Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-03@16:09:41 GMT

روزمرگی، آفت امروز دانشگاه‌ها است

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۷۰۹۹۵

روزمرگی، آفت امروز دانشگاه‌ها است

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد گفت: روزمرگی از آفت‌های بزرگ امروز دانشگاه‌ها در فضای آموزش عالی است که باعث می‌شود، افکار و اندیشه‌ها به سمت غفلت سوق داده شود. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم کلانتری در جلسه هم اندیشی روسا، معاونین، مدیران و روحانیون و ائمه جماعات واحد‌های دانشگاهی استان به واکاوی تاریخی پیدایش دانشگاه‌ها در پهنه جهانی پرداخت و با تشریح فلسفه وجودی دانشگاه‌ها در دوره‌های مختلف زمانی به تبیین تاثیر دانشگاه‌های غربی در زندگی بشر پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی دانشگاه‌های غربی را کپی‌برداری شده از نظامیه‌های ایران دانست و با اشاره به سیر تحولات تاریخی در مسیر تکامل دانشگاه‌ها افزود: فلسفه اولیه به وجود آمدن دانشگاه‌ها در دنیای غرب اهداف اقتصادی و گذر از اقتصاد سنتی به اقتصاد مدرن بوده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد با بیان اینکه تاسیس دانشگاه در ایران بر اساس الگو‌های غربی و آمریکایی بوده است، گفت: کارکرد واقعی دانشگاه در بدو تاسیس در ایران، غربی سازی، ضدیت با دین و فرهنگ ملی و توانمندی‌های ایرانی بوده است.

کلانتری به آسیب‌شناسی شرایط دانشگاه‌ها پرداخت و روزمرگی را از آفت‌های بزرگ امروز دانشگاه‌ها در فضای آموزش عالی دانست که باعث می‌شود، افکار و اندیشه‌ها را به سمت غفلت سوق دهد.

وی دانشگاه آزاد اسلامی را که بر اساس ضرورت‌های پس از انقلاب با حمایت حضرت امام (ره) و بزرگان نظام شکل گرفت، یکی از ثمرات انقلاب اسلامی عنوان کرد که دارای جایگاه ویژه‌ای در آموزش عالی کشور است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۷۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استادان با فعالیت در مراکز رشد و فناوری و هم‌افزایی علمی و تبدیل علم به ثروت در کسب درآمد شهریه اثرگذار هستند.

وی با بیان اینکه آثار شهید مطهری در رشد فکری استادان و دانشجویان موثر است، عنوان کرد: تبیین اندیشه‌های علمی و سیاسی شهید مطهری در دانشگاه و برای تعلیم و تربیت دانشجویان بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی  افزود: در راستای اهداف سند تحول و صیانت از دستاورد‌های علمی و پژوهشی استادان و دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی کار‌های خوبی صورت گرفت و برای کاربردی کردن تولید علم به ثروت فعالیت و تلاش شما استادان نقش مهمی دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل هم با تبریک روز معلم، تلاش و کوشش و ایثار استادان در کلاس درس را یک عشق ذاتی و درونی دانست و گفت: معلمی یک هدف برای رسیدن به معبود خود است آموزش و تدریس در کلاس لذت بخش و یک کار الهی است که انسان به آن عشق می‌ورزد.

سید میرالله حسینی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با بهرگیری از گام دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی و سند تحول در سال‌های اخیر رشد چشمگیری در جذب دانشجو براساس سوابق تحصیلی، تولید محصولات علمی، مشارکت دانشگاهیان به مسائل فرهنگی داشته است.

به گزارش آنا، آئین گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با حضور دکتر مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، سید میرالله حسینی رئیس دانشگاه، استادان هیئت علمی همراه با خانواده، معاونان، در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم از استادان دانشگاه با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • معاون رئیسی: افکار عمومی غربی به این جمع‌بندی رسیدند که آمریکا نماد ظلم و ستم است
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • برگزاری آزمون استخدامی معلم پرورشی و ورزش در مهاباد
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود