Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

صادق رحمانیان درباره‌ی بازگشت دوباره رادیو کتاب به رادیو که پیش از این متوقف و با رادیو فرهنگ ادغام شده بود، اظهار کرد: رادیو کتاب پس از ماه‌ها راه‌اندازی در دی‌ ماه سال 93 متوقف شد. فعالیت رادیو کتاب در بخش‌هایی همچون معرفی آثار ناشران، محققان، مولفان، مترجمان و همچنین چگونگی سیر تحول چاپ و نشر و تهیه کتاب در ایران و جهان بود و در فعالیتی دیگر سیر تاریخی نویسندگان ایران و جهان را هم مورد بررسی قرار می‌داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: برنامه‌هایی همچون وقایع‌الاتفاقیه درباره رویدادهای حوزه صنعت کتاب، برنامه مدال و مرکب درباره جوایز مرتبط با کتاب، برنامه صفحه مجازی درباره مباحث دانش‌افزایی و آموزش فن‌آوری‌های مرتبط با کتاب و برنامه با کتابداران که به بررسی مسائل مربوط به حوزه کتاب و کتابخانه و کتابدار و فعالیت‌های مرتبط با این موضوع اختصاص داشت، از جمله برنامه‌های رادیو کتاب بودند که پیش از این در رادیو کتاب به روی آنتن می‌رفتند. این شبکه رادیویی پس از ماه‌ها راه‌اندازی در دی‌ ماه سال 93 بود که متوقف شد و اکنون نیز قرار است در روز سه‌شنبه (چهارم اردیبهشت‌ ماه) همزمان با هفتاد و هشتمین سالگرد تأسیس رادیو در ایران راه‌اندازی شود.

رحمانیان یادآور شد: این رادیو در حال حاضر فصلی است و به مدت 24 روز پخش خواهد شد. تداوم برنامه‌های آن نیز منوط به تصمیم معاون محترم صدا و سیاست‌گذاران عرصه رسانه است. ما در رادیو فرهنگ پیش از این و در حال حاضر یک گروه با نام گروه کتاب داریم که روزانه سه ساعت و نیم برنامه با موضوع کتاب و کتاب‌خوانی پخش می‌کنیم و این تداوم دارد. اما رادیو کتاب در حقیقت همزمان با پایان نمایشگاه کتاب در روز 24 اردیبهشت‌ماه 97 فعالیت رادیو کتاب بر روی فرکانس ۹۵/۵ به پایان خواهد رسید.

مدیر رادیو فرهنگ در عین حال تأکید کرد: به نظر می‌رسد باید همه ذی‌نفعان کتاب مساعدت کنند از وزارت ارشاد تا آموزش و پرورش و سازمان صداوسیما ناشران و نویسندگان و ... باید به ضرورت راه‌اندازی دائمی رادیو کتاب پی ببرند. در حال حاضر نیز برنامه‌هایی از رادیو فرهنگ، رادیو گفت‌وگو، رادیو معارف، رادیو صبا، رادیو نمایش و کتاب گویا در رادیو کتاب پخش می‌شود.

او درباره‌ اینکه در حال حاضر چه برنامه‌هایی از رادیو فرهنگ به رادیو کتاب انتقال یافته‌اند، یادآور شد: برنامه‌های زنده رادیو کتاب با نام «گلستانه» از ساعت 9 تا 12 و 45 دقیقه، برنامه‌ی دات آی آر مرتبط با کتاب و دنیای مجازی از ساعت 15 تا ۱۷، و رله‌ی برنامه رادیو کتاب، رادیو فرهنگ در رادیو کتاب فصلی در ساعت 19 و 30 دقیقه تا 21 ، برنامه‌های یار مهربان از رادیو گفت‌ وگو، کتاب گویا از رادیو نمایش، کتاب‌گویا از وب‌سایت ایرانصدا. چراغ مطالعه از رادیو معارف، قند پارسی از رادیو صبا همچنین برنامه‌های کتابک، چاپ اول، کیمیای کلمات فرآهنگ و ... از رادیو فرهنگ در این رادیو پخش خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مراسم افتتاح رسمی رادیو کتاب روز سه‌شنبه (چهارم اردیبهشت‌ ماه) مصادف با هفتاد و هشتمین سالگرد تأسیس رادیو برگزار می‌شود و نیلوفر زندیان به عنوان مدیر رادیو کتاب منصوب شده است.

این شبکه رادیویی فصلی قرار است با حضور معاون صدا، ناشران و مسؤولان فرهنگی افتتاح شود.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: پارس ناشران پارس نیوز رادیو کتاب مولفان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۰۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ دبیر علمی همایش بین‌المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس گفت: این همایش به دلیل اهمیت بعد تجاری خلیج فارس، بازرگانی دریایی و حمل و نقل را محور اصلی خود قرار داده است.

حمید اسدپور بیان کرد: ۱۵۰ خلاصه مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که یک سوم این مقالات برای ارائه در همایش پذیرفته شده است.

وی گفت: موضوع عمده مقالات دریافت شده متمرکز بر بنادر ایران و روابط تجاری ایران با دیگر کشور هاست.

اسدپور با بیان اینکه همایش بین المللی خلیج فارس در دو روز برگزار می‌شود گفت: روز اول، روز علمی همایش است و روز دوم به عنوان روز فرهنگی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در روز علمی همایش پژوهشگران داخلی و خارجی به ارائه مقالات می‌پردازند و در روز فرهنگی بازدید از آثار تاریخی استان برنامه ریزی شده است.

دبیر اجرایی همایش هم گفت: برای حضور ۱۰ مهمان خارجی که مقالات ارسالی آنان پذیرفته شده برنامه ریزی شده و قرار است از پژوهشگران کشور‌های عراق، هند، چین، روسیه و بنگلادش میزبانی کنیم.

علی اکبر کیانی افزود: برگزاری مسابقه دو و میدانی، نمایشگاه اسناد تاریخی خلیج فارس و غرفه‌های سنتی از جمله برنامه‌های جانبی این همایش در روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت است.

دیگر خبرها

  • بررسی ایمنی در محیط کار در برنامه فراسو
  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • آمادگی هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی
  • صنعت نشر هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی آماده می‌شود
  • فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در «کوچه سلامت پلاک۱۰۲»
  • مرتضی اشراقی در مراسم رونمایی از کتاب «چالش‌های تاریخی» چه گفت؟!
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» رونمایی شد
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس