Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@15:35:53 GMT

نشست‌های دانشگاهی جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۷۱۵۳۲

نشست‌های دانشگاهی جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد

نشست‌های دانشگاهی جشنواره جهانی فیلم فجر که از امروز تا روز ششم اردیبهشت آغاز شده است، فردا یکشنبه با برگزاری 4 نشست تخصصی برای دانشجویان هنر در دانشگاه‌های هنر و صداوسیما به کار خود ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کارگاه توماس ماخ فردا یکشنبه 2 ادیبهشت از ساعت 11 تا 13 در سالن شهید فلاحت‌پور، دانشکده سینما و تئاتر، دانشگاه هنر برگزار می‌شود و ورود براى دانشجویان با کارت دانشجویى آزاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارهای توماس ماخ در زمینه فیلم‌برداری در موفقیت و شکل دادن به جذابیت‌های زیبایی‌شناسانه سینمای نوین آلمان بسیار چشم‌گیر بوده است. ماخ در طول 50 سال گذشته با کارگردانان بسیاری همچون ورنر هرتزوگ، ورنر شروتر، الکساندر کلوگه و ادگار رایتز همکاری کرده است. او هم‌چنین فیلم‌بردار نسلی از فیلم‌سازان زن بوده که نظرگاه منحصربه‌فرد و تازه‌شان را به سینمای دهه 70 و 80 میلادی آوردند و از آن جمله می‌توان به هلما ساندرس‌برامس و اولا اشتاکل اشاره کرد. «آگیره، خشم پروردگار»، «پالرمو یا وولفسبورگ»، «هایمات»، «قدرت احساس» و «هاینریش» بعضی از فیلم‌های مشهورتر ماخ هستند.

همچنین کارگاه روبرتو پرپینانی فردا یکشنیه ۲ ادیبهشت از ساعت 10 تا 12 در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد که دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی می‌توانند در این کارگاه شرکت کنند.

نمایش فیلم معدنچی و نشست مربوط به این فیلم نیز فردا یکشنبه 2 اردیبهشت از ساعت 16 در سالن شهید فلاحت‌پور، دانشکده سینما و تئاتر، دانشگاه هنر برگزار خواهد شد. «معدنچی » بر‌اساس داستان واقعی یک معدنچی مهاجر در اسلوونی است که پس از جنگ جهانی دوم، جسد هزاران نفر را در گودالی در اعماق معدنی متروک پیدا می‌کند. او با پافشاری بر برگزاری مراسم تدفین برای این قربانیان، ارزش‌های جامعه را زیر سوال می‌برد. به همین دلیل شغل، رفاه خانواده و حتی جانش را به خطر می‌اندازد. فیلم معدنچی تولید سال ۲۰۱۷ فیلمنامه‌نویس و کارگردان «هانا اسلاک» است.

همچنین فردا یکشنبه 2 اردیبهشت ساعت 16 در دانشگاه صدا و سیما فیلم «غرش» به نمایش در می‌آید و نشست مربوط به آن نیز با حضور عوامل فیلم در این دانشگاه برگزار خواهد شد. کریستینا و تودور لونسکو با دو فرزندشان، ماریا پنج سال و نیمه و ایلی هفت ساله، زندگی خانوادگی شادی ساخته‌اند. این زوج 30 و چند ساله در آپارتمانی زیبا در یکی از شهرهای رومانی اقامت دارند. تودور برای یک شرکت تلفن کار می‌کند و کریستینا حسابدار است؛ زوجی معمولی که با فرزندانشان روزگار آرامی سپری می‌کنند. اما صبح یک روز یک‌شنبه هنگامی که تودور بچه‌ها را به پارک می‌برد، ماریا ناپدید می‌شود. این فیلم محصول مشترک رومانی فرانسه است و به کارگردانی کنستانتین پوپسکو در سال 2017 تولید شده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۷۱۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، در ابتدای نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» که ۸ اردیبهشت در سالن سینمای موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد، امیر دستمردی دبیر جلسه ضمن خوشامدگویی به استادان، هنرمندان و سخنرانان، توضیحاتی درباره موضوع جلسه، رابطه اقلیم، طبیعت و بیان هنری ارایه داد و بر اهمیت این موضوع در خلق آثار هنری تاکید کرد.

در ادامه این نشست، شهریار زرشناس عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره به‌عنوان اولین سخنران به موضوع تطور مفهوم فلسفی طبیعت و نسبت آن با تغییر مفهوم زیبایی در عوالم تاریخی غرب پرداخت.

همچنین زرشناس به مقایسه و بررسی معنا و مفهوم طبیعت و زیبایی در عوالم باستان، قرون وسطی و دوران مدرن پرداخت و تلاش کرد مقایسه‌ای فلسفی بین عوالم مختلف در نسبت با مفهوم طبیعت داشته باشد.

مسیحا ربیعی عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران، دومین سخنران این نشست، صحبت‌های خود را با موضوع نقد جغرافیایی هنر آغاز و به اهمیت جغرافیا و فضا در قرن حاضر تاکید کرد و با مرور نقاشی‌هایی از بروگل، مانه، ترنر، سهراب سپهری و ابوالقاسم سعیدی به بسط نظریات خود در این حوزه پرداخت.

کیوریتور نمایشگاه «بر فراز دشت» در مورد موقعیت جغرافیایی به‌عنوان یک حالت ذهنی نه صرفا یک مکان فیزیکی در این آثار صحبت کرد و بر اهمیت نقشه جغرافیایی ذهن هنرمند مقدم بر نقشه اصلی و واقعی تاکید کرد.

سومین سخنران این نشست سمیه رمضان‌ماهی عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره درباره انطباق‌پذیری فرهنگی با طبیعت‌گرایی شاعرانه و خیال‌انگیز در هنر مدرن ایران صحبت‌های خود را آغاز کرد و در ادامه مروری بر آثار به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه «بر فراز دشت» داشت و به‌صورت موردی چند اثر را شرح دادند.

در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هنرمندان و استادان برگزار شد.

کد خبر 6091231

دیگر خبرها

  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • خیزش های دانشجویی دنیا سرآغاز تحولات جهانی
  • دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای حمایت از دانشجویان آمریکایی