Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@18:58:22 GMT

معجزه‌ای در درمان بیماری فلج مغزی

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۸۰۲۳۳

متخصص مغز و اعصاب با اشاره به علل ایجاد فلج مغزی به روش‌های درمانی موثر این عارضه اشاره کرد. ناطقان: مسعود نبوی، متخصص مغز و اعصاب،در خصوص بیماری  فلج مغزی و راه درمان آن اظهار کرد:  فلج مغزی نوعی اختلال در تکامل رشد مغزی کودکان است؛ این بیماری به دلایل مختلفی در افراد به وجود می‌آید، ضربه‌ای که در حین بارداری وارد می‌شود، عوامل ژنتیکی و حتی ممکن است به دلیل یک عفونت در دوران بارداری در کودک این مشکل را به وجود آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه فلج مغزی یک نارسایی است که بر سیستم مغز و اعصاب تاثیر می‌گذارد، بیان کرد: فلج مغزی باعث ایجاد ناتوانی فیزیکی در کودک می‌شود که این شرایط می‌تواند ناتوانی محدود یا کامل عضلات را برای بیمار به همراه داشته باشد.

نبوی با تاکید بر اینکه آسیب مغزی معمولاً قبل، حین یا بلافاصله پس از تولد در فرد ایجاد شود، عنوان کرد: آسیب مغزی می‌تواند ناتوانی زیادی را برای فرد تا پایان عمر به وجود آورد همچنین  اشعه و ویروس‌هایی که کودکان در معرض آن‌ها هستند  یکی از عوامل ایجاد فلج مغزی است.

وی با بیان اینکه متخصصان بر این باور هستند که آسیب‌های مغزی در نوزادان به فلج مغزی تبدیل می‌شود، مطرح کرد: این شرایط به‌طور مستقیم با مصرف اشتباه دارو در طول دوره بارداری یا بلافاصله پس از تولد نوزاد ارتباط دارد؛ در حقیقت این شرایط باعث می‌شود نوزادان به آسیب‌های مغزی مبتلا شوند.

این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه دوران بارداری بیشترین تاثیر را در زندگی نوزاد دارد، اظهار کرد: انواع دارویی که مادر در حین بارداری مصرف می‌کند و مراقبت‌های که از خود دارد بیشترین اثر را در ایجاد بیماری نوزاد دارد؛ اگر به مدت طولانی اکسیژن به نوزاد نرسد یا رحم دچار افتادگی باشد، نوزاد با فشار از رحم خارج شود که موجب آسیب دیدگی می شود  همچنین اگر طول مدت درد کشیدن مادر برای زایمان بیش از ۱۸ ساعت باشد، می‌توانند در آسیب مغزی به کودک و دچار شدن وی به فلج مغزی موثر باشد.
نشانه‌هایی که خبر از فلج مغزی در کودکان می‌دهد

نبوی در خصوص مشکلات کودکی که به  فلج مغزی دچار شده است، عنوان کرد: مشکلات گفتاری، شنوایی، حرکتی، مشکل در خوردن غذا، ترشح بیش از حد آب دهان، مشکلات رفتاری، بیماری صرع، مشکلات خواب، مشکل در هماهنگی اعضای بدن از جمله مشکلاتی هستند که در بیماران فلج مغزی قابل رویت است.

وی با اشاره به اینکه پزشکان راه‌های درمان مختلفی را در بیماران فلج مغزی امتحان کردند، تصریح کرد: زمانی که در کودکی تشخیص داده شد بیمار فلج مغزی است، باید از همان ابتدا تحت درمان قرار گیرد؛ با روش‌های مختلفی که پزشکان در بیماران فلج مغزی انجام داده‌اند، توانبخشی یکی از بهترین روش‌ها در درمان این بیماری است که با این روش درمانی، بیماری قابل پیشگیری است و می‌توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد.

این متخصص مغز و اعصاب در خصوص کارهای قابل انجام در توانبشخی، عنوان کرد: کاردرمانی، گفتار درمانی، رفتار درمانی و هنر درمانی از جمله کارهایی است که در توانبخشی روی فرد انجام می‌شود و زمانی که کودک فلج مغزی به طور مداوم کارهای لازم را انجام دهد،  بیماری فلج مغزی یا CP قابل درمان است.

نبوی با اشاره به اینکه در بیماران فلج مغزی نیمه‌ای از مغز آن‌ها آسیب دیده است، گفت: به بیماران فلج مغزی در توانبخشی کمک می شودتا بتوانند از نیمه سالم مغز،  درست استفاده کنند و کار نیمه مغز فلج را انجام دهد.

وی تاکیدکرد: تلاش بر این است که بیماران اوتیسم را مانند بیماران فلج مغزی با توانبخشی بهبود دهند و برای این  بیماران به منظور پیشگیری از  بیماری  سه روش مورد توجه قرار گرفته است که پزشکان تلاش دارند تا بتوانند با توانبخشی بیماران اتیسم را هم مانند بیماری فلج مغزی درمان کنند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بیماری ، فلج مغزی ، درمان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیماری فلج مغزی درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون