Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@09:36:01 GMT

ضرورت تسریع در ایجاد سکونتگاه اضطراری در اهواز

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۷۶۷۹۰

ضرورت تسریع در ایجاد سکونتگاه اضطراری در اهواز

مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان گفت: با توجه به وجود انواع بلایا و بحران ها در استان خوزستان لازم است در اهواز سکونتگاه اضطراری داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، کیامرث حاجی زاده در نشست تصمیم گیری به منظور نحوه اعطای زمین جهت اسکان اضطراری و پایگاه چند منظوره مدیریت بحران که در این اداره کل برگزار شد اظهار کرد: بارها هشدار هایی برای زمین لرزه داده شده و اعلام شده که بسیاری از نقاط استان خوزستان روی گسل زلزله واقع شده است و در سمینار علمی زلزله نیز اعلام شد که اهواز سابقه زلزله بالای ۶ ریشتر را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به زمین لرزه اخیر اهواز افزود: هشدار های کارشناسان زمین شناسی و مرکز لرزه نگار این است که گسل اهواز جوان است و  فعال شده است علاوه بر این نزدیک به گوریه شوشتر هستیم که طی ماه های اخیر شاهد زمین لرزه های متفاوتی بوده است و لازم است با توجه به این اتفاقات آمادگی لازم را در برابر زمین لرزه داشته باشیم.

مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان گفت: یکی دیگر از بحران های مهم خوزستان سیلاب است که اتفاقا در زمان های خشکسالی احتمال وقوع آن بسیار بیشتر است، چراکه در سال‌ های ترسالی سیلابی اتفاق نمی‌افتد و در سال های خشکسالی باید آمادگی مقابله با سیلاب را داشته باشیم مانند سیلاب سال ۹۵.

وی به وجود آتش سوزی به عنوان یکی از بحران های اصلی در خوزستان نیز اشاره کرد و راه های مقابله با آن را تشریح کرد.

حاجی زاده گفت: رانش زمین یکی دیگر از اتفاقاتی است که در استان رخ می‌دهد، مانند رانش زمین در منطقه منبع آب و تخلیه ۴۰ خانوار از آن منطقه به خاطر در معرض خطر بودن خانه های این منطقه.

وی تاکید کرد: با توجه به وجود انواع بلایا و بحران ها در استان خوزستان لازم است در اهواز سکونتگاه اضطراری داشته باشیم.

مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان بیان کرد: سکونتگاه اضطراری یکی دیگر از مسایل است که در حوزه مدیریت بحران اصلا به آن پرداخته نشده است.

وی بیان کرد: چند ماه پیش نشستی پیرامون این موضوع برگزار کردیم و قرار شد چهار نقطه در شمال، جنوب، شرق و غرب اهواز برای اسکان اضطراری در نظر گرفته شود و تحویل هلال احمر داده شود و پس از آن در شورای برنامه ریزی استان برای تامین اعتبارش تمهیدات لازم اندیشیده شود.

حاجی زاده خاطر نشان کرد: ۱۳ سالن چند منظوره بحران در شهر های مختلف استان با اعتبارات مدیریت بحران ساخته شود، که متاسفانه این سالن‌ها از کاربری خارج شد و نگه داری نشده است در اهواز نیز این سالن چند منظوره  به فرهنگسرا تبدیل شده و از دوره شهردار قبلی مکاتباتی انجام شد که سالن های اکثر شهرها را برگرداندیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر اغلب سالن ها بازگردانده شد جز سالن چند منظوره هفتکل و اهواز که در صدد بازگشت این دو سالن هستیم.

مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان توضیح داد: براساس جلساتی که با شهردار اهواز برگزار شد وی هم موافق است که مدیریت بحران شهرداری باید از سطح فعلی ارتقا پیدا کند لذا قرار شد با تحویل زمین به شهرداری اهواز  در سال ۹۷ ساخت ۲ سالن چند منظوره را آغاز کنند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 آتش سوزی خشکسالی زمین مدیریت بحران هلال احمر موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۷۶۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلودگی هوا در ۵ شهر خوزستان

براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، هوای شهرهای اهواز، هندیجان، شوشتر، مسجدسلیمان و ماهشهر امروز دوشنبه در وضعیت آلوده برای گروه‌های حساس قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، وضعیت هوا امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ منتهی به ساعت ۱۰:۳۰ بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، در ایستگاه‌های شهر اهواز از جمله استانداری ۱۳۳، حفاری ۱۱۴ نیوساید ۱۳۰، پادادشهر ۱۰۵، مسجد سلیمان ۱۰۵، شوشتر ۱۰۸، ماهشهر ۱۰۷ و هندیجان ۱۳۶ میکروگرم بر متر مکعب در وضعیت آلوده برای گروه‌های حساس قرار گرفت و بر این اساس افراد باید از فعالیت‌های خارج از منزل خودداری کنند.

بر اساس طبقه‌بندی پنج‌گانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

به گزارش ایمنا، کارگروه آلودگی هوای استان مدارس تمام مقاطع در شهرهای اهواز، باوی، کارون و حمیدیه را در روز دوشنبه به صورت غیرحضوری اعلام کرد و دیروز نیز مدارس شیفت صبح شهرهای اهواز باوی کارون خرمشهر آبادان و شادگان تعطیل شد.

کد خبر 751028

دیگر خبرها

  • ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • سه مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور شوش - اهواز
  • آلودگی هوا در ۵ شهر خوزستان
  • بارش باران در اهواز
  • تیم تراکتور امروز در اهواز به میدان می‌رود
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • بازگشت حجاج خوزستانی از بیت الحرام به فرودگاه بین‌المللی اهواز