Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛    «کورنی می‌جنس» که به منظور شرکت در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به تهران سفر کرده است،  به علاقه ویژه خود نسبت به فرهنگ و فیلم های ایرانی اشاره کرد.
وی درباره آشنایی اش با سینماگران ایرانی افزود: عباس کیارستمی از جمله کارگردانان محبوب من است و همواره از دیدن فیلم او مخصوصا «طعم گیلاس» لذت برده ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مستندساز هلندی ادامه داد: کیارستمی عنصر خیال را در فیلم هایش همواره داشت و انسان می توانست چشمهایش را ببندد و آثار او را در ذهن خود تخیل کند.
«می‌جنس» همچنین به اصغر فرهادی کارگردان اسکاری سینمای ایران نیز اشاره کرد و گفت: واقعا می گویم از دیدن فیلم «جدایی نادر از سیمین» سیر نمی شوم، او کارگردان قوی و کاربلدی است.
این فیلمساز هلندی درباره شناخت خود از دیگر فیلمسازان ایران به مجید مجیدی اشاره کرد و گفت: مجیدی نیز از کارگردانان بین المللی ایران است که برخی از آثار او را دیده ام.
وی مهمترین عامل سفرش به ایران را سینمای کشورمان عنوان کرد و افزود: دیدن فیلم های ایرانی من را به سفر به ایران ترغیب کرد، تا به حال به چندین شهر ایران از جمله اصفهان و شیراز سفر کرده ام و البته این را هم بگویم هنگام سفر زمینی در شهرهای مختلف ایران فیلم های کمدی و طنز در اتوبوس پخش می شود که برایم جذاب نیستند.
این عضو شبکه تلویزیونی «ساب مرین چنل» هلند اظهار امیدواری کرد که حضورش در ایران به تهیه آثار مشترک با تولیدکنندگان ایرانی منجر شود.
وی مهمان نوازی ایرانیان را یکی از مهمترین ویژگی های آنها برشمرد و گفت: وقتی به ایران سفر می کنم مردم ایران دائما به من، فیلم های مختلف برای تماشا را پیشنهاد می دهند و رفتار گرم و صمیمی با مهمانها دارند.
او که از مسئولان اجرایی جشنواره «نوتردام» نیز هست در ادامه خاطرنشان کرد: اغلب فیلم های ایرانی و موسیقی دانان ایرانی در جشنوار «نوتردام» شرکت می کنند و با برخی از آنها آشنا هستم و این را هم بگویم که علاقه بسیاری به موسیقی ایرانی دارم.
وی درباره آشنایی مردم هلند با سینمای ایران نیز توضیح داد: از آنجا که اغلب فیلم های ایرانی در جشنواره ها اکران می شوند و شمار اندکی از افراد در این جشنواره ها شرکت می کنند بنابراین مردم عادی کشور من چندان با سینمای ایران آشنا نیستند اما امیدوارم تدابیری اندیشیده شود تا سینمای ایران در میان مردم هلند بهتر معرفی شود.
سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر روز پنجشنبه (30 فروردین ماه) در پردیس چارسو آغاز شده و تا هفتم اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۷۱۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای عکس تکان دهنده اسطوره سینمای جهان چه بود؟

دختر «آلن دلون» در چند روز اخیر، تصویری از این ستاره گذشته سینمای فرانسه در صفحه اجتماعی خود منتشر کرد که توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.

به گزارش ایسنا، در ابتدا وقتی این تصویر را در فضای مجازی می‌بینی شک می‌کنی که نکند هوش مصنوعی باشد، اما گویا این تصویر واقعی است.

در این تصویر که «آنوشکا دلون» در صفحه اجتماعی خود منتشر کرده آلن دلون سالخورده با چهره‌ای متفاوت از آنچه در ذهن داریم دیده می‌شود.

«آنوشکا» همزمان با انتشار این عکس نوشت: «صبح جمعه از پدرم عکس گرفتم. به نظر من خاطره‌ای از لحظات‌مان بود. از صرف صبحانه با او بی‌نهایت شکرگزارم و این لحظه‌ای بی‌نظیر و شیرین در دنیای بی‌رحمانه من است. من او را خوش تیپ یافتم. با نگاه همیشگی و آبی فولادینش، سرزنده، مثل یک مبارز، که به من قدرتی غیر قابل تصور می‌دهد».

دلون پس از سکته مغزی در سال ۲۰۱۹ در وضعیت نامناسبی قرار داشت و اخیرا اختلافات خانوادگی میان فرزندانش به رسانه‌ها دزر کرده است. آنتونی، آنوشکا و آلن فابین سه فرزند آلن دلون بر سر نظرات مخالفشان در مورد سلامتی و آینده پدرشان اختلاف دارند.

پسرش آنتونی دلون در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۹ مدعی شد، دلون در حال مرگ است و عنوان کرده: «او ضعیف و خسته است. او زیاد صحبت نمی‌کند، وقتی او را مجبور به تکرار می‌کنیم خسته می‌شود و برایش آزار دهنده است، زیرا صدایش دیگر مثل گذشته واضح و قابل شنیدن نیست».

آنتونی در مورد خواهر ناتنی‌اش انوشکا دلون نیز اظهار کرده بود: «خواهرم هرگز به من و برادرم اطلاع نداد که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲، پدرم در حین بازدید از کلینیک در سوئیس تحت پنج آزمایش شناختی قرار گرفته است و هیچ یک از آنها را با موفقیت نگذرانده است».

آلن دلون به سرعت از طریق وکیلش «کریستوف آیلا» واکنش نشان داد و گفت که به شدت از جو رسانه‌ای که توسط پسرش آنتونی سازماندهی شده شوکه شده و نمی‌تواند پرخاشگری پسرش آنتونی را که مدام به او می‌گوید که سالخورده است تحمل کند.

دلون از دهه ۱۹۹۰ به ندرت روی پرده ظاهر شده است و آخرین حضور عمومی او دریافت نخل طلای افتخاری جشنواره فیلم کن در سال ۲۰۱۹ بود. با این حال، او در مراسم تشییع دوست و ستاره همکار خود «ژان پل بلموندو» در سپتامبر ۲۰۲۱ شرکت کرد.

آلن دلون که بازی در ۸۰ فیلم از جمله چندین شاهکار سینمایی را در کارنامه دارد، اولین بار در سال ۱۹۶۰ و زمانی که ۲۵ سال داشت با بازی در فیلم «ظهر بنفش» توسط «رنه کلمنت» کارگردان فیلم کشف شد.

بسیاری از فیلم‌ها با بازی «آلن دلون» تبدیل به کلاسیک‌های سینما شدند و وی در طول دوران حرفه‌ای خود با کارگردانان نامداری، چون «آنتونیونی»، «ویسکونتی»، «ملویل» و «گدار» همکاری کرد و در کنار بازیگران بزرگی، چون «ژن گابن»، «عمر شریف»، «لینو ونتورا»، «کلودیو کاردیناله»، «مونیکا ویتی» و… مقابل دوربین رفت.

دلون نخستین بار در سال ۱۹۶۱ با فیلم «لذت زندگی» قدم به جشنواره کن گذاشت و سپس با فیلم‌های «خسوف» (۱۹۶۲)، «یوزپلنگ» (۱۹۶۳) و «آقای کلین» (۱۹۷۶) حضور در جشنواره کن را تجربه کرد و در سال ۲۰۱۹ جایزه نخل افتخاری کن را دریافت کرد.

tags # سینما ، هالیوود سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ماجرای عکس تکان دهنده اسطوره سینمای جهان چه بود؟
  • بیانیه مطبوعاتی سفارت ایران در فرانسه در ارتباط با وقایع بخش کنسولی
  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران
  • قابهایی شبیه به زندگی از جنس فلسفه و شعر و عرفان
  • بازآفرینی داستانی از پهلوان ایرانی برای کودکان
  • چرا چشم‌های سگ همیشه غمگین است؟
  • «لان» به هشتمین فستیوال فیلم‌های وحشت پان می رود
  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران | من زمان جنگ ویتنام هم به آمریکایی بودنم افتخار می‌کردم اما حالا...| تصاویر
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • شش فیلم داریوش مهرجویی در جشنواره مسکو‌ نمایش داده می‌شود