: آغاز مراحل اجرایی ساخت تقاطع غیرهمسطح «بسیج»، «منظریه» و ورودی جرم‌افشار و منوچهرآباد و تکمیل فاز اول پروژه شش بانده کردن مسیر شهرضا – اصفهان، از جمله این طرح‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به آغاز پروژه تکمیل فاضلاب شهرضا از ۲۷ اردیبهشت‌ماه امسال، ابراز کرد: پس از پیگیری‌های مستمر، دستگاه‌های هوازی تصفیه خانه نصب شده تا در این مرحله مشکل مردم محلات جرم‌افشار، منوچهرآباد و نسیم‌آباد برطرف شود.

نباید از فیلترینگ تلگرام برداشت سیاسی کرد

نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر احتمال فیلترینگ تلگرام، تأکید کرد: فیلترینگ تلگرام به دلیل آسیب‌هایی است که در این زمینه متوجه کشور شده است، بنابراین نباید از این مسئله برداشتی صرفا سیاسی شود.

وی با بیان اینکه منع استفاده از فناوری‌های نوین کار درستی نیست، تصریح کرد: باید پیش از ورود یک فناوری جدید به کشور، در مورد آن فرهنگسازی شود.

محمودی با بیان اینکه از ۲۰۰ میلیون کاربر تلگرام، ۴۰ میلیون نفر ایرانی هستند، اظهار کرد: ترویج استفاده و خرید ارز مجازی باعث خروج یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار ارز از کشور شد، این مسئله در کنار سایر پیامدهایی است که استفاده از فضای مجازی به دنبال داشته است.

وی گفت: فضای مجازی اقتصاد، مسائل اجتماعی و حتی فضای سیاسی کشور را تحت تأثیر قرار داده است.

پیگیری فراکسیون زنان مجلس در خصوص مسئله برخورد مامور نیروی انتظامی با یک دختر

نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، عنوان کرد: به تازگی فیلمی از برخورد یک مأمور با یک دختر در فضای مجازی منتشر شده است که درباره جزئیات آن اطلاع درستی نداریم، اما انجام اینگونه امور زیبنده کشور ما نیست.

وی تصریح کرد: اینگونه حرکات را محکوم می‌کنیم، فراکسیون زنان مجلس این مسئله را پیگیری می‌کند، همه افراد هم باید بدانند که در کشور ما قانون حاکم است و انجام این گونه اقدامات در شأن ضابطان قضایی و موقعیت داخلی و خارجی کشور نیست.

محمودی همچنین بیان کرد: طرح ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان در پست‌های مدیریتی در فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی، به تصویب رسیده است زیرا باید زمینه مناسب برای گردش نخبگان در کشور فراهم شود.

وی اظهار کرد: برخی افراد خواسته یا ناخواسته به دنبال ترویج یأس و ناامیدی در بین مردم هستند، مردم سرمایه اصلی نظام هستند و اگر یأس و ناامیدی در میان آنها نهادینه شود، ضربات جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۷۰۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است

به گزارش «نماینده»، حجت‌الاسلام محمدرضا میرتاج‌الدینی با اشاره به نامه ۳۰ نماینده به هیات رییسه مجلس در مخالفت با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده گفت: بند ۱۲ ماده ۱۲ قانون ارزش افزوده مصوب ۱۳۸۷ درباره معافیت خدمات حمل‌ونقل عمومی مسافری درون و برون شهری، جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده است. در جزء ۱۳ بند «ب» ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مورخ ۱۴۰۰ نیز این معافیت تثبیت و توسعه یافته و در عین حال، ارائه خدمات حمل‌ونقل عمومی مسافری از طریق انعقاد قرارداد نیز مشمول بند ۱۲ ماده ۱۲ قانون شناخته شده و از پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده معاف است؛ هدف اصلی قانون‌گذار کاهش هزینه‌های مصرف کننده نهایی یعنی مردم در تامین نیاز حمل‌ونقل به عنوان یکی از نیازهای اساسی بوده است.

وی افزود: در حال حاضر روزانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون سفر درون و برون شهری در کشور صورت می‌گیرد که از این تعداد ۷۰ تا ۷۵ درصد از سفرها توسط خودروهای شخصی است که هیچ‌گونه دستورالعملی نداشته و عملا تحت نظارت و مدیریت هیچ سازمان و مجموعه‌ای نیستند.

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد از سفرها از طریق سیستم حمل‌ونقل عمومی از قبیل مترو و اتوبوس است و بین ۵ تا در ۱۰ درصد سفرها نیز از طریق سکوهای تاکسی‌های اینترنتی شامل بیش از ۵ میلیون سفر داخل شهری و بین‌شهری انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در این شرایط درصد استفاده مردم از تاکسی‌های اینترنتی به دلیل بهره بردن این سکوها از هوش مصنوعی، در دسترس و امن‌تر بودن رو به افزایش است یعنی در عمل با افزایش سهم این بخش، سهم ۷۰ درصدی سفرهای خودروهای شخصی بدون نظارت کاسته شده و به سکوهای اینترنتی افزوده می‌شود که این اتفاق بسیار مثبتی برای مدیریت کلان کشور و توسعه اقتصاد دیجیتال و ساماندهی این کسب و کار حمل‌ونقلی به عنوان یک صنعت اشتغال‌زا و بسیار مهم در کشور است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: براساس برآورد، بیش از ۷۰ میلیون کاربر فعال از این سکوها بهره‌مند هستند که با عدم اعمال قانون خدمات ارزش افزوده به بیش از ۷۰ میلیون ایرانی به ازای هر سفر اینترنتی هزینه ۱۰ درصدی مالیات بر ارزش افزوده به صورت غیرقانونی تحمیل می‌شود که با باعث ایجاد تورم و گرانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم در سطح کشور و سوق دادن مردم به سمت سفر با خودروهای شخصی است و عقبگرد کشور در جهت حرکت به سمت توسعه سهم اقتصاد دیجیتال را به دنبال دارد.

وی تاکید کرد: ‌علی‌رغم وجود نص صریح قانون و وجود بخشنامه اختصاصی مبنی بر معافیت تاکسی‌های آنلاین از پرداخت ارزش افزوده توسط مردم، اداره‌های مالیات بر اساس ابلاغیه جدید به شرکت‌های تاکسی اینترنتی، اقدام به طلب ارزش افزوده از مردم کرده‌اند که مجلس شورای اسلامی با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی در ازای دریافت غیرقانونی مالیات بر ارزش افزوده توسط سازمان امور مالیاتی، مخالف است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در همین راستا سوالی از وزیر امور اقتصادی و دارایی مطرح کردیم مبنی بر اینکه عدم اجرای معافیت ارزش افزوده در خدمات حمل‌ونقل در تناقض با نص صریح قوانین و در تعارض با سیاست‌های کلان کشور و برنامه‌های دولت سیزدهم برای کاهش هزینه‌های مردم در بخش نیازهای اساسی دارد لذا با توجه به اینکه در آینده نزدیک با توسعه اقتصاد دیجیتال و زیرساخت‌های هوش مصنوعی در کشور بیشتر سهم سفرها و خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری و برون‌شهری در بستر سیستم‌های نوین صورت می پذیرد، توضیحاتی در این خصوص و عدم اجرای قانون توسط سازمان امور مالیاتی به مجلس شورای اسلامی داده شود.

میرتاج‌الدینی گفت که این کار باعث افزایش تورم و کاهش سهم اقتصاد دیجیتال در کشور می شود. قوانینی در این حوزه وضع شده که نیازمند بازنگری هستند و باید بحث اقتصاد دیجیتال در آن‌ها دیده شود.

وی ادامه داد: وزارت امور اقتصادی و دارایی باید مقررات را در جهت اقتصاد دیجیتال به‌روزرسانی و از ایجاد تورم جلوگیری کند و حمایت از اقتصاد دیجیتال را در دستورکار قرار دهد چرا که حمایت از این حوزه، حمایت از معیشت مردم است و حوزه حمل‌ونقل از اهمیت بسیار بالایی در زندگی مردم برخوردار است و مجلس این افزایش ۱۰ درصدی را خلاف قانون مصوب مجلس سال ۱۳۸۷ در خصوص قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌داند.

میرتاج‌الدینی در پایان تاکید کرد: دولت باید سعی کند متولی‌ها در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به یک نهاد کاهش دهد و از ایجاد نهادهای موازی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه هوش مصنوعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات جلوگیری کند چرا که مجلس شورای اسلامی مخالف نهادهای موازی در این حوزه است.

دیگر خبرها

  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت
  • شاهد آرای کیفی‌تر در دور دوم انتخابات خواهیم بود
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • گشایش نخستین نمایشگاه توانمندی‌های هنرمندان صنایع دستی کتابخوان
  • سفر به دبی با عوارض خروج از کشور رایگان
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است