Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست از سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، «صادق نجفی» در نشست مشترک با رئیس سازمان توسعه تجارت، توجه به سهم 92 درصدی صنایع کوچک از صنایع‌ کل کشور و بهبود وضعیت تولید با ساماندهی واحدهای صنعتی کوچک را مورد تاکید قرار داد.
وی اظهار داشت: بهره مندی از قابلیت های مستتر در شهرک های صنعتی برای جذب سرمایه گذاران و اعطای مشوق به واحدهای صنعتی از اولویت های سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی در سال 97 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت، واگذاری ساخت شهرک های صنعتی به بخش خصوصی را از دیگر برنامه های این سازمان برشمرد و گفت: بخش خصوصی در حوزه ساخت شهرک های صنعتی تجربه های ارزشمندی دارد و ما باید از پتانسیل های این بخش برای ایجاد شهرک های صنعتی بهره ببریم.
نجفی با اشاره به راه اندازی پویش «حمایت از کالای ایرانی»، تصریح کرد: در راستای توسعه صادرات غیر نفتی نیز می توان پویشی در سطح کشور با همکاری سازمان توسعه تجارت راه اندازی کرد تا با کمک همه مردم و دستگاه های اجرایی تحقق این مهم تسریع شود.
 
** برنامه ریزی برای یکپارچه سازی خدمات مورد نیاز صادرات
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در این نشست یادآوری کرد: 42هزار واحد صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی سراسر کشور مستقرند.
«فرشاد مقیمی» در ادامه با تشریح مهمترین برنامه های سازمان در سال 97 خاطرنشان کرد: توسعه 54 خوشه کسب و کار روستایی طی برنامه ششم توسعه، تعیین بازارهای هدف، شناسایی ابعاد مختلف بازارهای صادراتی و برنامه ریزی برای یکپارچه سازی خدمات مورد نیاز صادرات، از برنامه های مهم این مجموعه در برنامه ششم توسعه به شمار می رود.
وی بیان داشت: اکنون 800 شهرک و ناحیه صنعتی در مرحله واگذاری زمین به بخش خصوصی قرار دارند.
«محمدعلی عزیزمحمدی»، معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان های سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی نیز در این نشست خواستار اتخاذ تدابیری برای پوشش بانکی و ریسک ناشی از نوسان های نرخ ارز شد.
وی، همچنین بر شناسایی مشکلات واحدهای صنعتی در حوزه گشایش ال. سی ( گشایش اعتبار اسنادی )و حمایت از واحدهای صنعتی برای تهیه مواد اولیه با توجه به نوسان های نرخ ارز تاکید کرد.
 
** بهره مندی از پتانسیل های مستتر در شهرک های صنعتی مرزی
«فتحعلی محمدزاده»، معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی نیز در این نشست مشترک با تاکید بر بهره مندی از پتانسیل های مستتر در شهرک های صنعتی مرزی برای تسریع صادرات واحدهای صنعتی، خواستار استفاده از ظرفیت زیرساخت های صنعتی موجود در این شهرک ها و نواحی صنعتی شد.
وی همچنین با اشاره به ایجاد 31 مرکز لجستیک در شهرک های صنعتی و تجهیز این مراکز به منظور توسعه صادرات، گفت: امکان اتصال 50 شهرک صنعتی به شبکه سراسری ریلی وجود دارد که به دلیل محدودیت مالی، از این تعداد پنج شهرک هدفگذاری شده است.
بنا به این گزارش، 85 هزار واحد تولیدی در کشور وجود دارد که حدود یک هزار و 700 واحد آن، بزرگ و صنعتی است و بقیه به واحدهای کوچک و متوسط اختصاص دارد.
41 هزار واحد تولیدی در شهرک های صنعتی کشور مستقر شده که 65 درصد آنها به نوعی فعال هستند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۷۱۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی میلانی  ،شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.
وی در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت : تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است. دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و افزود : ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد. میلانی همچنین بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک را برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت خواستار شد. وی با اشاره به بر حمایت از شرکت‌های فناور  از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  در حوزه مواد و ساخت و حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود. میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آنها را فراهم آورد. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد. وی افزود : ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند. میلانی همچنین بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.  

دیگر خبرها

  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • آتش سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران (+فیلم و عکس)
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • آتش‌سوزی گسترده در شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود