Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان > آمریکا - همشهری آنلاین:
دانش‌آموزان آمریکا با برگزاری تظاهرات سراسری بار دیگر مخالفت خود را با قوانین سهل‌گیرانه مالکیت سلاح ابراز کردند. شعار این گردهمایی‌‌ها که در سالروز کشتار دبیرستان کلمباین انجام شد این بود: دیگر بس است.

به گزارش دويچه وله، در سالروز کشتار دبیرستان کلمباین در کلرادو، در سراسر ‌آمریکا حدود ۲۵۰۰ گردهمایی و تظاهرات برگزار شد که هدف آنها اعتراض به مقررات سهل و آسان در زمینه تهیه اسلحه گرم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش‌آموزان بسیاری از شهرهای آمریکا روز جمعه ۲۰ آوریل (۳۱ فروردین) کلاس‌های خود را ترک کردند و به خیابان‌ها سرازیر شدند تا با یک دقیقه سکوت یاد قربانیان حادثه کلمباین و سایر خشونت‌های مسلحانه را گرامی دارند. روی پلاکاردها این شعارها به چشم می‌خورد: "خشونت مسلحانه را متوقف کنید"، "کتاب به جای گلوله" و "حق امنیت."

در نیویورک آریله گایسمار، دختری ۱۶ ساله و از جمله بانیان حرکت اعتراضی "نیویورک می‌گوید بس است" گفته است: «ما خواستار تصمیم‌گیری برای اصلاح تمام و کمال قانون هستیم.»

در واشنگتن نیز روبروی کاخ سفید تظاهراتی برپا شد. تظاهرکنندگان هنگام قرائت نام قربانیان خشونت‌های مسلحانه با سکوتی سنگین یاد آن‌ها را گرامی داشتند. یکی از دانش‌آموزان بعد از برپایی این مراسم گفت: «باید چیزی انجام گیرد. من ۱۸ ساله‌ام و می‌توانم سلاح بخرم. این درست نیست.»

در نیمه فوریه امسال یک جوان ۱۹ ساله ۱۴ دانش‌آموز و سه تن دیگر را در دبیرستانی در پارکلند فلوریدا به ضرب گلوله کشت. از آن پس تظاهرات دانش‌آموزی در مخالفت با خشونت‌های مسلحانه و در حمایت از اصلاح قوانین اسلحه سراسر کشور را در بر گرفت.

جمعه ۲۰ آوریل نوزدهمین سالروز کشتار دبیرستان کلمباین در لیتل‌تون بود. در سال ۱۹۹۹ در این دبیرستان دو جوان ۱۲ دانش‌آموز و یک معلم را با شلیک گلوله به قتل رساندند. روز جمعه به یاد این ۱۳ تن گردهمایی‌هایی با ۱۳ ثانیه سکوت شروع شد. در ادامه نیز یک دقیقه سکوت برای ادای احترام به تمامی قربانیان خشونت‌های مسلحانه انجام گرفت.

در ایالات متحده آمریکا هر سال هزاران نفر قربانی تعرض‌های مسلحانه می‌شوند. اما در سال‌های اخیر شمار دانش‌‌آموزان قربانی فزونی گرفته است.

در "ژورنال پژوهش‌های کودک و خانواده" نتایج تحقیقاتی منتشر شده که به‌روشنی این روند فزاینده را ترسیم می‌کند. طبق این گزارش، در ۱۸ سال گذشته شمار قربانیان تیراندازی‌ها در مدارس آمریکا از مجموع صد سال گذشته بیشتر بوده است.

با وجود موج اعتراضی اخیر لابی‌های اسلحه همچنان از مقررات کنونی مالکیت سلاح دفاع می‌کنند. دادلی براون، رئیس انجمن ملی سلاح، گفته است: «هدف اصلی آنها جمع‌آوری سلاح‌هایی است که با پروانه قانونی در دست مردم است.» او افزود: «ما در هر قدم با آن‌ها مقابله خواهیم کرد.»

در همین زمینه: تغییر تاریخی در سنای آمریکا برای حمایت از خانواده | ورود اولین نوزاد به سنا متهم حوادث ۱۱سپتامبر دستگیر شد شهردار سابق نیویورک به تیم حقوقی دونالد ترامپ پیوست تردد دیپلمات‌های پاکستانی در آمریکا محدود می‌شود دونالد ترامپ دیدار رئیس سیا با رهبر کره شمالی را تائید کرد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۷۳۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند

روزنامه گاردین نوشت: سناتور‌های ارشد جمهوری‌خواه با مداخله در تنش‌های فزاینده در دانشگاه‌های مهم آمریکا بر سر جنگ غزه، از دولت جو بایدن خواستند نیرو‌های پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) را برای سرکوب تظاهرات‌ها در حمایت از فلسطین که به بازداشت صد‌ها نفر منجر شده است، اعزام کند.

این روزنامه افزود: ۲۵ سناتور جمهوریخواه از جمله میچ مک کانل از رئیس جمهوری آمریکا خواسته اند «به سرعت نظم را به محیط دانشگاه‌ها بازگرداند».

مک کانل، رهبر اقلیت سنای آمریکا و جان تون معاون وی، در نامه‌ای خطاب به مریک گارلند دادستان و میگل کاردونا (Miguel Cardona) وزیر آموزش این کشور، مدعی شدند معترضان «یهودستیز» و «حامی تروریسم» هستند.

پلیس آمریکا دوشنبه این هفته، حدود ۱۵۰ معترض را در تظاهرات هواداران فلسطین در دانشگاه‌های ییل و نیویورک بازداشت و دانشگاه کلمبیا اعلام کرد کلاس‌های درس را تا پایان ترم به صورت مجازی برگزار خواهد کرد.

برخی از مسئولان ارشد دانشگاه‌ها به ویژه در دانشگاه کلمبیا، با انتقاد‌های شدید و درخواست‌های استعفا از سوی معترضان خشمگین از سرکوب دانشجویان مواجه شده اند.

بعد از ظهر روز سه شنبه (دیروز) ۲۵ سناتور جمهوریخواه به سرکردگی مک کانل در نامه‌ای به وزارت آموزش و پلیس فدرال آمریکا خواستار دخالت فوری به بهانه برقراری نظم در دانشگاه ها، تحت پیگرد قرار دادن معترضان به بهانه تهدید علیه دانشجویان یهودی و لغو روادید همه دانشجویان خارجی شرکت کننده در اعتراضات شدند.

در اقدام دیگری که ماهیت خشونت طلب مقام‌هاب آمریکایی را نشان داد، جاش هولی و تام کاتن سناتور‌های ایالت‌های میسوری و آرکانزاس روز دوشنبه از بایدن خواستند نیرو‌های گارد ملی را به دانشگاه‌ها بفرستد.

صد‌ها نفر از معترضان در دانشگاه ییل با اعتصاب غذا از دانشگاه خواستند شرکت‌های سازنده سلاح نظامی و دیگر تولیدکنندگان مرتبط با رژیم صهیونیستی را حذف کنند.

در مرکز شهر منتهن، پلیس آمریکا با معترضان در دانشگاه نیویورک درگیر شد. گزارش‌ها نشان می‌دهد در حالی که معترضان سعی می‌کردند مانع از خروج خودرو پلیس (حامل دانشجویان بازداشتی) شوند، ماموران برای متفرق کردن جمعیت از اسپری فلفل استفاده کردند.

سرکوب پلیس آمریکا پس از آن صورت گرفت که دانشگاه کلمبیا روز دوشنبه این هفته شاهد اعتصاب بزرگ اساتید در همبستگی با دانشجویانی بود که هفته گذشته بعد از برپا کردن چادر‌های اعتراضی دستگیر شدند.

بسام خواجه (Bassam Khawaja) مدرس دانشگاه حقوق کلمبیا و وکیل دانشگده حقوق بشر آمریکا گفت: از ورود فوری ماموران پلیس نیویورک به دانشگاه «شوکه» و «وحشت زده» شده است.

وی گفت این اعتراض‌ها غیرخشونت آمیز بود و گروهی دانشجو در وسط محوطه دانشگاه چادر زده بودند.

به دنبال اعتراضات در دانشگاه کلمبیا شماری از دانشجویان در سایر دانشگاه‌های آمریکا از جمله در دانشگاه‌های براون، پرینستون و نورث وسترین به سبک آنها چادر زدند.

ادعای رئیس اف بی ای: برای جلوگیری از خشونت همکاری اطلاعاتی داریم

کریستوفر ری رئیس اف بی‌ای در مصاحبه اختصاصی با ان بی سی نیوز مدعی شد که اف بی آی با دانشگاه‌ها همکاری می‌کند تا مسئولان آنها را از تهدید‌های به اصطلاح یهودستیزانه و خشونت‌های احتمالی در موج اعتراض‌ها علیه جنگ غزه آگاه کند.

وی همچنین ادعا کرد که سازمان متبوعش اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌ها را رصد نمی‌کند، اما اطلاعاتی را در خصوص تهدید‌های خاص خشونت آمیز به اشتراک می‌گذارد.

رئیس اف بی آی گفت: با جدیت بر همکاری با اجراکنندگان قانون در سطح ایالتی و محلی و در دانشگاه‌ها و سایر مراکز متمرکز است تا اطمینان یابد که در جلوگیری از هر گونه تهدید خشونت آمیز پیشگام هستیم.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند
  • تعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلی
  • مدیریت اضطراب دانش آموزان کنکوری
  • پویش حمایت از کودکان غزه در دبستان شهدای روستای ویدوجا
  • ابعاد بی‌سابقه اعتراضات در آمریکا علیه حملات صهیونیست‌ها به غزه
  • تظاهرات مردم ترکیه علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی+ فیلم
  • لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • تظاهرات مردم پاریس علیه اسلام‌هراسی
  • ظلمی به نام تنبیه بدنی