Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@21:57:57 GMT

کاسبی عجیب و پردرآمد! از تخفیف ۹۰ درصدی تا سود ۳ برابری!

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۷۳۲۰۸

حتما تاکنون با برخی تبلیغات تخفیف‌های غیرقابل باور برای کالاهای لوکس و گران در فضای مجازی مواجه شده‌اید و با ورود به لینک‌های موجود در تبلیغات به نوعی توخالی بودن آنها توی ذوق شما زده است. ولی اکنون دسته جدیدی از تبلیغات روی کار آمده است که باز هم وعده به تخفیفات باورنکردنی برای برخی کالاهای لوکس مانند آخرین مدل تلفن‌های اپل، پلی استیشن ۴ یا گوشی‌های پرطرفدار و گران برندهایی مانند سونی و سامسونگ در فضای مجازی داده می‌شود که البته این بار این مژده را به شما می‌دهیم که واقعا شما می‌توانید با ۹۰ درصد تخفیف صاحب این کالاها شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازاری که وعده‌هایی درست و اغواکننده می‌دهد، حراجی‌های اینترنتی هستند که به تازگی گعده‌هایی را در فضای مجازی برای خود دست و پا کرده‌اند. حراجی‌هایی که به شکل دوره‌ای رقابت‌هایی را با مکانیزم پیشنهادهای قیمتی و رقابتی میان کاربران خود برای خرید کالاها مطرح می‌کنند تا در نهایت یک نفر برنده این رقابت نفس‌گیر برای تصاحب یک تلفن همراه، لب تاپ، کنسول بازی یا مواردی از این دست با تخفیفی که حتی تا ۹۰ درصد می‌رسد، شود.

تنوع محصولات در این حراجی‌ها بالاست و شانس تصاحب کالاهایی با قیمتی بسیار پایین‌تر از سطح بازار بسیار اغواکننده است؛ تا جایی که حتی اگر در یک حراجی برنده نشوید، حداقل راه و چاه را یاد گرفته‌اید و حتما در حراجی دیگر شرکت خواهید کرد.

نکته قابل توجه در این حراجی‌ها این است که هزینه پایه برای حضور شما در هر یک از این رقابت‌های مالی اینترنتی پایین بوده و این صرفه وجود دارد که برای به دست آوردن یک گوشی آیفون که قیمت حقیقی آن در بازار بیش از هفت میلیون تومان است، ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان هزینه اولیه انجام دهد.

آیا می‌دانید که سود حقیقی صاحبان این کسب و کارها از هر یک از حراجی‌هایی را رقم می‌زنند، چقدر است؟

بیایید برای رسیدن به سود واقعی فروش یک کالا در مکانیزم حراجی‌های اینترنتی یک بار فرآیند شرکت در حراجی را با هم مرور کنیم. فرض کنید شما برای شرکت در حراجی یک کنسول بازی که قیمت حقیقی آن در بازار ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است، وارد یک سایت حراجی اینترنتی شده‌اید.

برای شرکت در این حراجی ابتدا باید در سایت ثبت نام کنید و برای اینکه بتوانید در حراجی‌ها شرکت کنید، باید به مقداری که دست سرمایه‌گذاری را در هر حراجی دارید از فروشگاه اینترنتی اعتبار و سهم مشارکت در حراجی‌ها را خریداری کنید که مقدار خرید شما عملا مساوی با تعداد حق پیشنهاد شما در یک رقابت مالی خواهد بود.

اما مکانیزم شرکت در حراجی‌ها به این شکل است که پس از ورود در سایت و خرید اعتبار در ساعت مقرر وارد تالارهای حراجی می‌شوید و پس از اینکه هر کاربر یک پیشنهاد قیمتی بالاتر ارائه می‌کند، ۱۰ ثانیه فرصت دارید تا پیشنهاد بالاتر خود را ارائه کنید و در صورتی که دیگر کسی پس از شما پیشنهاد جدیدی ارائه نکند و ۱۰ ثانیه به پایان برسد، تبریک می‌گوییم شما برنده حراجی و صاحب یک کالا با قیمتی پایین شده‌اید.

در ورود به یک تالار حراجی قبل از هر چیز باید به فاکتورهای موثر در این رقابت دقت کنید. این فاکتورها شامل ۱- قیمت پایه؛ که همان قیمت شروع حراجی بوده و توسط سایت مربوطه مشخص می‌شود. ۲- ضریب افزایش قیمت؛ که همان مبلغی است که با هر پیشنهاد به قیمت محصول اضافه می‌شود. ۳- هزینه هر پیشنهاد؛ هزینه‌ای خواهد بود که شما برای هر پیشنهاد باید به سایت پرداخت کنید.

برای شرکت در حراجی یک کالا شما به تعدادی که هر سایت مشخص می‌کند، حق ارائه پیشنهاد دارید و هر پیشنهاد هم برای شما هزینه‌ای دارد و باید بلیت یا اعتباری که از سایت خریداری می‌کنید را خرج آن کنید که عملا بخش بزرگی از درآمد سایت حراجی نیز از محل فروش همین بلیت‌ها به دست می‌آید.

باید گفت در اصل فعالیت این سایت‌ها ابهاماتی وجود دارد، چراکه دقیقا مشخص نیست که در قانون تجارت الکترونیک در کدام دسته از موارد تعریف شده قرار می‌گیرند، یعنی سایت‌های فروشگاهی، سایت‌های خدماتی یا ... هیچ کدام به این معنا حراجی را در خود ندارند. به عبارتی باید گفت اینکه یک سایت بتواند برای فروش یک کالا هم از محل فروش کالا و هم از محل فروش اعتبارهایی که برای شرکت در رقابت خرید ارائه می‌کند، درآمد داشته باشد موضوعی نیست که در قالب تجارت الکترونیک به آن اشاره شده باشد و شرایط عادلانه، قانونی و قابل استناد را در آن ذکر کرده باشد.

اما برای اینکه متوجه شوید چگونه این سایت ها به شکل غیر متعارف از حراج یک کالا سود می‌برند، به سراغ یکی از سایت‌هایی می‌رویم که عملا بالاترین درصد تخفیف را در سایت‌های دیگر ارائه می‌کند و شاید چندان شیوه منصفانه‌ای در حراجی خود نسبت به دیگر سایت‌ها نداشته باشند.

در حراجی که برای یک دستگاه پلی استیشن چهار در روز شنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۳۹۷ برگزار شد، این کالا که در بازار آزاد قیمتی معادل دو میلیون و ۵۴۹ هزار تومان دارد، با قیمتی معادل ۲۵۵ هزار و ۱۸۰ هزار تومان به نفر برنده رسید که یعنی نفر برنده برای خرید این دستگاه ۹۰ درصد تخفیف گرفت.

ولی بگذارید سود سایت را در این حراجی با هم محاسبه کنیم. قیمت پایه این دستگاه ۲۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان بوده است و قیمت نهایی حراجی ۲۵۵ هزار و ۱۸۰ تومان. یعنی در طول این حراجی این کالا فقط ۲۵ هزار و ۶۸۰ تومان افزایش قیمت پیدا کرده است چرا که ضریب افزایش قیمت هر پیشنهاد معادل فقط پنج تومان بوده است.

با تقسیم میزان رشد قیمت کالا در حراجی در ضریب افزایش قیمت هر پیشنهاد تعداد کل پیشنهادهای ارائه شده برای این حراجی به دست می‌آید که این رقم در این مورد خاص معادل ۵۱۳۶ پیشنهاد بوده است که در هر ۱۰ ثانیه ارائه شده است.

این را در نظر بگیرید که بر اساس تعیین این سایت حراجی اینترنتی برای هر پیشنهاد در حراجی این کالا شما نیاز به استفاده از ۱۵ اعتبار خریداری شده از این سایت دارید که در صورت ضرب عدد ۱۵ در تعداد کل پیشنهادهای ارائه شده می‌توانید به تعداد کل اعتبارهای مصرف شده توسط کاربران برای شرکت در این حراجی پی ببرید که رقم آن در این مورد ۷۷ هزار و ۴۰ عدد بوده است.

برای محاسبه ادامه سود این سایت باید به سراغ فروشگاه اعتبارات این سایت حراجی برویم. در فروشگاه این سایت مشاهده می‌کنید که بسته‌های بلیت شرکت در حراجی‌ها در ابعاد مختلف به فروش می‌رسد که شامل بسته‌های ۲۵ هزار تومانی، ۵۰ هزار تومانی، ۱۰۰ هزار تومانی تا یک میلیون تومانی می‌شوند که با میانگین گیری از این بسته‌ها بسته ۵۰ هزار تومانی را که شامل ۵۰۰ بلیت به اضافه ۳۰ بلیت اضافی شرکت در حراجی‌ها می‌شوند را به عنوان معیار لحاظ می‌کنیم و با محاسبه بسته ۵۰ هزار تومانی با عدد کل بلیت‌های مصرف شده در حراجی پلی استیشن چهار (۷۷۰۴۰) به رقم درآمد کل سایت فقط از محل فروش بلیت‌های اعتباری شرکت در حراجی می‌رسیم که معادل هفت میلیون و ۲۶۷ هزار و ۹۲۴ تومان است که علاوه بر این رقم خرید خود کالا نیز که توسط برنده پرداخت می‌شود، به این رقم اضافه شده و این رقم تا هفت میلیون و ۵۲۳ هزار و ۱۰۴ تومان افزایش می‌ یابد که این یعنی سایت حراجی مذکور در حراج یک دستگاه پلی استیشن چهار با قیمت دو میلیون و ۵۴۹ هزار تومان، چهار میلیون و ۹۷۴ هزار و ۱۰۴ تومان سود کرده است.

این کسب و کار برای صاحبان آن بسیار جذاب و سودآور بوده در حالی که کاربران نیز با مشاهده شانسی که می‌توانند برای تصاحب کالای ارزان قیمت داشته باشند، جذب و اغوا می‌شوند و در مجموع می‌توان گفت که در این کسب و کار مدل جدیدی از فروش کالا و تجهیزات به فضای مجازی، فارسی وارد شده است که باید تازه وارد پیچ و خم‌های قانونی، متعادل‌سازی و رسیدن به یک ساز و کار منصفانه شود.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۷۳۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳

ثبت نام سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی در اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شد.

به گزارش ایمنا، عرضه خودروهای وارداتی بر مبنای فرآیند نوبت دهی طرح یکپارچه عرضه خودرو آغاز شد.

بیشتر بخوانید:

لاماری ایما هیبریدی نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا ثبت نام سامانه یکپارچه خودرو

متقاضیان محترم سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌توانند جهت انتخاب خودرو اقدام کنند.

زمان ثبت نام سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی

ثبت نام برای متقاضیان واجد شرایط از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ در دسترس است.

سامانه ثبت نام خودرو وارداتی

سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی به نشانی saleauto.ir مشخصات فنی خودروهای عرضه شده را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.

محصولات سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی

متقاضیان محترم می‌توانند یک اولویت از سبد محصولات اعلامی زیر را انتخاب کنند لازم به ذکر است هیچ گونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه صرفاً برای ثبت نام کنندگان مرحله اول که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ حساب خود را بلوکه کرده‌اند است.

الف- خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی:

جدول شماره ۱: قیمت فروش محاسباتی قطعی خودروهای وارداتی در مبادی ورودی واحد: دستگاه / ریال

نام شرکتنشان تجاریمدلقیمت فروش قطعی درمبادی ورودی به ریال
جهان نوین NISSAN SUNNY ۱۱.۰۷۱.۴۰۰.۰۰۰
آرین پارس موتور Lamari EAMA HEV ۱۵.۴۳۴.۰۰۰.۰۰۰
بی ام کارز Hongqi EQM۵EV (خودرو برقی) ۱۸.۰۵۴.۶۰۰.۰۰۰

تبصره: قیمت مندرج در جدول شماره ۱، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … به قیمت‌های فوق اضافه می‌گردد که واردکنندگان با رعایت آئین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می‌توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام نمایند.

ب- خودروهای دارای قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی:

جدول شماره ۲- برآورد قیمت فروش محاسباتی علی الحساب خودروهای برقی وارداتی در مبادی ورودی واحد: ریال / دستگاه

نام شرکتنشان تجاریمدلقیمت فروش علی الحساب در مبادی ورودی به ریال
معین خودرو ایرانیان Honda ENS1 (خودرو برقی) ۱۸.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰
ایران خودرو Luna GRE (خودرو برقی) ۹.۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰
جزییات ثبت نام خودرو وارداتی

تبصره ۱ - قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد. واردکنندگان می‌توانند پس از فراخوان اولیه و با دریافت ۵۰% قیمت علی الحساب نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی اقدام نمایند

تبصره ۲ - قیمت قطعی خودروهای مذکور پس از ارائه کلیه مستندات و مدارک مثبته و بر اساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد.

تبصره ۳ - عدم واریز وجه در هر یک از مراحل ذکر شده و حداکثر ۵ روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه خودروهای وارداتی حذف می‌گردد.

تبصره ۴ –کلیه شرکت‌های واردکننده می‌بایست مطابق آئین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه از مشتریان اقدام نمایند در صورت تأخیر در تحویل و … قراردادهای مذکور مشمول جرایم مندرج در آئین نامه فوق خواهند شد.

تبصره ۵ - تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت‌نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد.

تبصره ۶ - آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه عدم تخصیص را مشاهده می‌نمایند، در صورت تمایل نسبت به خودروهای ارائه شده در جداول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند.

تبصره ۷ - اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده ۱۹ آئین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهادهای ذیربط قرار می‌گیرد.

کد خبر 751023

دیگر خبرها

  • رونمایی از «شب آبستن» در نمایشگاه کتاب تهران
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پردرآمد مثل فدراسیون فوتبال!
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • ۸۰ کیلو طلای حراجی بدون مشتری ماند/ نرخ دلار کاهشی شد/ فردا دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ کلید می‌خورد
  • قیمت طلا و سکه امروز 16 اردیبهشت 1403
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟