Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی؛ روح اله خدارحمی که روز شنبه اول اردیبهشت ماه سال جاری در نخستین مرحله از همایش سراسری روسای شعب این بانک در سال 1397 سخن می گفت، با اعلام این مطلب افزود: اعتلا و بزرگی بانک کشاورزی درگرو بهبود سطح و کیفیت خدمات و تکریم صمیمانه مشتریان و هموطنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در نامگذاری سال 1397 با عنوان «حمایت از کالای ایرانی»، مبنای این نامگذاری از سوی معظم له را بهبود اقتصاد و معیشت مردم دانست و گفت: سخت کوشی همه آحاد مردم برای تحقق این هدف یک وظیفه همگانی است.
 
خدارحمی با بیان اینکه عمل به شعار امسال مصلحت اقتصاد کشور در شرایط کنونی است، اضافه کرد: هدف این نامگذاری از سوی رهبر فرزانه انقلاب،تلاش همگانی برای تقویت تولید ملی است و حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم از جمله اشتغال، سرمایه گذاری و آسیب های اجتماعی مهم ترین نتیجه و دستاورد آن خواهد بود.
 
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی با تبیین خدمات بهتر،تسهیلات بیشتر وحمایت از تولید پایدار کشاورزی به عنوان شعار این بانک در سال 1397، بر هدفمندی پرداخت تسهیلات بیشتر دربانک کشاورزی تأکید کرد.
 
وی در تشریح ویژگی های خدمات بهتر در بانک کشاورزی  به شاخص خدمات متناسب با نیازهای بازار و سرعت ارائه خدمات اشاره کرد و افزود: ساده سازی فرآیند ارائه خدمات،دقت در ارائه خدمات و فراتر بودن از انتظار مشتری از دیگر مولفه های خدمات بهتر است.
 
خدارحمی در بخش دیگری از سخنان خود با مروری بر عملکرد بانک کشاورزی در سال 1396،ضمن قدردانی از تلاش های همکاران در سراسر کشور از تحقق 124درصدی برنامه تجهیز منابع این بانک در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد:سپرده های مردمی بانک کشاورزی 40.2درصد رشد داشت.
 
وی افزایش سهم از بازارسپرده ها  در کنار کاهش هزینه های تمام شده منابع و توازن در منابع و مصارف را از دیگر موفقیت های این بانک در سال 96 برشمرد و از رشد 16درصدی میزان اعتبارات پرداختی بانک کشاورزی در سال گذشته خبرداد.
 
خدارحمی با اشاره به بهبود ضریب خود اتکایی بانک کشاورزی در سال گذشته،یادآورشد: این بانک در حمایت از بخش کشاورزی در مقایسه با گذشته توانمندتر شده و به جایگاه  مطلوبتری دست یافته است.
 
مدیرعامل بانک کشاورزی در ادامه سخنان خود اولویت های محوری این بانک در سال 1397 را  اعلام و تصریح کرد: توازن منابع و مصارف، كاهش هزینه ها به ویژه قيمت تمام شده منابع ، افزايش درآمدها با تاکید بر درآمدهاي کارمزدی( غيرمشاع)، تك رقمي شدن نسبت مطالبات معوق (دستيابي به نرخ 6 درصد)، بهبود ارتباط با مشتريان و ارتقای كيفيت ارايه خدمت در سطح شعب، اجراي دقيق بودجه و عدم انحراف از بودجه مصوب( تحقق اهداف ابلاغی)، بازنگری و ساده سازي روش ها و فرایندها و واگذاري شركت ها و املاك تمليكي با تعيين هدف دقيق از مهمترین اولویت های سال جاری به شمار می آیند.
 
وی در خاتمه ضمن بیان انتظارات از روسای شعب برای تحقق برنامه های بانک کشاورزی در سال جاری تأکید کرد: سربلندی ما در گرو کیفیت خدمات، تکریم مشتری و رضایت هموطنان است.
 
بر اساس این گزارش، نخستین مرحله از همایش سراسری روسای شعب بانک کشاورزی با هدف تبیین سیاست ها و اولویت های این بانک در سال97 ، اول و دوم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور مدیرعامل،اعضای هیأت مدیره،مدیران امور،روسای برخی از ادارات مرکزی و بیش از 900نفر از روسای شعب این بانک از سراسر کشور اول اردیبهشت ماه سال جاری در مرکز آموزش بابلسر برگزار شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۷۴۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ دبیر ستاد صدور مجوز‌های تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت: برابر ماده ۶ قانون نظام دامپروری کشور که در سال ۱۳۸۸ مصوب گردیده، می‌بایستی حریم سرمایه‌های منابع دامی در قالب یک آیین نامه‌ای به تصویب هیئت محترم برسد و بعد از آن ابلاغ شود. نقشبندی افزود: با توجه به شرح وظایف و وظایفی که محول شده به دبیرخانه هیئت مقررات زدایی در راستای بهبود و تسریع و تسهیل در سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی در سال گذشته و همچنین با قوت قلبی که از دیدگاه مقام معظم رهبری در رأس شعار سال که همان جهش تولید با مشارکت مردم است، با یک نقطه عطف بیشتری در این حوزه ورود پیدا کردیم. وی تصریح کرد: اقلیم ما در سراسر کشور عرصه‌های مستعد و منابع لازم برای تولید را در سطح کشور با پراکندگی یکسان ندارد و ما در یک محدوده جغرافیایی خاصی می‌توانیم این سرمایه گذاری‌ها را به سرانجام برسانیم، لذا آنچه که در دبیرخانه پیگیری میشود این است که این حرایم سرمایه گذاری با عدله‌های علمی، پژوهشی ورود پیدا کنند و با یک اجماع خاصی ما به این نتیجه برسیم که در این حرایم تغییراتی ایجاد کنیم. دبیر ستاد صدور مجوز‌های تولیدات دامی جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما درباره مزایای کاهش فواصل بهداشتی گفت: کاهش حرایم بهداشتی دو مزیت برای کشور دارد، یکی از مزیت‌های آن تسهیل و تصحیح سرمایه گذاری‌ها است.  وی درباره دومین عامل مزیت کاهش فواصل بهداشتی که بسیار تأثیرگذار است گفت: ما تولیدکنندگانی داریم که از مراجع قبلی مثل جهاد سازندگی سابق، پروانه کسب و کار گرفتند ولی، چون نتوانستند آن حرایم را در حال حاضر رعایت کنند عملاً از گرفتن پروانه بی بهره ماندند.  نقشبندی تاکید کرد: یقیناً این اصلاح حرایم می‌تواند به واحد‌های فعال موجودی که دارای تولید هستند و آنهایی که از نظر ضوابط فنی و از نظر ضوابط بهداشتی مورد نظر، نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی هستند، می‌تواند کمک شایانی به آنها کند. گفتنی است: هم اکنون بیش از ۳۰ درصد مجوز‌های کسب و کار در بخش کشاورزی به علت شیوه نامه قدیمی سازمان دامپزشکی معطل مانده است.  مقررات حرائم بهداشتی واحد‌های دامی، با هدف پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و آفات احداث واحد‌های دامی و صنایع وابسته در فواصل نزدیک را ممنوع می‌کند، اما منتقدان معتقدند که این قانون به دلیل جامعیت کلی، در موارد متعددی سختگیرانه عمل کرده و مانع از توسعه این صنایع شده است. از نگاه منتقدان مقررات حرائم بهداشتی، بدون استفاده ماندن اراضی اطراف یک واحد تولیدی مانند دامداری، نخستین پیامد آشکار اجرای این قانون بود و باعث شد، به مرور، زمین‌های بسیاری باوجود برخورداری از شرایط و امکانات مناسب، بدون استفاده بماند. براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی اصلاح ضوابط حرایم بهداشتی به منظور فرصت سرمایه گذاری مناسب و سهولت در صدور مجوز‌ها تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • روش از بین بردن تیرگی زیر چشم از دید طب سنتی
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی